Mert Aslan
Ulubatlı Souness
- 31 Mart 2012
- 31.168
- 6.379
- 1.633
BelçikaÇocuğuu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bebe miseni çok şımartıp yüz veriyorlar. Buraların kabadayısı gibi istediğine hakaret eder asar kesersin yani öyle mi? Herkes seni çekip, seviyene inmek zorunda değil. Biraz efendi ol. Bu foruma senin zırvalarını okumak için girmiyoruz. Takımımızla ilgili söylentiler, haberler, bilgiler almak için giriyoruz.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
6 ayda hiç mesajımda olmayabilir. Ünal aysalı beğenip beğenmemem de önemli değil. Sen bir Galatasaray başkanı hakkında o sözleri söyleyemezsin. Bana da kalkıp: olm , bebe, küfür edecem vs.. kelimelerini kullanma gibi bir lüksün yok!Yüce ulu bir zatın bana küfür etmesi çok önemli biliyormusun6 ayda hiç mesajımda olmayabilir. Ünal aysalı beğenip beğenmemem de önemli değil. Sen bir Galatasaray başkanı hakkında o sözleri söyleyemezsin. Bana da kalkıp: olm , bebe, küfür edecem vs.. kelimelerini kullanma gibi bir lüksün yok!
Adi, şerefsiz, gavur, it oğlu it gibi kelimeleri kullanmana nasıl izin veriyorlar hayret. Senin gibi seviyesiz insanları şu forumdan niye temizlemezler anlamıyorum.
bok soyleyemem
foruma cigirtkanlik yapmaya girdigin icin gormemis olabilirsin
daha beterleri adnan polata hamzaya dursuna edildi
bu herife de bal gibi ederim
istemiyosan okuma
luzumsuz zat
uza
hayal gücün güzel. Seviyeni biraz düzeltebilirsen. Belki bir şeyler olabilir.Drogba, Sneijder, Muslera gibi kaliteli isimler alınınca Men cezası yemek serbest yani? Mantığınıza tüküreyim. İyi o zaman Messi'yi falan al tonla borcun altına gir ömür boyu men ye Allah razı olsun diyelim.
Drogba, Sneijder, Muslera gibi kaliteli isimler alınınca Men cezası yemek serbest yani? Mantığınıza tüküreyim. İyi o zaman Messi'yi falan al tonla borcun altına gir ömür boyu men ye Allah razı olsun diyelim.
Benim dediğimden o anlam mı çıkıyor? Şimdi küfredenler o zaman neredeydi? Daha 3-4 ay öncesine kadar İbrahimoviç diye bir tarafını yırtıyordu bu millet. Alamadı diye Dursun'u itin götüne soktular. Alsaydı büyük başkandı şimdi.