Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bebe mi :) seni çok şımartıp yüz veriyorlar. Buraların kabadayısı gibi istediğine hakaret eder asar kesersin yani öyle mi? Herkes seni çekip, seviyene inmek zorunda değil. Biraz efendi ol. Bu foruma senin zırvalarını okumak için girmiyoruz. Takımımızla ilgili söylentiler, haberler, bilgiler almak için giriyoruz.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

S.A

unal_aysal_maci_drogbanin_yaninda_izledi_h7549.jpg

unal_aysal_maci_drogbanin_yaninda_izledi_h7549.jpg

a.s
aysalpran.JPG

izet-hajrovici-unal-aysal-nasil-aldi_144179847013.jpg

32410649_BurakYilmaz.jpg

vs
vs
vs
vs
vs

Bebe mi :) seni çok şımartıp yüz veriyorlar. Buraların kabadayısı gibi istediğine hakaret eder asar kesersin yani öyle mi? Herkes seni çekip, seviyene inmek zorunda değil. Biraz efendi ol. Bu foruma senin zırvalarını okumak için girmiyoruz. Takımımızla ilgili söylentiler, haberler, bilgiler almak için giriyoruz.

olm bak cok fena kufur edecem
6 ayda 5 msjin var
gelmissin su an unalcigini korumak icin kafa agritiyosun
bas git

Yüce ulu bir zatın bana küfür etmesi çok önemli biliyormusun 6 ayda hiç mesajımda olmayabilir. Ünal aysalı beğenip beğenmemem de önemli değil. Sen bir Galatasaray başkanı hakkında o sözleri söyleyemezsin. Bana da kalkıp: olm , bebe, küfür edecem vs.. kelimelerini kullanma gibi bir lüksün yok!

Yüce ulu bir zatın bana küfür etmesi çok önemli biliyormusun 6 ayda hiç mesajımda olmayabilir. Ünal aysalı beğenip beğenmemem de önemli değil. Sen bir Galatasaray başkanı hakkında o sözleri söyleyemezsin. Bana da kalkıp: olm , bebe, küfür edecem vs.. kelimelerini kullanma gibi bir lüksün yok!

bok soyleyemem
foruma cigirtkanlik yapmaya girdigin icin gormemis olabilirsin
daha beterleri adnan polata hamzaya dursuna edildi
bu herife de bal gibi ederim
istemiyosan okuma
luzumsuz zat
uza

herkese hakaret serbest buna gelince GS baskanina saygi
yuruyun lan
HC unal basligina girdigini gorunce gozunuzu kapayin

eyvallah karşim
29-08-2013_23-57_1377809838.jpg

bok soyleyemem
foruma cigirtkanlik yapmaya girdigin icin gormemis olabilirsin
daha beterleri adnan polata hamzaya dursuna edildi
bu herife de bal gibi ederim
istemiyosan okuma
luzumsuz zat
uza

Lüzumsuz zat, uza.! Bu tür argo konuşmaların, atarların kimseye sökmez. Çığırtkanlık yaptığımı iyi kestirmişsin. Bu yaşımda ev iş çoluk çocuk geçim derdini bırakıp. Foruma gideyim de gençlere biraz çığırtkanlık yapayım dedim hayal gücün güzel. Seviyeni biraz düzeltebilirsen. Belki bir şeyler olabilir.

Drogba, Sneijder, Muslera gibi kaliteli isimler alınınca Men cezası yemek serbest yani? Mantığınıza tüküreyim. İyi o zaman Messi'yi falan al tonla borcun altına gir ömür boyu men ye Allah razı olsun diyelim.

Tinerciler bile bizimkilerden daha iyimiş en azından onlar tekmeyi yediklerinde çaktıları köfteyi, Demirören'e sövmeye başladılar bizimkiler hala hayran hayran tapıyorlar.

Drogba, Sneijder, Muslera gibi kaliteli isimler alınınca Men cezası yemek serbest yani? Mantığınıza tüküreyim. İyi o zaman Messi'yi falan al tonla borcun altına gir ömür boyu men ye Allah razı olsun diyelim.

Benim dediğimden o anlam mı çıkıyor? Şimdi küfredenler o zaman neredeydi? Daha 3-4 ay öncesine kadar İbrahimoviç diye bir tarafını yırtıyordu bu millet. Alamadı diye Dursun'u itin götüne soktular. Alsaydı büyük başkandı şimdi.

Benim dediğimden o anlam mı çıkıyor? Şimdi küfredenler o zaman neredeydi? Daha 3-4 ay öncesine kadar İbrahimoviç diye bir tarafını yırtıyordu bu millet. Alamadı diye Dursun'u itin götüne soktular. Alsaydı büyük başkandı şimdi.

Kendinizi başkalarıyla karıştırmayın o zaman. Dursun alsaydı Büyük Başkan diyecek kişiler, Bugün Aysal sırf Sneijder ve Drogba'yı aldı diye Büyük başkan diyor zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt