Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben senin cabanin anlamini hala cözemedim. Eh peki yazmissin sürekli benzer seyler; 2 saattir ne diye kafa ütülüyorsun ki, bunu yaz gec iste.

Uydurmak ve yargilamaktan bahsetmistin dimi basta? Kendi mesajlarini gözden gecir bir kez daha o halde.

Ama ben cidden sIkIldIm, uzatmiyorum Terim'ci kardes.
bu aralar bu sıkıldım kelımesını çok kullanıyor sizin grup reis. ilgi budalası olan kezbanlar gibi.
olm ne kafa utuluycem lan olayı snejdere kadar getırdın aslı olmadan gene uzamasının sebebı sensın.
neyse sıkıldıysan git hadi murat kara ile konuscaklarım var.

kralspor1899.jpg

aslında

Muzun Adı Var Tadı Cikita [ AMIN OĞLU Yİ ] - YouTube

bu aralar bu sıkıldım kelımesını çok kullanıyor sizin grup reis. ilgi budalası olan kezbanlar gibi.
olm ne kafa utuluycem lan olayı snejdere kadar getırdın aslı olmadan gene uzamasının sebebı sensın.
neyse sıkıldıysan git hadi murat kara ile konuscaklarım var.

ne konuşacan osmancım iyi şeylerdir inş

Ünal Bey bu leş futbolcularla 4'er 5'er yıllık sözleşmeler imzalarken ne düşünüyordunuz?

tapatalk

Özlüyoruz başganım , çık gel artık

fatih_terim_nal_aysal_kralmanet_1.jpg

P: Pandevle Cemaliyi alalım, oynatırım
Ü: Sadece GS yetmez, 3 takım daha vereyim

Hain!!!!!!!!

Şu başlığı yukarılarda görünce "Acaba geldi mi büyük başkan" diyerek içimde hafif bir sızı oluşuyo..
Başkanımı devlet destekli nasıl yediklerini görünce liseye ateş püskürüyorum !!!

Ama 1 gün güzel günler gelecek sen yine VİZYONUNLA bu kulübe adım atıcan..

Aziz yine senden nefret edicek
Demirören yine kupayı elinin tersiyle itip vericek
Tinerciler yine sahaya dalıcaklar
Şikebahçem yine benzin istasyonlarını yakıcak....

NKGSDVBS
TapaTalK

''
Ünal Aysal'ın yürüttüğü Unit International, İran'a 4,2 milyar dolara 7 doğal gaz kombine çevrim santrali kuracak.''

Adam milyarlar ile kaşık oynuyor burda bazıları yok Aysal 10 milyon Euro kaçırdı yok Galatasaray ı batırdı dolandırdı diyor hala :D

Envoyé de mon Sony Xperia Z5 en utilisant Tapatalk

Dogalgaz santrali forumu mu bura?
heralde GSyi batirdi diyecez. keske UEFA dogalgaz santralini isaret edip Avrupadan men cezasi vermeseydi ama oyle islemiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt