Galatasaray'ı satana istediğim der istediğim saygısızlığı ederim
Bir teknik direktör iki sene üst üste şampiyon olupta milli takıma gittiğinde Galatasaray'ı sattığını düşünüyorsan aynen devam et
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasaray'ı satana istediğim der istediğim saygısızlığı ederim
Bir teknik direktör iki sene üst üste şampiyon olupta milli takıma gittiğinde Galatasaray'ı sattığını düşünüyorsan aynen devam et![]()
gitmeseydi kardeşim
Bir teknik direktör iki sene üst üste şampiyon olupta milli takıma gittiğinde Galatasaray'ı sattığını düşünüyorsan aynen devam et![]()
Benim için asıl olan Galatasaray'dır, Ben Galatasaray'ı yaşıyorum, Galatasarayla yaşıyorum diyordu sayın Fatih Terim. Transfer konularında da biz Profesyonel bakamıyoruz, Galatasaray'ın menfaatlerini düşünüyoruz diyordu.
Bu türk açıklamalar yapan bir teknik direktör, Milli takımdan teklif geldiğinde bunu redderdi. Fakat kendisi Profesyonel davranıp başkanla görüşülmesini istedi. Hayırdır abi? Hani profesyonel bakamıyordun?
Fatih Terim'in Galatasaray'dan gidişi kendi isteği ile ve siyasetin ricasıyla olmuştur.
Dostum yaşın kaç bilmiyorum ama çalıştığın bir kurumda huzur çok önemlidir.Birisi sana sürekli yukardan patronun olarak psikolojik baskı yapıyorsa sürekli eleman falan filan diyerek laf çarpıtıyorsa demekki seni istemiyordur.Ama sen iyi çalıştığın içinde seni kovamıyordur.O zaman sende patronun önünü açmak için bırakırsın işini.
Sanada copy paste yapalım
Dostum yaşın kaç bilmiyorum ama çalıştığın bir kurumda huzur çok önemlidir.Birisi sana sürekli yukardan patronun olarak psikolojik baskı yapıyorsa sürekli eleman falan filan diyerek laf çarpıtıyorsa demekki seni istemiyordur.Ama sen iyi çalıştığın içinde seni kovamıyordur.O zaman sende patronun önünü açmak için bırakırsın işini.
Çok dar bakıyosun olaya evveliyatına bakmak gerek Fatih Terim göreve geldiği ve bıraktığı sürede aralarında geçen konuşmalara ve olaya bakmak gerek senin dediğin telefon işlerine geldiğinde Fatih Terim zaten kafa olarak bitirmişti olayı.Sen işte çalışıyor musun bilmiyorum ama sen patronun sana attığı mesajları cevaplama telefonlarını açma 2 gün sonra güle güle.
Birakin siyaset saçmaliginizi. tff ünal aysal ile konuşuyor. başkan camianın en güçlü adamıdır. benim bu üsreçte başkandan beklentim, tff nin bu talebini direkt olarak reddedip süreci tıkaması , tff'nin fatih terim'e teklif bile yapamamasıydı. ama başkan ne yaptı fatih terimi denizin ortasına bırakıp şimdi ne tarafa yüzersen yüz dedi.Yani demek istedigim Ünal egolu davranmasaydi sezonu bitirip takimda kalirdi Terim ama o kendisini Galatasaraydan daha üstün saydigi için yapmadi bunu.
Çok dar bakıyosun olaya evveliyatına bakmak gerek Fatih Terim göreve geldiği ve bıraktığı sürede aralarında geçen konuşmalara ve olaya bakmak gerek senin dediğin telefon işlerine geldiğinde Fatih Terim zaten kafa olarak bitirmişti olayı.
Dostum yaşım senden fazla. Az çok bu işleri biliriz. Ünal Aysal Fatih Terim'e eleman derken kendisi içinde aynı cümleyi kullandı bende Galatasaray'ın elemanıyım dedi. Bunda alınacak bir durum yok. Fatih Terim'in ilk vukaatı değil bu, son da olmayacak. Bugüne kadar barış içinde yol ayrımına gittiği bir tane başkan yok. Milan dahil![]()
Fatih Terimin gidişi siyasi bir ricadır. Bunu Spor yorumcuları bile söylediler açık açık. Bırak spor yorumcularını Recep Tayyip Erdoğan'da söyledi. Ben rica ettim dedi.![]()
nasıl bitirmişti her maç öncesi mesaj atmış başarılar hocam daha bunu bilmiyorsun ki neyse tartışmaya gerek yok kimin ne yaptığını herkes gördü.
Ben Ünal Aysal'in egolu tavirlari hakkinda konusuyorum - FT'i ikna etmek yerine haydi çabuk ol nereye gidersen git tavirla davranarak hem hocaya saygisizlik etti, hem 2 sampiyonluk kazandiran adami yolladi
Üstelik Ali Dürüst bu olaydan önce Terimle yollarimizi ayiracaktik lafi neden söyledi peki?![]()
Kimse burda Fatih Terim'in avukatlığına soyunmuyor ama sadece SAYGI'yı hak ediyor.Birde Ünal Aysal'ın Fatih Terim'i niye gönderdiğini anlamak için Mancini dönemindeki devre arasında yapılan transferlere ve arada menajerlere giden komisyonlara bakmak yeterlidir.haklısın İmparator FATİH TERİM