Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allah'ım lütfen bir takım şartlar oluşsun,ortam oluşsun ve Ünal Aysal tekrar başkan olsun.

Büyük başgan geri dönse ne fark eder

Yine çok parayla çok oyuncu alir, 10 oyuncudan 2si tutar, yanindakilerini yine kovar (!) ve sonra yine gider.

Son transfer dönemini unutmadik

Büyük başgan geri dönse ne fark eder

Yine çok parayla çok oyuncu alir, 10 oyuncudan 2si tutar, yanindakilerini yine kovar (!) ve sonra yine gider.

Son transfer dönemini unutmadik

Zaten gelmez de bu fosillerin oldugu ortamda ama hadi bir mucize oldu geldi diyelim. Bence hatalarindan ders cikarabilecek kadar akilli ve zeki bir insan, en büyük hatasi yanindaki insanlari yanlis secmesi idi ikinci yönetimde. Bu hata ile de diger hatalar sökük gibi devam etti. Transfer falan degil dedigim gibi en büyük hatasi ilk yönetimi bozmasiydi.

Yeterki geri gelsin seni anlamayanlari da biz unutu veririz o yeter bize.

Şu günlerin sebebi Özbek değil , Aysal'dır . Herkeside uyutmuş zaten .
Birde maça bile gitmeyen bahaneci istanbul taraftarıdır...

Şu günlerin sebebi Özbek değil , Aysal'dır . Herkeside uyutmuş zaten .
Birde maça bile gitmeyen bahaneci istanbul taraftarıdır...

Canaydin+Polat. Özellikle Polatin Aysal dönemi gelirlerini pesin olarak alip harcamasi. O gelirler olsa, bugün FFP sorunu olmazdi.

Transferleri Aysal mi yapti? Terim+Mancini+Prandelli yapti. Sorun, GSda kadro mühendisligini bu iste uzman, kalifiye bir sportif direktör yerine TDlerin yapmasi. +Yabanci sinirlamasininda etkisi büyük.

Transferleri Aysal mi yapti? Terim+Mancini+Prandelli yapti. Sorun, GSda kadro mühendisligini bu iste uzman, kalifiye bir sportif direktör yerine TDlerin yapmasi. +Yabanci sinirlamasininda etkisi büyük.

Bunlara ek olarak bitik bir takıma geldi adam çok para harcaması doğaldı.

4 sene once Polat kovulup yerine Aysal getirilmeseydi simdiye coktan batmistik.

Aynen öyle.Burada Aysalın hatası veya şanssızlığı iyi bir sportif direktörü getirmemesi.Şimdi ben sportif direktör olsam Aysal'a Burak-Umut-Ambarat-Yiğit-Danny-Hajrivic-Ontivero-Salih-Olcan-Cemali-Pandev gibi oyuncuları kesinlikle aldırtmazdım.Veto etme gücüm olsaydı hepsini de veto ederdim.

Ffp den denetlemeye alinmamiz onun döneminde gerçekleşen eksi 97 milyon gelirdir. Bide üstelik okadar başarı sağlanmış ve sermaye artimina da gidilmiş. O yönetim tarzını şimdi birisi yapsa zonk 5 yıl ceza yeriz UEFA dan. Bunun tartışması bile olmaz. Gerçek bu.

Gelen gideni aratıyor başkan biz senin kıymetini bilemedik şimdi Allah belamızı Dursun'la veriyor affet bizi.

Canaydin+Polat. Özellikle Polatin Aysal dönemi gelirlerini pesin olarak alip harcamasi. O gelirler olsa, bugün FFP sorunu olmazdi.

Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) da yer alan açıklamada, "2014-2030 yılları arasında Batı 3 Loca ve Batı 4 Loca ile VIP Koltuk pazarlama hakları 125.2 milyon Dolar karşılığında Denizbank'a devredildi ifadeleri kullanıldı.

Polat 3 sene kullandı bu 16 yıllık gelırı napacaz sımdı?

Zaten gelmez de bu fosillerin oldugu ortamda ama hadi bir mucize oldu geldi diyelim. Bence hatalarindan ders cikarabilecek kadar akilli ve zeki bir insan, en büyük hatasi yanindaki insanlari yanlis secmesi idi ikinci yönetimde. Bu hata ile de diger hatalar sökük gibi devam etti. Transfer falan degil dedigim gibi en büyük hatasi ilk yönetimi bozmasiydi.

Hatadan ziyade egosuna yenik düştü ve pasif adamları aldı yönetime tek adamlık için.Aysal'ın ilk gelirken misyonu camiayı birleştiren bir köprü oluşturmaktı ama gelen başarılar her şeyi ben yaptım demesine neden oldu.Aysal'ın gelmesine karşı değilim ama ilk geldiği yönetim ve ilk geldiği misyonuyla gelecekse.Yönetim bir ekip işidir,Aysal tek başına bir hiç.

Transferleri sportif direktörün araciyla yapilir. Aysal düzgün sportif director alsaydi Mancini ve Prandelli döneminde o kadar LESH oyuncular almazdik.

4 sene once Polat kovulup yerine Aysal getirilmeseydi simdiye coktan batmistik.

İşte kimse bunu dillendirmiyor.Ayrıca hala o adamın kadrosu ile ayakta kaldığımızı da kimse görmüyor.Anca adamın son yılı dillendiriyor.Canaydın ve polat dönemi yanında hiç kalır bence şimdi adamın istifası istendi bin beteri başımızda istifa diyenler mutludur umarım.Şimdi daha beteriz.

Adamların işine gelince sneijderi drogbayı aysal getirmiş oluyor, vizyonlu başkan oluyor, işine gelmeyince de terim,mancini,prandelli yapmış oluyor.

bi karar verin.

Son düzenleme:
Adamların işine gelince sneijderi drogbayı aysal getirmiş oluyor, vizyonlu başkan oluyor, işine gelmeyince de terim,mancini,prandelli yapmış oluyor.

bi karar verin.
Sneijderı Terime rağmen getirdiğini unutmayarak soracak olursam ve başarılı/başarısız sayılan transferlere imza attığını göz önüne alırsak, sence başarısız transferleri başarılı transferlerden daha mı ön planda? Yani yaptığı kötü işler, iyi işlerden daha mı fazla? Yani yaptığı iyi ve kötü işlerin toplamını göz önüne alırsak takıma zarar mı verdi yoksa takımı daha mı büyüttü? Senin fikrin nedir bu hususta?

İşte kimse bunu dillendirmiyor.Ayrıca hala o adamın kadrosu ile ayakta kaldığımızı da kimse görmüyor.Anca adamın son yılı dillendiriyor.Canaydın ve polat dönemi yanında hiç kalır bence şimdi adamın istifası istendi bin beteri başımızda istifa diyenler mutludur umarım.Şimdi daha beteriz.

Operasyona çanak tuttunuz.
Medya talimat üzere gazı verdi taraftarı kandırdı.
Birazda Ünal Aysal'ın suçu.
Sen ne akla hizmet kovarsın Abdülü, Fatih Terimi ?
Hele Abdül varya bir telefonla senin on işini cözebilecek adam.
Ne mutluyduk anlatamam.
Ayağa kalktık göğsümüzü gere gere ortalıkta dolaşıyorduk.
Cl arenasına öyle bir geri döndükki ah ulan.
Ne desek boş.

?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt