Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ahahah hala 2 şampiyonluğu bunun sananlar var :D
gördün mü egonu

herkesi kovdun sonra KAÇTIN

dün akşam iyi bari herifte koltuk sevdası yoktu diyenler vardı.. berbat bir yöneticiydin dostumm

Terim de sen de akıllı adamsınız doğru zamanda kaçtınız.Egonuz bizi bitirdi.

daha durun aysalcılar seneye FFPden ceza alıp avrupaya gidemeyince bol bol anarsınız başkanınızı

ommoo 2 soonooo soommooyoonn yoopptoo diye avunun

efsane diyolar :D
tarihimizde gelir rekoru kırdığımız senelerde borç batağındayız

Son düzenleme:
Prandelli'ye 3 yıllık kontrat yaptı
Tarık,Veysel,Dzemail,Pandev gibi çöp oyuncuları aldın..
Selçuk ve Burak yerlerde sürünürken 5 yıllık kontrat imzaladın

sonra çekip gittin...

Ne zaman kaçicagıni iyi kestirmişsin başkan fatihi nde senin de .....

Çok rahatlamıştır şimdi kendisi eminim.

Neyse arkasından sallayan da olmayacağım yine de.

Terim'e gitti diye yapılanlar kendisine yapılmasın.

...

Ekli dosyalar

• 489.webp
    489.webp
    32 KB · Görüntüleme: 44
28 Mayıs'ta rezil-leşçuk ikilisine o akıl almaz kontratı verince bugünlerin geleceği belli olmuştu...

Hala hazmedemiyorum zoruma gidiyor....Sneijder-Drogba getir ardından Mancini'yi getir sonra rezillere 5 senede 14 milyon euro para ver...Burası senin şahsi şirketin mi ?

Ya çıldıracağım milyar dolarlık serveti olmasa rezil-leşçuk maaşının yarısını Ünal Aysal'a veriyor diyeceğim...

Ulan para yok ne diye yerlilere para dağıtıyorsun , para yokmuş...Ne bok yiyeceksek şimdi ?

Adnan Polat'tan aldığı enkazdan daha büyüğünü bıraktı,çok büyük başarı gerçekten...En azından umutluyduk 2011 yazında , yeni başkan yeni teknik direktör , tamamen yenilenmiş kadro...

Elimizde 41 futbolcu sözleşmesi var , bunlardan 26-27 tanesini elden çıkartmak gerek , nasıl yaparız bilmiyorum gerçekten...

mobessa kameralarına konuşursun şimdi.mayıs ayında umarım aday olursun bırakıp kaçtıgın bu GS camiası sana gereken cevabı verir.

hajrovic olayi icin bile linc edilmelidir

istedigim olmadi o yuzden kaciyorum ha bu arada arkamda les takim ve mali durum birakiyorum yerime benim adayimi secerseniz sevinirim... cheers
- u aysal

o kadar fatih terim'e kaçtı diye laf edildi adam fatih terim'den beter kaçtı,klüpten gittikten sonra kim kimle oynaşmış umrumda değil,klübü nasıl skibbe bırakmasına bakarım ben.2side klübün içine etti.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt