Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ünal baskanimin konusu güzel bir olaya vesile oldu.

Galatasaray dan cok Bayerni konusan bir arkadastan kurtulduk. Bayern forumlarinda eglenceler dileriz.

Bak sen busun.

BnYXS3kCIAAbanb.jpg

Benim nickimi kim degistirdi? Neyse önemli degil. İsmim Berk zaten. Berke degil. Forum sifirlaninca, eklemeli isimlerden biriyle üye oldum. Yalmanin Sabriyle ilgili aciklamasini okudum. Bugün GSyi birakiyorum.Daha önce söyledigim gibi benim amatör oyuncular icin harcayacak ne param var ne de zamanim var. Gs, Sabriyi zengin etmeye devam etsin. Artik bu düzende ben yokum. Forumu da birakiyorum. Nickime yapilandan sonra kalmam dogru degil zaten. Zaten GSyi biraktiktan sonra forumda kalmanin mantikli bir yani yok. Artik sadece Bayern ve Almanya Milli takimina odaklanacagim.

Allah aşkına sen kendini deli gibi yaptın ya - YouTube

Bir sabri için Galatasaray lığı bırakan kişi zaten Galatasaray lığı hiç bilmemiş. Bayern da sadece kalmanız daha uygun belkide böylece.

Arkadaşlar ikinizide yeni görüyorum kush testini gectiniz mi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir sabri için Galatasaray lığı bırakan kişi zaten Galatasaray lığı hiç bilmemiş. Bayern da sadece kalmanız daha uygun belkide böylece.

İyi günde kötü günde takımımızın arkasındayız.8. olduğumuz sezonda dışarıya gururla formayla çıkabilmektir,14 yıl şampiyon olamasan da takımına küsmemektir Galatasaraylılık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt