Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tüpçünün gazetesinde yazan bir tetikçinin haberine inanalar var!!!

Emek hırsızı bir diğer şikeci Turgay Demirel'i ağlatan büyük başkan.

rezil başkan
basket takımının içine ettin
seni gördüğüm yerde hesap sormak benim boynumun borcudur

Çıkıp ''kurduğum o alkolik çakallardan oluşan berbat yönetim çok büyük hatalar yapmıştır,çok büyük paralar cukkalamıştır. İşin içinden çıkamayınca yönetimi dağıtmak için erken seçim kararı aldım'' demesini bekliyorum artık. Yavaş yavaş puzzle'ın eksik parçaları da ortaya çıkıyor.

Yöneticilerin çakal menajerlerle iş birliği kurup Ontivero,Hayroviç,Burdisso,Tarık gibi scout ekibinin ''olumsuz'' raporunu hiçe sayıp,teknik adamların tanımadığı adamları almaları
3 kuruşluk avukatların koskaca kulübü dolandırmaları
Nereye gittiği belli olmayan paralar
Hatta soma yardım parasının bile bile çalınması

Şimdilik gün yüzüne çıkan bazı gelişmeler. Aysal'ın bunlarla iş birliği yapacağını sanmıyorum koskoca adamın bu paralar da gözü olmaz.
Aysal'da geçenki kongrede beceriksiz Tulun'un Galatasaray'a bulaştırdığı Bruno Heiderscheid denen sahtekarın kulübe açtığı davada ''parasını cebimden veririm'' demesinden buda anlaşılıyor.

Aysal sütten çıkmış ak kaşık mı ? tabii ki değil sonuçta bu yönetimi kendisi kurdurdu ancak çıkıp hatasını kabul etse tecrübesizliğine verirdi ben ve ben gibi düşünen milyonlarca taraftar.
Umarım birgün çıkıp hatasını kabul eder ve Galatasaray'ın parasını çalan şerefsiz yöneticileri fişler.

B_W6p9CUwAA6U77.jpg

Gelmiş gelmiş en iyi başkan

Gelmiş geçmiş en overrated president

kendisinin ve sevenlerinin söylemleri hayli ürkütücü eğer kovulmasaydı tek adam sistemini kuracaktı bariz belli. dedelerden allah razı olsun terimin tek adamlığına da aysalın tek adamlığına da müsaade etmediler ve gerekeni yaptılar.

Kovulmak falan ft başlıgıyla karıstı sanırım

aysalı sevmiyorsan kesin terimcisin, bir adamı allah belleyip tapınca insanın çapı da küçülüyor heralde. kovulmak denir buna nazikçe kovdular işte aysal babanız da terketti gitti ağlayın sabaha kadar dik duruş dik duruş diye.

Sonra da Kulübün parasiyla alinan Sneijder ve Drogba transferi övüp durarlar sabaha kadar, sanki Sneijder ve Drogbayi dogurtan anneleri degil Ünal Aysaldi

Gökten ünal aysalın eli degdi ve sneijder dünyaya geldi! O tüm dünyanın görüp görebilecegi en iyi tobcu olacaktı

Vizyon meselesi bu, bunu anlamayanlarin olmasi cok dogal.

Keep your mind open ..

Aysal'ın ekonomi gibi bir uzmanlık alanında biraz daha başarılı olması gerekiyordu.

Ancak şu döviz kuru değişimi hamlesi ile kulağının ne kadar kesik olduğunu gösterdi.

Eğer döviz 2.20 iken o kararı uygulamasa şu an borçlar %15 artmıştı.

Vizyon meselesi bu, bunu anlamayanlarin olmasi cok dogal.

Keep your mind open ..

VİZYON NEDİR? - KİGEM

''Vizyonun birçok tanımı var ancak biz onu basitçe “Gelecek Resmi” olarak tanımlıyoruz. Vizyon sahibi olmayı ise gelecekle ilgili net bir resme sahip olma anlamında kullanıyoruz.''

sözlesmesini uzatilan Selçuk Inan Galatasaray'in gelecek resmine uyuyor mu?
sözlesmesini uzatilan Burak Yilmaz Galatasaray'in gelecek resmine uyuyor mu?
satin alinan Tarik Çamdal Galatasaray'in gelecek resmine uyuyor mu?
satin alinan Goran Pandev Galatasaray''ín gelecek resmine uyuyor mu?
satin alinan Blerim Xhemaili Galatasaray'in gelecek resmine uyuyor mu?
Pran deli ve Mancini Galatasaray'in resmine uydular mi?
vs. vs.

Ünal Aysal vizyonluysa Baris Özbek Iñiesta'nin veliahti olmali.

konusmaya bıle degmez ve klupten bı daha ıcerı gıremeyecek bırısı suan sampıyonlukta favorıysek sayesınde oldugu dogrudur kacmasa lıge havlu atmıstık.

VİZYON NEDİR? - KİGEM

''Vizyonun birçok tanımı var ancak biz onu basitçe “Gelecek Resmi” olarak tanımlıyoruz. Vizyon sahibi olmayı ise gelecekle ilgili net bir resme sahip olma anlamında kullanıyoruz.''

sözlesmesini uzatilan Selçuk Inan Galatasaray'in gelecek resmine uyuyor mu?
sözlesmesini uzatilan Burak Yilmaz Galatasaray'in gelecek resmine uyuyor mu?
satin alinan Tarik Çamdal Galatasaray'in gelecek resmine uyuyor mu?
satin alinan Goran Pandev Galatasaray''ín gelecek resmine uyuyor mu?
satin alinan Blerim Xhemaili Galatasaray'in gelecek resmine uyuyor mu?
Pran deli ve Mancini Galatasaray'in resmine uydular mi?
vs. vs.

Ünal Aysal vizyonluysa Baris Özbek Iñiesta'nin veliahti olmali.
Bu konuyu tekrar benim le tartismaya gerek yok, cunku bunu oncede de acikladim.

Faruk Suren den sonra gelmis en iyi Baskandir.

Aysal = vizyon

a fact.

Ben argümanlarimi yazdim Alper.

Aysal vizyonlu oldugunu düsünüyorsan neden öyle düsündügünü söyle.

Hatta ''vizyon'' kelimesi ne oldugunu bile biliyormusun?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt