Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
koyun dediler koyduk

hqdefault.jpg

Zamanın Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Monaco Prensi II.Albert ve heyetini yemeğe davet eder. Bu davette devlet büyükleri vardır. Davette olan bir Galatasaray'lı milletvekili dönemin GS başkanı Ünal Aysal'ı görür. Milletvekili Ünal Aysal'a; ''Başkanım sizin burada ne işiniz var'' der. Ünal Aysal ise ''Monaco prensi beni kardeşim gibidir. Ayrıca kendisi iş ortağımdır. Kendisi de Türkiye'ye gelmiş benide özel davetle buraya çağırdı'' der.

senin değerini bilemediler yüce başkanım

5LvL5l.jpg

Son düzenleme:
göz kamaştırıcı bir başarı gerçekten de
gerçi biraz daha büyük bir ülke olsa daha iyi olurmuş, vatikan ya da gibraltar gibi

Valla kim ne derse desin Ünal Aysal'ın önünü yabancı sınırlaması , borsada sermaye arttırımını engelleme gibi engellerle kesmeseler bugün borcumuz artardı ama gelirimizde daha fazla artardı Ünal Aysal forma sponsoru olarak zamanında 7m euro anlaşma sağladı diye beğenmiyorduk 10m euro altı olmaz diye şimdi belli olması diye tl bazında açıklıyorlar ayrıca borç yükünü büyük ölçüde düşüren denizbank dı sanırım borcun %70ini tl'ye çevirmişti. Şimdi o borçlar döviz bazında olsa idi borç 2-3 katı olmuştu. Bana kalırsa hem yönetimi hem öngörüleri ile iyi bir başkandı. Transferlerde çok çuvalladı ama çoğu çuvallama 1. si getirilen yabancı kuralı 2. si yanındaki kişilerin yanlış yönlendirmesidir.

ünal başganım zamanında 3 sene üst üste yer aldığımız Deloitte Money League'de son 5 sene tablosu

C2hykKBXUAA9ZVk.jpg

Herkes fisleniyor, zamani geldiğinde tek tek hesap sorulacak. Sn. Ünal Aysal beyefendi hazretlerine biat edeceksiniz. Simdiden hazirlanin, yoksa cok keskin bir donus yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Ağlamıyorum.
Hayır yok vallahi.
Bizim taraftarımız bunları hak etti.

TapaTalK

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt