Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başkan ilk iki sene bütün branşlarda çağ atlattı resmen. Sonra bocaladık. Bütün bunlar olabilir, her zaman başarılı olacak diye bir kural yok, yalnız hemen gitmek ve kaçmak yakışmıyor kendisine.

GT-I9300 Tapatalk

Bana bak spastik kardeşim gürkan, ilkönce uslubu düzelt sonra da ahanda böyleydi şöyle oldu, fatih hoca öyleydi böyle oldu, başkan falandı filan oldu diyerek hiçbir şey bilmeden kendi hayal dünyanda yaşadıklarını yazma. Herkes zaten neyin ne olduğunu biliyor. İlk yönetim kurulu görevdeyken sürekli bilgi sızıp, içeride kavgalar basına servis ediliyordu. Fatih hoca dediğimiz adam da 2 yıllık sözleşme teklif edildiğinde, basının karşısına çıkıp " ben başkarı rahat edecek diye 2 yıllık sözleşme imzalamam" diyerek elinin tersiyle sözleşmeyi itip yine başkana kendince laf sokmuştur. Halbu ki o birileri taraftar oluyordu. Sınayder konusuna gelecek olursak şuan taptığınız adamı alması kötü bir şey olmasa gerek. Zamanında hagi de bu şekilde getirilmişti ve yaşattığı başarılar ortada. Neyse daha fazla uzatmanın bir anlamı yok düdük kardeşim. Büyük ihtimal okuyunca rahatsız olacaksın üslubumdan ki bu çok normal, aynı senin gevşek yazmandan ben nasıl rahatsız olduysam sen de olmuşsundur. Eğer olurda kusura bakma kardeşim bir sinirle yazdım editliyorum dersen, ben de özür diler yazıma editi basarım.
Kaybol, sen ilk once ilk yazdigini editle

diğer branşlarda iyisin gayet futboldan gerçekten anlamıyosun
keşke futbolu bilenlere bıraksaydın
dürüst albayrak gibi adamları yönetime alsaydın

Kurumsallık dedi, gitti maç primlerini takımın futbolcusuyla ayarladı.

Yahu Terim telefonu acmamis, SMSlere cevap vermemis, Aribogan gönderilmis, assistanimla görüssün demis, sonra prim Drogbayla konusulmus. Burada bile Aysala sallamaniniz kötü niyetli olduğunuzu gösteriyor zaten.

Sneijdere gelirsek, Terim madem istemiyordu, neden 4.siraya Sneijderin ismini yazdi? Benim bildiğim bir td bir oyuncuyu istemiyorsa, onun ismini listesine koymaz.

Aysalin hatalari da oldu. Teriminde hatalari cok oldu. Terim nedeniyle Aysali istemeyenler, sallayanlar bugün kacti diyor. GSde sadece Aysal mi var. Kozaklar Helvacilar nerede? Madem Aysal cok kötü yönetiyordu, gelsinler iyi yönetimi göstersinler.

Gecen sene, 6 ay Avrupada yasadim. Hayati boyunca Avrupada yasayan birisi Turkiyeden kacar zaten. Normal insan kacar. Adam birde GS Baskani. Herkesle mücadele ediyor. Destek yok. 50 kisilik taraftar desteğe gitti gecen gün. 50 kisi.

Saldiri altinda, bu saldirilar sürekli de artacak. Niye ugrasip kendini yipratsin? Ne icin? Taraftarin daha fazla Terim diye bagirmas icin mi, yoksa divan üyelerinin daha fazla rezil etmesi icin mi?

Ne kadar aşağılık kompleksi olan taraftarimiz var anlamıyorum.
Lan bu adam geldiğinde kulüp ne durumdaydı simdi ne durumda. Nasıl bi insan urunusunuz siz arkadaş anlayamıyorum.

İlk geldiğindeki gizemli havasını kaybetti ya, yoksa yanlış transfer ne bileyim hoca seçimleri falan bunlar onun yanında basit kalıyor. Galatasaray Başkan'ı biraz ulaşılmaz olmalı, her yere konuşmamalı veya konuştuğunda da yaptırım gücü olmalı vs. Yıllardır gelen başkanlar malum, bu genel kurul yapısıyla bir şeyin değişmeyeceği de ortada.

Ne kadar aşağılık kompleksi olan taraftarimiz var anlamıyorum.
Lan bu adam geldiğinde kulüp ne durumdaydı simdi ne durumda. Nasıl bi insan urunusunuz siz arkadaş anlayamıyorum.

bu adam geldiginde degil, yanında dürüst-albayrak-öztürk gibi cok kaliteli bir 3'lü getirdiginden kulüp toparlandı. terim'i getirdiginden futbolumuz düzeldi.

sonrası malüm. aysal isleyen düzenin resmen icine etti dostum.

Sneijdere gelirsek, Terim madem istemiyordu, neden 4.siraya Sneijderin ismini yazdi? Benim bildiğim bir td bir oyuncuyu istemiyorsa, onun ismini listesine koymaz.

Aysalin hatalari da oldu. Teriminde hatalari cok oldu. Terim nedeniyle Aysali istemeyenler, sallayanlar bugün kacti diyor. GSde sadece Aysal mi var. Kozaklar Helvacilar nerede? Madem Aysal cok kötü yönetiyordu, gelsinler iyi yönetimi göstersinler.

Gecen sene, 6 ay Avrupada yasadim. Hayati boyunca Avrupada yasayan birisi Turkiyeden kacar zaten. Normal insan kacar. Adam birde GS Baskani. Herkesle mücadele ediyor. Destek yok. 50 kisilik taraftar desteğe gitti gecen gün. 50 kisi.

Saldiri altinda, bu saldirilar sürekli de artacak. Niye ugrasip kendini yipratsin? Ne icin? Taraftarin daha fazla Terim diye bagirmas icin mi, yoksa divan üyelerinin daha fazla rezil etmesi icin mi?
Eyvallah Berke, fikirlerin fikirlerimle uyuşmayabilir ama bu Hüseyin gibi kavga edeceğimiz anlamına gelmiyor.

Benim dediğim şeylerin özeti şudur:

Bir yönetici, kötü giden bir durumu iyileştiremezse, kötü yöneticidir. Normal olarak.
Ama bir yönetici iyi giden bir durumu, kötüye çevirirse daha kötü yöneticidir.

inan umumda değil lisede, divanda dönen kulisler, dedikodular.
Bana sahada iyi oynayacak takım, ve o takımı da yönetecek idareciler lazım.

Gerisi faso fiso.

2 senede inşa ettiklerini 1 senede tarumar eden kişi, hepsinden daha kötüdür.

bu adam geldiginde degil, yanında dürüst-albayrak-öztürk gibi cok kaliteli bir 3'lü getirdiginden kulüp toparlandı. terim'i getirdiginden futbolumuz düzeldi.

sonrası malüm. aysal isleyen düzenin resmen icine etti dostum.

O rezalet mali durumu da Albayrak Dürüst Terim falan toparladı değil mi ?

Bu millete asla yaranılmaz...En ufak bir hatada seni anında satarlar.Buradaki aptallara bakarsak adamın yaptığı tek bir olumlu iş yok , kulübü iflastan kurtarıp taraftara Drogba-Sneijder izlet sonra onlar seni anında satsın hiç destek olmasın...

Ünal Aysal'a kızıyordum bizi bırakıp gidiyor diye de adam sonuna kadar haklı yahu , ben de olsam aynısını yapar "Su veren itfaiyenin hortmunu " durumuna gelirdim...

Alp Yalman gelsin Sneijder-Muslera-Melo-Bruma hatta Şecu satılsın ilk ben destek vereceğim bu beyinsiz rezil taraftara (genel konuşuyorum) bu oyuncular bu başkan çok çok fazla...

Dürüst kendi devam etmek istemedi. Dürüst ve Albayrak su anda Aysaldan baskasinin listesine girmek istemiyorlar. Neden acaba?

GSnin futbolu falan düzelmedi. 2.sene futbol berbatti. İlk sene futboldan zevk aliyordum. Sonra Terim yanlis transferle kadroyu bozdu. Bizde düsüs o zaman basladi. Yönetim yada Aysalla alakasi yok. Gecen yilda kadroyu yabanci sinirlamasina göre kurmayip, Sabri ve Baltayi ilk11 oyuncuyu yapinca, benchi iyice zayiflatinca, bizdeki düsüs devam etti. Bu sene Prandelli kötü tercih degil. Prandelli, sadece planlar deniyor. Bu oyun planlarini hazirlik maclarinda denemeliydi. Doğru oyun planini coktan bulmaliydi.

Takımın kaosa sürüklendiği ortada.Hiç değilse sene sonuna kadar kalsaydı Aysal.Feldkamp'ın kaçtığı sene gibi bir kenetlenme de bu kadro yapısıyla mümkün değil.

3 sene emek verdiği takımın bu hale düşmesine göz yummaması gerekiyor.Sene sonu belki daha farklı adaylar da gündeme gelebilir.

Dürüst kendi devam etmek istemedi. Dürüst ve Albayrak su anda Aysaldan baskasinin listesine girmek istemiyorlar. Neden acaba?

GSnin futbolu falan düzelmedi. 2.sene futbol berbatti. İlk sene futboldan zevk aliyordum. Sonra Terim yanlis transferle kadroyu bozdu. Bizde düsüs o zaman basladi. Gecen yilda kadroyu yabanci sinirlamasina göre kurmayip, Sabri ve Baltayi ilk11 oyuncuyu yapinca, benchi iyice zayiflatinca, bizdeki düsüs devam etti.

Yönetim yada Aysalla alakasi yok.

Yönetim ve Aysalla alakasi var - Galatasaray parasini sadece Terim harcayabildigini mi zannediyorsun? O kötü transferlerde hem Terim, hem yönetim ve Aysalin katkisi var.

Bu sene Prandelli kötü tercih degil. Prandelli, sadece planlar deniyor. Bu oyun planlarini hazirlik maclarinda denemeliydi. Doğru oyun planini coktan bulmaliydi.

Bizim çok entelektüel yönetim sayesinde kaç hazirlik maç yapabildi de denesin bu oyun planlari?

Mancini döneminde Hajrovic ve Salih Dursun gibileri de mi Terim aldi? Ondan sonra, son transfer gününde, Song, Pato ve (BEDAVAYA) Gomis yerine Napolinin kaziklari da Terimin suçu mu? Biraz objektif bakin duruma.

Bu millete asla yaranılmaz...En ufak bir hatada seni anında satarlar.Buradaki aptallara bakarsak adamın yaptığı tek bir olumlu iş yok , kulübü iflastan kurtarıp taraftara Drogba-Sneijder izlet sonra onlar seni anında satsın hiç destek olmasın...

Ünal Aysal'a kızıyordum bizi bırakıp gidiyor diye de adam sonuna kadar haklı yahu , ben de olsam aynısını yapar "Su veren itfaiyenin hortmunu " durumuna gelirdim...

Alp Yalman gelsin Sneijder-Muslera-Melo-Bruma hatta Şecu satılsın ilk ben destek vereceğim bu beyinsiz rezil taraftara (genel konuşuyorum) bu oyuncular bu başkan çok çok fazla...
az mantıklı yorum yap ya..aynen albayrak terım durust kurtardı.ılk şampıyon oldugumuz sene trabzondan kovulmuş engın alttan emre çolak semıh eskı yonetımın aldıgı selçuk 3.5 mılyonluk eboue devre arası necatı kıralık melo ile takımı kım şampiyon yaptı..sapmiyonlar lıgı gelirleri storelerın rekorlar kırması.şampiyonlar lıgıne karaborsa bılet bulamıyorduk.cebınden ım aldı aysal drogbayı sneıjderı bu gelırler ıle aldı.denız bıttı borç aynı ve gıdıyor.terımler durustler olmayınca takımı aynen aldıgı yerde hatta daha kötu 4.haftada bırakıp gıdıyor.savunacam dıye bu kadar kör olmayın.bu beyınsız rezıl savunuculara (genel konuşuyorum)bu tablo çok çok az.

Aysal cebinden para mı verdi kardes ? Mali durumu toparlayan TT Arena. Loca+VİP'ler 3 ve daha fazla yıl icin satıldı. İsim hakkı satıldı. Kombine falan derken kulübe cok iyi bir sıcak para girdi.

Simdi gelinen noktada ise Aysal aldıgından daha fazla borc takmıs. Nerde mali başarı ??

Futbolu futbolu bilenler yönetir. Dürüst-Albayrak-Terim futbolu biliyor arkadas, sen bunları kovup yerine candan ercetin ve onun gibileri getirirsen daha neyin futbolunu konusacaz ?? 2 senedir konusmuyoz zaten.

aptal olan biri varsa oda sensin kardes. gercekleri göremeyecek kadar hemde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt