Alper Yılmazlar
Berlin Panteri
- 21 Nisan 2013
- 45.688
- 15.628
- 2.108
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben böyle bir cevap alsam utancımdan bir daha foruma giremezdim.Avatarin daki Drogba da bir hayaldi.
Avatarin daki Drogba da bir hayaldi.
bu almancılar çok acımasız olmaya başladı. eserinle gurur duy führer.Avatarin daki Drogba da bir hayaldi.
Mevcut yönetim, ister Çin'den ister başka bir yerden Drogba gibi marka bir ismi transfer etsin forumu bırakırım net.Drogba niye hayal, bizden önce çinde oynuyodu bizden sonra montreale gitti. Demek parayı veren düdüğü çalıyor. Sneijder deseniz neyse
Avatarin daki Drogba da bir hayaldi.
hayal satıyormuş!! dursun çapsızında o da yok!!
Bir UEFA Kupası,bir de Aysal-Terim çekişmesi.İkisi de 21. yy'da en başarılı olduğumuz dönemlerin sonuydu.Bu ikisinden de sıyrılmamız gerekiyor artık.
Chelsea'ye gittiDrogba niye hayal, bizden önce çinde oynuyodu bizden sonra montreale gitti. Demek parayı veren düdüğü çalıyor. Sneijder deseniz neyse
Cekisme diye bir olay yok aslinda, TD´ün alenen kuyusunu kaziyan bir yönetim var. Takim bukadar iyiken, bir adamin bu tür entrikalara girmesi icin, sapitmis olmasi gerekiyor...
Unal AYSAL Şampiyonluk Konuşması - Galatasaray Şampiyon 2012-2013 - YouTube
12/13 sampiyonlugu sonrasi Ünal Aysal. Yüzünden düsen bin parca, bukadar Galatasaray´li ki, sevinemiyor bile sampiyonluga. Sanki sampiyonlugu Fenerbahce kazanmis gibi, bir yüz hali var. Sonra kutlamalarda da ayni taviri takinmisti.
Ve burada sezonun cok basarili gectigini belirtip, Futbolculari, Taraftari ve Yönetimi kutluyor... Teknik Ekibi bilerek es geciyor. Istedigi kadar da gecebilir, kimin umrunda. Ama ayni aciklama, nerdeyse harfiyen BJK maci sonrasinda, resmi siteden de yapilmisti...
Videoda bile Fatih Terim ve sözlesmesi soruluyor, o konuda cok entresan. Selcuk-Burak ikilisi 2019 yilina kadar sözlesme yapan adam, bak ne deniyor...![]()
Ünal Aysal´in burada beklenildigi gibi hem basarili olmasi zordur, hemde bu asiri komplekslerinden dolayi, saglam yürüyen herhangi bir sey acisindan, büyük bir tehlike arz etmektedir. Ayni zamanda taraftari da bir birine düsürmüstür ki, ben hayatimda Galatasaray´da böyle bir bölünme görmedim.
Dönmesine de karsi degilim, kendisine zerre güveniyorsa, hazirim desin. Dursun ibra edilmez, 2 ayda oturur baskanlik koltugunda. Hic degilse Aysal sevdalisi taraftarlar bir daha hevesini alir, ve artik her yönetimin üzerinde damoklesin kilici gibi durmasi, bitmis olur...