Ne kadar iğrenç bir takım aldığını ve bu dandik yabancı kuralını düşünürsek gayet makul, millet bir transfer sezonunda bir adama bu paraları veriyor.
Yine de yapilan transferlerin en azindan yarisi, dogru olmadigini düsünüyorum.
Mesela Drogba'ya 10m avro verilmesi. Adam 0,5 sezon ve bir kaç CL maç hariç formsuz kaldi.
Mesela Amrabat transferi. Sneijder Muslera ve Melo gibiler için Aysal'a kredit vermek istiyorsaniz, Amrabat, Salih Dursun ve diger kaziklar için de onu elestirmek lazim. Terimle beraber tabii.
Mesela facia sezon baslangici.
Sen kötü sezondan sonra yeni, kuvvetli takim kurmayi yerine 2 aydir sanki tatildeymis gibi birsey yapmazsan görevini iyi yapmiyorsun demektir. Olcan hariç dogru dürüst transferler yapmadi yönetim ile Aysal, sonra da transfer dönemin son günde Napolinin 2 yedek oyuncular ve Esesden Tarik alarak transfer dönemini kapattik. Tamam, yabanci kural dolayi yerli oyuncularin fiyatlari asiri yüksek oldugunu inkar etmiyorum fakat bu kural'in gelecegi biliyordu Kulüp. Ve yönetim ile Aysal'in kural'a göre transferleri yapmak için yeterli zamani vardi.
Ben Aysal baskani, bizi o facia Polat baskan oldugu dönemlerden bu kadar yüksek seviyeye getirdigi için sonsuz tesekkür ediyorum fakat baya hatalar yaptigini da inkar etmemek lazim, hele Terim'i kovduktan sonra.
Terimden sonraki tüm planlama ne kadar vizyonsuz, plansiz bir yönetim ve baskana sahip oldugumuzu gösterdi.