Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
diğer takımlarla aradaki makas açılmasın diye oyuna getirildik.riva yetkisini ünal aysal alsaydı diğer takımlarla arayı açardık net.ünal aysal gibi kimseye eyvallahı olmayan adam yerine dursun özbek gibi yancı kılıklı hükumet yandaşını kafalamak daha kolay riva arazisi için!!

ulan keşke bende bol ünlem kullansaydım.işte hep bu yüzden kaybediyorum!!!!!!!

s
Sehir efsanesi bunlarin hepsi. Dursun gibi riva icin yetki almak istedi, projelerim bu dedi. Vermeyince gitmesi cok dogal. Niye kacmis oluyormus?

Bir baskan neden secilir? Kendi projelerini gerceklestirmek icin. E yetki alamiyorsa onun orda ne isi var daha fazla?

Bence Aysal'i degil, Dursun'a nasil o yetki verildi bunu düsünelim biz. Aysal'a yetki vermeyenler kimin talimati ile yetki vermedi, bunlari sorgulayalim.

bunu terim fanatikleri anlamiyor birtürlü. Kac kere dersen de. Insanlara dogruyu anlatamiyorsan hatalarini nasil anlatacaksin es gec

bazi renktaslarimiz kulubu ruslarin, araplarin falan alacagini da zannediyodu
o yuzden rivanin devletsiz daha karli dusunmeleri normal
metroyu bile cumhurbaskaninin ayagina gitmeden yapamazken rivayi unal reis nasil yapacakti merak ediyorum

Bu adamın gitme sebebinin Gayrimenkül satışı ve basketbol'u ayıralım teklifi olması üzücü. 2 sene sonra gayrimenkül satışı çok daha ucuza gerçekleşirken, Basketbol sürekli maddi krizde.

Oysa; Barcelona ve Real Madrid'de basketbol ile futbol'u ayrı kişiler yönetiyor.

1469705.jpg

BİLGİ: Ünal Aysal döneminde TL'ye çevrilen $129M borç sayesinde Galatasaray'ın şuan ki kârı 182.000.000 TL olduğu açıklandı.

bu adami harcadilar ya yaziklar olsun size

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt