Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız bu İnan Kıraç'ı tebrik ediyorum. Adam kulüple benim aklımın yettiği kadarıyla 10-15 yılıdr oyuncak gibi oynuyor. Öncesini de bilemem.

İstediğini getiriyor, istediğini götürüyor. 7 Aylığına koskoca profesörü ikna ediyor, yetmiyor yanına aslında kendisiyle hiç işi olmayacak Albayrak'ı katıyor, Ali Dürüst'ü bir sonraki dönem Başkan adayı olarak yıpranmaması için bu zorlu dönemde yönetimde olma ama dışardand estek ver diyor. Ki burada hedef olası başarıda öne çıkması kolay olacak. Başarısızlıkta da geride kalması.

Ha bu demek değil ki Alp Yalman ekibi iyi, o seçilsin filan.

Sadece bunlar geröekler ve Galatasaray bu aristokratik oligarşiden, anti-demokratik genel kurul ve üyelik yapısından, çıkar ilişkilerinin belirlediği yönetim kadrolarından kurtulmadıkça gerçek potansiyeline ulaşamaz.

Bana göre Galatasaray ve Fenerbahçe'nin potansiyelleri Shaktar'dan, A. Madrid'den filan az değil. Ama bu yapı sadece kendi çıkarlarını düşündüğünden Galatasaray Spor Kulübü çiftlikleri olduğundan mehter takımı gibi 2 iler 1 geri gider dururuz.

yeni yonetimin sirf bu herifin pisliklerini cikartmak icin geldigini artik herkez anlamistir umarim.

Hey Aysal G4L4T4S4R4Y senin eserin!!

Kahroluyorum :( Reziller!!

PetShop_2023412.jpg

* LG G2 Tapatalk *

B05bcOyIUAAsvW0.jpg:large

Bunu baya komik buldum... :D

Umarim bu zor dönemde göreve soyunan delikanli aslanlar, bu gemiyi batmaktan kurtarirlar.

ne dediysek çıktı başkan hakkında...

terimi gönderdiği gün takım kötüye gidecek sende yakında gideceksin dedik çok belliydi ama buradaki genel taraftar kitlesinin azınlığı olan cahil tayfa kabul etmedi...

nereden nereye getirdi takımı mali açıdan kötü sacma sapan transferler vs.vs. şimdide kaçtı gitti...

Birkac ergen vardi buyuk basgaaannn diyen onlar hala saklaniyor.Gelipte yorum yapamiyorlar.Sanki isimlerini bilmiyorum.Aslinda tek tek isimlerini yazip alin lan buyuk baskan demek lazimda iste onada bulurlar bir kulp

Adam tatli sözlerle o kadar taraftari iyi kandirdi, şimdi de kaçiyor

Bazilari de daha hala herşey Senaryo oldugunu söylüyorlar. :D

Silah zoruyla Hajrovic, Selçuk, Burak sözleşmeleri yapıldı, Prandelli getirildi..

Kulübün anasını ağlatan işbilmez.

Birkac ergen vardi buyuk basgaaannn diyen onlar hala saklaniyor.Gelipte yorum yapamiyorlar.Sanki isimlerini bilmiyorum.Aslinda tek tek isimlerini yazip alin lan buyuk baskan demek lazimda iste onada bulurlar bir kulp

hep aynı tipler onlar ortak özellikleri terim düşmanlığı,tarığı,veyseli,İZET'i, begenmeleri müthiş adamlar yeauhh demeleri....sayıları çok az ama bu forumda bize nazaran daha fazla olmaları....

hep aynı tipler onlar ortak özellikleri terim düşmanlığı,tarığı,veyseli,İZET'i, begenmeleri müthiş adamlar yeauhh demeleri....sayıları çok az ama bu forumda bize nazaran daha fazla olmaları....

Aynen oyle bi tespitim daha var bu kisiler cogunlukla gurbetci.Ben ontivero yuzunden bile laf yedim bunlardan.Ona cok yetenekli dediler :)

Son düzenleme:
Kazandığımız başarıları görmezden gelemeyiz ancak kulübün anasını ağlatıp gitti malesef hiç yakışmadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt