Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
unal_aysal_fenerbahce_formasi_giyerim.jpg

FTcileri anlarim da bu adi herifin dilcilerini ilelebet lanetliyorum

Buyuk baskan Unal Aysal tek askiydi galatasaray senin gibi cimbomluyu unutur mu bu taraftar

FTcileri anlarim da bu adi herifin dilcilerini ilelebet lanetliyorum

Rasim Ozan Kütahyali´nin TC. Mahkemeleri tarafindan tescilli, suc ortagini mi kast ettiniz Hayri bey ? ROK mahkemede pisman degilim, diyerek daha mi dirayetli cikti aceba ? Büyük Baskan, pisman oldugunu belirtmis heyete.

Galatasaray camiasının tek sahibi ve ulu önderini bu yaşta adliyelere, mapus damlarına düşüren hain ftnin fanları hala konuşacak yüz bulabiliyor mu acaba? Utanç duymalısınız.

Terimciler , büyük Gsc baskısını sayın Ünal başganıma iftiralar atarak algı peşinde

h: hakim
üA: ünal aysal

h: sanığın özeli ifşa ettiği için 12 yıl hapsine,ancak duruşma sırasında iyi halinden dolayı ve ülkeye yaptığı hizme...
ü.A: :asd: :asd: :asd:
h: hayırdır neden gülüyorsun?
ü.A: çünkü duvarda ADALET yazıyor.

Yaşasın Galatasaray Yaşasın tam bağımsız ü.A

Galatasaray camiasının tek sahibi ve ulu önderini bu yaşta adliyelere, mapus damlarına düşüren hain ftnin fanları hala konuşacak yüz bulabiliyor mu acaba? Utanç duymalısınız.

Biz ROK´un pesindeydik üstat affet, Ünal beyin is birlikcisi ve suc ortagi oldugunu tahmin edemedik. Pisman oldugunu beyan ederek, mapus damlarindan kurtuldugunu da belirteyim. Üzüntünüz yariya inebilir.

Ft gelirse yenıden baskanımız olup ftyi kovmasını ıstıyorum

Herkes kovma espirisi yapiyor farkli seyler bulun artik klubun kapisindan iceri almaz kimse bunu :) okadar denedi geri donmeyi gazetelere haber yaptirdi da kimse sallamadi bunu :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt