Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamam da Barcelona da ancak bir sezon kalmis, ve hemen geri satilmis. Avrupa nin Kanat sayili oyuncu diyorsun da, kimse bu adama yanasmiyordu, herkes Porto yu sömürüyordu, ama buna kimse yanasmadi bi tek Mourinho oda pisman oldu.

Yukarida yazdigim gibi, sadece bireysel yeteneklerin ile takim oyununa adapte olamadan büyük takimlarda oynayamazsin moderen futbolda. Q7 BJK´ye degilde, 26 yasinda Porto´ya dönseydi, onlar yine 1-2 sene parlatip satarlardi dev bir kulübe. Porto´da dünyanin en guzide kulüplerinden bir tanesi, ve orada yetenek olarak üst düzey oyuncular dolu. Q7 6-7 sene yatmasina ragmen, yeniden orada Banko oyuncu olmaya basardi.
Kariyer olarak Q7 büyük islere imza atamadi, ama popularitesi basarilarina nazaran cok daha büyük.

Dünyada cocuklarin, ve genclerin hareketlerini taklit etmeye calistigi, yegane futbolculardandadir.

https://www.youtube.com/watch?v=vCcU7IE2aew

https://www.youtube.com/watch?v=PiNzEBjvP6g

Yani bu adam en azindan Porto dönemlerinde worldclass bir oyuncu olarak geciyordu avrupada. Bunu tartismak bile mantiksiz.

Son düzenleme:
Anelka, Arsenalden sonra gittigi her takimda basarisiz olmus, Cityde küme düsmemeye oynuyordu. Anelkanin perfonmansi Boltonda artti. Guti, yasini cok fazla hissettigi bir dönemde geldi. Quaresma hic bir zaman Avrupada world class bir oyuncu olmadi. Gittigi her takimda basarisizi oldu. Barcelonadan, İntere Chealseye kadar.

Maaslara gelince, Avrupada gazetelerde yazilan maaslar, vergiden sonra maaslar. O maaslarda vergi dahil degil. Sneijder, İnterde bonuslar ve vergiler olmadan net 6 milyon euro aliyordu. 1 milyon euroda bonusu vardi. İtalyadan La Gazzetta dello sport her sene Ekim ayinda takimlarin maaslarini yayinlar. Hatta baslikta vergiler dahil degil yazar.

GS, hem Drogbayi hemde Sneijderi Juve, Milan ve Liverpool gibi takimlarla rekabet ederek aldi. (Googleda Marotta ve Allegrinin o dönemki Drogba aciklamalarini aratabilirsiniz)Drogba ve Sneijder GSde ne kazaniyorlarsa, onlarda da o paralari kazanacaklardi. Milana Drogbanin maaliyeti vergilerle birlikte 20 milyon euro olacakti. Aysal döneminde Farfan ve Naniyle anlastik. Sonra sinirin degismemesi nedeniyle transferler iptal oldu.

Şampiyonluk kutlamalarında mutlaka onore edilmesi gereken efsane başkan, 4. yıldızın mimarı. 3 şampiyonluk için teşekürler başkanım.

1422743782149.jpg

kendisine ilk defa teşekkür ediyorum bırakıp kaçmasa şampiyon falan olamazdık.

Iyi ki gittin başkan.

Iyi ki gittin.

Yoksa simdi saçmasalak Italyan TD'le serefli 3.lük için yarişirdik.

o italyan gidince kacinciydi bu takim, ve kac puan gerideydi, bi anlat da, gören de 9 siradaydik gibi hava var da.

Adam zaten skora dayalı konuşmuyor. O " İtalyan" kalsaydı Sivas , Eskişehir gibi deplasmanları kazasız atlatamazdık. Adam Başakşehir'den 4 yedirtti ve doğru düzgün pozisyona bile giremiyorduk. Ünal Aysal savunmayın arkadaş. Evet ilk 2 sene müthiş işler yaptı ama sonra adet eline yüzene bulaştırdı.

Eğer Şampiyon olacaksak en büyük pay sahibi sizin beğenmediğimiz Abdurrahim Albayrak ve Ali Dürüst yüzünden. Kıymet bilelim lütfen...

Son düzenleme:
Adam zaten skora dayalı konuşmuyor. O " İtalyan" kalsaydı Sivas , Eskişehir gibi deplasmanları kazasız atlatamazdık.

vallahi bana göre de istedigim verimi alamadik adamla, yinede onla da futbolsuz puanlari aliyorduk. Hamza da bisey katmadi bu takima... Hani takima can verse, dicem tamam takimin huyu degisti, futbol oynadik, su bu, ama hic bisey yok, Sanki hala Prandelli varmis gibi oynuyoruz. Mancini geldi cabaladi aradi, ama elli hemen degdi takima, Fatih Terime göre cok farkli oynuyorduk, evde herkesi parcaliyorduk, adam cagiz tek deplasmani gec cözdü, ama orda da baya oyuncular da sucluydu.

Prandelli takimin basindayken, attigimiz kadar gol yemisti takim. Hatta eksi bile olabilir. Hamzanin gelmesi ile takim sahindan, Volkswagen´e döndü.

Hamza altinda Emreç, Yasin, Hamit, Burak, Zabri ve Telles daha iyi oynamaya basladilar. 66 gol üzeri attik. Ofansif futbol oynuyoruz.

Pdeli hiç birini yapamadi. Dinozor futboluyla zorla gol atiyorduk, deplasmanlarda puan kaybediyorduk.

Mancini ilk basta iyiydi ama sonunda zirt pirt ilk 11i degistererek puan kaybediyordu, drogbayla kavga çikartti, deplasmanlarda ne oldugunu biliyorduk.

vallahi bana göre de istedigim verimi alamadik adamla, yinede onla da futbolsuz puanlari aliyorduk. Hamza da bisey katmadi bu takima... Hani takima can verse, dicem tamam takimin huyu degisti, futbol oynadik, su bu, ama hic bisey yok, Sanki hala Prandelli varmis gibi oynuyoruz. Mancini geldi cabaladi aradi, ama elli hemen degdi takima, Fatih Terime göre cok farkli oynuyorduk, evde herkesi parcaliyorduk, adam cagiz tek deplasmani gec cözdü, ama orda da baya oyuncular da sucluydu.

Sende haklısın renktaş ama bu sorun bence Teknik direktörlük bir iş kalmamış. Kadromuzdaki oyuncuların miladı doldu artık ama Hamza bu takıma birşey katmadı demek ayıp günah. Mancini geçen sene sadece 5 maç almış deplasmanda , Hamza ise 12 diye biliyorum. Yiğidi öldür ama Hakkını yeme. Hamza bu kadrodan çok bile verim alıyor oyunculara baktığın zaman. Valla Helal olsun demekten başka birşey diyemiyorum.

Sende haklısın renktaş ama bu sorun bence Teknik direktörlük bir iş kalmamış. Kadromuzdaki oyuncuların miladı doldu artık ama Hamza bu takıma birşey katmadı demek ayıp günah. Mancini geçen sene sadece 5 maç almış deplasmanda , Hamza ise 12 diye biliyorum. Yiğidi öldür ama Hakkını yeme. Hamza bu kadrodan çok bile verim alıyor oyunculara baktığın zaman. Valla Helal olsun demekten başka birşey diyemiyorum.

Tabiki burda bi kac faktör var. Senin dedigin gibi bir cok oyuncu Miladini doldurdu, ve yavas yavas gitmeli ler, Selcuk, Sabriler, Buraklar, Umutlar filan. Ama yinede bir Hoca bunu diyemez : Burak ile göz göze geldik o yüzden onu oyuna aldim ? Herkes adam yerine koymuyor ki Hocayi, efendi ligne filan lafim yok, ama insan da biraz der, hop sana ne oluyor otur oturdugun yerde diye.

O yüzden gitmeli...

Son zamanlarında hatalarıda olsa 4.yıldıza katkısı büyük.Her şey için teşekkürler büyük başgan :hat:

Kim ne derse desin Ünal Aysal ölü aslanı diriltti. Evet yaptığı yanlışlar da oldu. Fazla para da harcadı. Takıma zarar da verdi. Ancak uyuyan aslanı diriltti.

Sen sevinme

Gitmeseydi ne güzel bir daha sampiyonluk yasamis olacakti (Hamzayi alsaydi)

Herseye ragmen verdigin katkilar için tesekkürler.

Gitmeseydin ilk 3e bile giremezdik.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt