Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kasım ayında Beşiktaş'ın şampiyonluğunu Fener'e karşı destekliyorsak sadece kendisi yüzünden.

Söylenenler doğru ise diyecek birşeyim yok. Hala daha inanmak istemiyorum. Son bir sene içerisinde yapılan bütün saldırılara karşı hep savundum, üzerine oynuyorlar dedim. Prandelli konusunda hatalı olduğunu söyledim ama tazminat maddesi yok dediğinde inandım. Hala daha yalancı bir adam olduğuna inanmak istemiyorum. Hele hele ne idüğü belirsiz abdülrahimlerin sözleri ile asla...

İşin kötüsü tüm söylenenler doğru olsa bile ne değişecek? Uzun yıllardır ki buna Faruk Süren dönemi de dahildir bu kadar güven duyduğum ikinci bir başkan daha olmadı. Hayal kırıklığından daha kötü bir sonuç var elimizde!! Kime güveneceğiz kimi başkanlık için destekleyeceğiz; Şikeci dostu A. Polat mı? Onun kankisi A. Yalman mı? Şu an başımızdaki çapsız dede mi? Ne idüğü belirsiz Aldülrahim mi? A. Öztürk mü? Ali Dürüst mü? M. Helvacı mı? Kimi? :red:

Görünen o ki uzun bir süre boyunca futbola ilgimiz çok azalacak :(

Son 10 ayını saymazsak başlığa parantez içerisinde Efsane başkan yazılırdı.

Canaydın'dan kötüsünü görmeyiz diyordum, sağ olsun lafı yedirdi.

THY ile yaptığımız anlaşmanın detayları bu adam gittikten sonra KAP'a düştü.O bildirimden sonra kendisi hakkındaki kararım kesinleşti.İyi bir laf cambazı.Çoğu konuda yalan söyledi.

Herşey yolundayken yönetimi değiştirmesinden beri kıllanıyordum.

sportıf olarak çok kotuyuz tmm onu da anladık ta.malı olarak galıba tinercılerden bıle kötu durumda bır GS bıraktı.

İlk zamanlardaki başarılarından bahsediliyor da

şeytanın avukatlığını yapacak olursak ilk yıllarda hem sportif başarı geldi hem mali olarak borç azaldı çünkü denetim mekanizmaları çalışıyordu Ali Dürüst, Albayrak gibi isimlerin yanında Tulun falan rahat davranamıyordu.. Ne zaman Dürüst ve Albayrak gitti.. Arıboğan ve Tulun rahat hareket edip transferlerden ve hoca değişikliklerinden parayı kırdılar...

2.şeytanın avukatlığını yapacak olursak ilk yıllarda hükümete yandaş yönetim vardı gitti ve muhaliflerden oluşan yönetim geldi. Böylece Aysal'ın fişi çekilmiş oldu.. Bir şekilde hep önüne engel koyuldu ve uçuruma doğru sürüklediler.. Medya, İçerideki isimler ve TFF el birliğiyle. Aysal'ı dolandırıcı vs olarak göstermeyi hedeflediler..

2 farklı fikir isteyen istediğine inanabilir tabi..

Ergin Ataman: Eski yönetim bombayı bıraktı gitti. Yeni yönetimin bu krizi kaldıracak maddi durumu yok.

Arkdaslar sakin lütfen... Galatasaray´in baskanligini yapmis adama kimse hakaret edemez, bu adam günahlari ile sevaplar ile eski bir Galatasaray Baskani. Baskanligin yüceliginired etmeme ragmen, sonucta Galatasaray´a hizmet etmis bir insan. Biraz saygi gösterelim lütfen.

Tugay kardeşim yazamadığımızı yazmışsın, eyvallah. :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt