Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lan adamın yıllık geliri kulübün gelirinden fazla hayır yani derdi fantazi olsa gider kulüp alır kendi parasıyla oynar. Milyon tane kaosun olduğu kulübe niye gelsin.

Az mantık yorun bazı şeylere

Lan adamın yıllık geliri kulübün gelirinden fazla hayır yani derdi fantazi olsa gider kulüp alır kendi parasıyla oynar. Milyon tane kaosun olduğu kulübe niye gelsin.

Az mantık yorun bazı şeylere
Madem okadar para var hayrına 7 8 milyon€ 1 seneliğine sponsor olsaymış badanacılar ve inşaatçılara gerek kalmazmış

son kazandığımız 5 kupayı hanesine yazın

Bir Aysala bak bir de Terime.

Geçen katıldığı programda " yeniden Galatasaray'a başkan olmayı düşünüyor musunuz? " sorusuna kibarca "kulübün başında bir başkanı varken bunu konuşmanın doğru olduğunu düşünmüyorum " diyerek cevabı verdi.

Bir de Terime bak...

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Arada egitim ve terbiye farki var.

Wesley gibi bir futbolcuyu listenin son sırasında olmasına rağmen ilk sıraya alıp kulübümüze kazandırdığı için kendisine ve bu transferde emeği geçen başka kim varsa hepsine teşekkür ederiz.

Elbet bir gün geri dönecek.Sevgimiz sonsuz.
29-08-2013_23-57_1377809838.jpg

unal_aysal_ataturkten_sonra_en_buyuk_2_markayiz.jpg

Başkanımız mütevazi her zaman ki gibi.. Aslında 3.bir marka daha var, beyefendinin ta kendisi.

Bazen diyorum kı keske federasyon baskanı olup bazılarına dersini verse

fatih terimi takımdan kovmasını o kadar özlüyorum ki

terim kovulduktan sonra floryadaki köy peyniri kokusuda gitmiş

Ya okadar uzun yazı cevap yazdık terim konusunda gümbürteye gitti :(

Oynamıyorum banane

Terim konusunda hesaplaşamayanlar buraya gelmiş :) Emrah hep senin yüzünden bunlar :asd22:

AMan renktaşlar dikkat edin FT başlıgı gibi degildir bu başlık agirdir zeka gerektirir sadece elit insanlar girebilir digerleri zorluk cekebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt