Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Senin gibi küçük biri olsaydım belki yapardım. :)

Kücük olmaya gerek yok, alcak olmak yetiyor.

Mancini geldiginde kale arkasinda "Imparator Terim" diye bagiriyordunuz. Ben bagirmadigim icin az kalsin dalacaktiniz bana, Allahtan yalniz degildim orada yoksa kim bilir ne olurdu. Bir de koca koca herifler, gören de adam sanir.

Kücük olmaya gerek yok, alcak olmak yetiyor.

Mancini geldiginde kale arkasinda "Imparator Terim" diye bagiriyordunuz. Ben bagirmadigim icin az kalsin dalacaktiniz bana, Allahtan yalniz degildim orada yoksa kim bilir ne olurdu. Bir de koca koca herifler, gören de adam sanir.

Tribünde organize olamazsan tepki görmen normal. Git evinde çitle çekirdeğini. :)

polarcı 1 hafta mycyi haketti

acar rtş ise gaza geldi beraat edebilir
Gaz bir mesajla olur hadi iki ile olur ama kaç mesaj ağız dalaşına giriyor oda saygısızca terbiyesizce.
Polaroid bilmem taraf tutmayacak modlar bu tür olaylarda ayrıca. Objektif olamıyorsan mod ve admin olarak bırakacaksın bu işi. Ultraslanlı da GalataSaraylı olmayanda Galatasaray lı.
Farklıyız belki biraz evet ama burası anti ua forumu değil ki.
Ha öyleyse yazsınlar ana sayfaya burda ultraslancilara yerimiz yok diye.

Gaz bir mesajla olur hadi iki ile olur ama kaç mesaj ağız dalaşına giriyor oda saygısızca terbiyesizce.
Polaroid bilmem taraf tutmayacak modlar bu tür olaylarda ayrıca. Objektif olamıyorsan mod ve admin olarak bırakacaksın bu işi. Ultraslanlı da GalataSaraylı olmayanda Galatasaray lı.

Güzel kapak. Adamsın. :)

Git polarcıların tarafına geç. Ünal Aysal gibi başkan mı gördünüz de beğenmiyorsunuz? Dursunu yalayan bu polarcılarla aynı safta olmak da nedir?

Fati abi polarci mi cıktı ŞOK ŞOK ŞOK

Başkanımızın başlığına yakışır, baya uzun soluklu bir kavga oldu. Zeki Şentürk ihraç, Acar 1 gün myc uygundur.

Zeki sentürk 1 ayi haketti acar ise 12 saat dinlendirilmeli

Zekiyi araştırın ftcidir ELEMANLAR kovulmanın hazzını unutamamiş

Git polarcıların tarafına geç. Ünal Aysal gibi başkan mı gördünüz de beğenmiyorsunuz? Dursunu yalayan bu polarcılarla aynı safta olmak da nedir?
Evet gördüm hemde çoooook. Ama bu başkan bize avrupadan cezayı hediye etti tabiki. Onun yeri çok farklı haklısın.
Diğerleri şimdiki gibi pek iyi sayılmaz benim gözümde ama merak etme.
Ben Galatasaraylıyım. Yemişim af edersin Dursunu da Aysalı da. Sözde demokratik yola seçilmiş insanlar camiamıza fayda sağlasın diye seçiliyor işte ve bizde saygı göstermeye çalışıyoruz alınan demokratik seçime.

Biraz gözünüzü açarak bakın olaylara da bilmem sn10 drogbalar lar ile tuzağa düşmeyin.

Zeki kardeşimiz hakanın yeri, diğer şahıs da Yaseminin yerini doldurabilir

Adam başkanken yabancı kuralı getırıp gsnin daha fazla büyümesini engelledi şerefsizler ama bunu diyen yok tabi.. saga farfan sola nani alacaktı adam senin o cok sevdigin ft federasyonla ortak olup gsnin batış sürecini başlattı. Ünal aysal gidince apar topar ft ile beraber yabancı kuralınıda esnettiler.

89143438a28af79c857749c98ba221f0.jpg

Doğmasaydın hiç biri olmazdı, Galatasaray tarihinin değiştiği kutlu gün 02.06.1941

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt