- 3 Temmuz 2012
- 139.450
- 87.904
- 5.338
İsteyen kutlar istemeyen kutlamaz gelip burda bik bik ötmücen
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gerçek taraftara polarcı de sonra da gidip Galatasaray 'ı batıran adamı koruyup kolla öyle mi?Lan polarcilar adam olacaksınız
Okuman yok mu?
Gerçek taraftara polarcı de sonra da gidip Galatasaray 'ı batıran adamı koruyup kolla öyle mi?![]()
Ne tatlı şeysin sen öyle.
İsteyen kutlar istemeyen kutlamaz gelip burda bik bik ötmücen
O zaman istersem eleştirir istersem eleştirmem buna da sen karışamazsın.![]()
Dogum gununu kutlayanlara laf etme lüksün yok
Benim nickimi kim degistirdi? Neyse önemli degil. İsmim Berk zaten. Berke degil. Forum sifirlaninca, eklemeli isimlerden biriyle üye oldum. Yalmanin Sabriyle ilgili aciklamasini okudum. Bugün GSyi birakiyorum.Daha önce söyledigim gibi benim amatör oyuncular icin harcayacak ne param var ne de zamanim var. Gs, Sabriyi zengin etmeye devam etsin. Artik bu düzende ben yokum. Forumu da birakiyorum. Nickime yapilandan sonra kalmam dogru degil zaten. Zaten GSyi biraktiktan sonra forumda kalmanin mantikli bir yani yok. Artik sadece Bayern ve Almanya Milli takimina odaklanacagim.
Benim nickimi kim degistirdi? Neyse önemli degil. İsmim Berk zaten. Berke degil. Forum sifirlaninca, eklemeli isimlerden biriyle üye oldum. Yalmanin Sabriyle ilgili aciklamasini okudum. Bugün GSyi birakiyorum.Daha önce söyledigim gibi benim amatör oyuncular icin harcayacak ne param var ne de zamanim var. Gs, Sabriyi zengin etmeye devam etsin. Artik bu düzende ben yokum. Forumu da birakiyorum. Nickime yapilandan sonra kalmam dogru degil zaten. Zaten GSyi biraktiktan sonra forumda kalmanin mantikli bir yani yok. Artik sadece Bayern ve Almanya Milli takimina odaklanacagim.
Daha bende tatlı şey çok zeki olmayan çocuk.
bu kim yavBenim nickimi kim degistirdi? Neyse önemli degil. İsmim Berk zaten. Berke degil. Forum sifirlaninca, eklemeli isimlerden biriyle üye oldum. Yalmanin Sabriyle ilgili aciklamasini okudum. Bugün GSyi birakiyorum.Daha önce söyledigim gibi benim amatör oyuncular icin harcayacak ne param var ne de zamanim var. Gs, Sabriyi zengin etmeye devam etsin. Artik bu düzende ben yokum. Forumu da birakiyorum. Nickime yapilandan sonra kalmam dogru degil zaten. Zaten GSyi biraktiktan sonra forumda kalmanin mantikli bir yani yok. Artik sadece Bayern ve Almanya Milli takimina odaklanacagim.