Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her şey için teşekkürler...

Ama şu 2 rezil kankaya verdiğin kontratlar için gittiğine üzülemedim Başkan...

Yolun açık olsun...

Oyunculardan maçı kazanmalarını istiyordu, sağ olsun futbolcularımız da kendisini kırmadılar.
Yolun açık olsun sayın başkan...

Ne kadar iğrenç bir takım aldığını ve bu dandik yabancı kuralını düşünürsek gayet makul, millet bir transfer sezonunda bir adama bu paraları veriyor.

Yine de yapilan transferlerin en azindan yarisi, dogru olmadigini düsünüyorum.

Mesela Drogba'ya 10m avro verilmesi. Adam 0,5 sezon ve bir kaç CL maç hariç formsuz kaldi.

Mesela Amrabat transferi. Sneijder Muslera ve Melo gibiler için Aysal'a kredit vermek istiyorsaniz, Amrabat, Salih Dursun ve diger kaziklar için de onu elestirmek lazim. Terimle beraber tabii.

Mesela facia sezon baslangici.
Sen kötü sezondan sonra yeni, kuvvetli takim kurmayi yerine 2 aydir sanki tatildeymis gibi birsey yapmazsan görevini iyi yapmiyorsun demektir. Olcan hariç dogru dürüst transferler yapmadi yönetim ile Aysal, sonra da transfer dönemin son günde Napolinin 2 yedek oyuncular ve Esesden Tarik alarak transfer dönemini kapattik. Tamam, yabanci kural dolayi yerli oyuncularin fiyatlari asiri yüksek oldugunu inkar etmiyorum fakat bu kural'in gelecegi biliyordu Kulüp. Ve yönetim ile Aysal'in kural'a göre transferleri yapmak için yeterli zamani vardi.

Ben Aysal baskani, bizi o facia Polat baskan oldugu dönemlerden bu kadar yüksek seviyeye getirdigi için sonsuz tesekkür ediyorum fakat baya hatalar yaptigini da inkar etmemek lazim, hele Terim'i kovduktan sonra.

Terimden sonraki tüm planlama ne kadar vizyonsuz, plansiz bir yönetim ve baskana sahip oldugumuzu gösterdi.

Son düzenleme:
Drogba gibi bir adamı bulsan bugün yine 10 milyon verip getirmek lazım sonuçta getirisi götürüsünden çok daha fazla oldu marka değeri reklam forma satışı kritik maçlar vs.. Ayrıca 110 milyonunda 85-90 milyonu olumlu transferlerdir bizim iççin enkaz Mancini'nin ara transfer dönemi aldığı oyunculardır en başarılılar ise şerefsiz federasyonun oyununa gelmiş Terim dönemi transferleridir.

Muslera
Eboue
Riera
Chedjou
Melo
Sneijder
Drogba
Elmander
Ujfalusi
Selçuk- Terim sonrası bitti.
Burak
Umut- Yabancı sınırlaması varken böyle.
Bruma
Hamit
Semih Kaya- Altyapı transferi
Emre Çolak- Altyapı transferi

Bunlar harika transferlerdi.

Dany
Amrabat
Engin
Ceyhun
Necati
Furkan

Günü kurtaracak transferlerdi

Cris
Yiğit
Sercan

En leş boktan transferlerdi.

Mancini döneminde Telles hariç hepsi bitik, Prandelli döneminde Pandev, Cemali rezalet Tarık ve Olcan iyi transferlerdi.

Son düzenleme:
Türk topçusunun bu kadar para aldığı en dandik yabancıya milyonların serildiği Türkiye de başarı için cookkk para parcamakkk zorundayiizzzzzz

ah Baskan ah
keske kalsaydin...
bu adama salliyanlari ben birkac ay sonra görecegim...
geri dön diye yalvaracaklar ama is isden gecmis olacak...

geçtiğimiz yıldan sporculara ödenme sözü verdiği paraları vermeden kaçan bi başkan işte,baskette kupalar geldimi o kokteylden bu kokteylle kutlamayı en iyi kendileri bilir.

Kendisini destekledim ama görünen o ki kulübü batırıp kaçtı. Yazık.

Tebrik ediyorum baskan. Kulüp tarihinin en kötü santraforunu ve TD'sini seçmeyi basardin.

Kaçıp gitmeyi kafasına çoktan koymuştu..Bu yüzden boşta bulduğu ilk kişiyi hoca diye takıma getirdi..Napolinin artıklarını son gün aldı.....Kısacası kendisi benim için Adnan Polat tan daha kötü bir başkandır.polat en azından Özhan Canaydın la stad için çok mücadele etti....

Sermaye olmasa Adnan dan bile kötü bir baskan olurdu. Hiç bir yönetim bu seviyede çöplere 3'er milyon filan vermedi. Bu adam hali saha oyuncularyla Galatasaray'i batirdi.

mayısta bi kere daha seçtir kendini de seneyede klübe yetmez.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Dünya futbol tarihinin en kötü, en capsız, en işe yaramaz tdsini bulup takımın başına getirdin. Helal olsun. Sezonun 6. haftasında hayattan soğudum. Nereden buldun getirdin bu prandelli denen çapsız herifi be.

Fatih Terim olmasa sende sen olmazdin galiba başkan

kaldır dediler.
kaldırdım.

Demekki neymiş o şampiyonluklar gruptan çıkmalarda katkısı yokmuş
harbiden futboldan anlamıyosun terimden geçtimde dürüst albayrak diyorum

kulüp tarihinin en kötü baskani, TD'si, ve santraforu ayni anda, bir arada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt