Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seni 2.dönemin dolayısıyla eleştirdim lakin bizi bu dursun'dan anca sen kurtarabilirsin

Hem senin önüne yabancı sınırı engeli de konulmuştu şuan daha rahat bir ortam var daha iyi bir kadro kuracağına eminim.

''Aysal batırdı, Dursun düzeltmeye çalışıyor'' tezi de çökmüştür Aysal kadar para harcayıp kurduğu rezalet kadro ortada.Dursun daha maliyetli ve geri zekalı bir başkandır tez kellesi vurula.

Futbolun başına adam gibi Sportif Direktör getir ve hemen dön başganım

Transferleri de Sportif D. - Scout Ekibi- Teknik direktör üçlüsünün yapacağı bir ortam oluştur,başarısız olma ihtimalin yok.

Yunus aydin bu basliga giremez heralde daha can voleyi 90a takmis

Drogba niye hayal, bizden önce çinde oynuyodu bizden sonra montreale gitti. Demek parayı veren düdüğü çalıyor. Sneijder deseniz neyse

Galatasaray Dergisi, 2004

C6LN2MHXMAArUWZ.jpg

Drogba niye hayal, bizden önce çinde oynuyodu bizden sonra montreale gitti. Demek parayı veren düdüğü çalıyor. Sneijder deseniz neyse
Mevcut yönetim, ister Çin'den ister başka bir yerden Drogba gibi marka bir ismi transfer etsin forumu bırakırım net.

Hani yavaş yavaş açıklamalar yapmasıdır sürekli olarak bir gündemde kalma çabasıdır bir niyeti var gibi o yönde mesajlar veriyor geri dönmemi taraftara sayın genel kurul üyelerine sorun filan diyor ne bileyim bizim çapsızlar sürüsüne çarpıyor lafları filan

İnşallah geri dönmek gibi bir niyeti vardır Başkanımın

Evet hataları vardı kimse yok diyemez hemde iyi eleştirebilecek hataları vardı Ünal Başkanımızın

Ama düşünüyorumda aklım ermeye başladığından beri Galatasaray'da hatırladığım ilk başkan Mehmet Cansun o dönemden beri hatasız oldu diyebileceğim bir baka yok

Hani elde ettiği başarılar ile Faruk Süren ardından en başarılı 2. başkan konumunda Ünal Başgan

Üstelik Dursun Özbek yönetimi yerine geleceğini düşünürsek sanırım kimse hayır demez

Ünal Başganımızı değişebileceğim tek adam Cem Uzan'dır onada neden derseniz o adamın Galatasaray Başkanlığı yapması gerektiğine inanıyorum elbette bu hükümetle bu şartlarla geri dönebilmesi imkansız ama bir hayalim işte Cem Uzan'ın Galatasaray Başkanı olması

''İki Dünya yıldızı daha transfer ederim, o zaman TD e de gerek kalmaz!'', by Aysal...2012-13 sezon ortasında Terim' i paketlemeye niyetlenirken sarfettiği sözdür, Albayrak bizzat nakletmiş, yalanlanmamıştır. Allah' tan Dürüst-Albayrak engellemiş de o şampiyonluk kaybedilmemiş (Terim' den pek hazzetmeyen biri olarak söylediğimi belirteyim de saçma sapan cevaplar gelmesin). Tabi istediklerini yapmasını engelliyorlar diye, ilk işi bu ikisini bertaraf etmek olmuştu, sonrasında kurduğu yönetim kurulu malum...

Bunları yapan adamın, iş becerecek çapta yöneticilerle birlikte çalışacağına, doğru dürüst bir sportif direktör veya TD e inisiyatif tanıyacağına hala inanabilenlere Allah akıl fikir versin, amin!...

Bir UEFA Kupası,bir de Aysal-Terim çekişmesi.İkisi de 21. yy'da en başarılı olduğumuz dönemlerin sonuydu.Bu ikisinden de sıyrılmamız gerekiyor artık.

Bir UEFA Kupası,bir de Aysal-Terim çekişmesi.İkisi de 21. yy'da en başarılı olduğumuz dönemlerin sonuydu.Bu ikisinden de sıyrılmamız gerekiyor artık.

Cekisme diye bir olay yok aslinda, TD´ün alenen kuyusunu kaziyan bir yönetim var. Takim bukadar iyiken, bir adamin bu tür entrikalara girmesi icin, sapitmis olmasi gerekiyor...

Unal AYSAL Şampiyonluk Konuşması - Galatasaray Şampiyon 2012-2013 - YouTube

12/13 sampiyonlugu sonrasi Ünal Aysal. Yüzünden düsen bin parca, bukadar Galatasaray´li ki, sevinemiyor bile sampiyonluga. Sanki sampiyonlugu Fenerbahce kazanmis gibi, bir yüz hali var. Sonra kutlamalarda da ayni taviri takinmisti.

Ve burada sezonun cok basarili gectigini belirtip, Futbolculari, Taraftari ve Yönetimi kutluyor... Teknik Ekibi bilerek es geciyor. Istedigi kadar da gecebilir, kimin umrunda. Ama ayni aciklama, nerdeyse harfiyen BJK maci sonrasinda, resmi siteden de yapilmisti...

Videoda bile Fatih Terim ve sözlesmesi soruluyor, o konuda cok entresan. Selcuk-Burak ikilisi 2019 yilina kadar sözlesme yapan adam, bak ne deniyor... ;)

Ünal Aysal´in burada beklenildigi gibi hem basarili olmasi zordur, hemde bu asiri komplekslerinden dolayi, saglam yürüyen herhangi bir sey acisindan, büyük bir tehlike arz etmektedir. Ayni zamanda taraftari da bir birine düsürmüstür ki, ben hayatimda Galatasaray´da böyle bir bölünme görmedim.

Dönmesine de karsi degilim, kendisine zerre güveniyorsa, hazirim desin. Dursun ibra edilmez, 2 ayda oturur baskanlik koltugunda. Hic degilse Aysal sevdalisi taraftarlar bir daha hevesini alir, ve artik her yönetimin üzerinde damoklesin kilici gibi durmasi, bitmis olur...

Cekisme diye bir olay yok aslinda, TD´ün alenen kuyusunu kaziyan bir yönetim var. Takim bukadar iyiken, bir adamin bu tür entrikalara girmesi icin, sapitmis olmasi gerekiyor...

Unal AYSAL Şampiyonluk Konuşması - Galatasaray Şampiyon 2012-2013 - YouTube

12/13 sampiyonlugu sonrasi Ünal Aysal. Yüzünden düsen bin parca, bukadar Galatasaray´li ki, sevinemiyor bile sampiyonluga. Sanki sampiyonlugu Fenerbahce kazanmis gibi, bir yüz hali var. Sonra kutlamalarda da ayni taviri takinmisti.

Ve burada sezonun cok basarili gectigini belirtip, Futbolculari, Taraftari ve Yönetimi kutluyor... Teknik Ekibi bilerek es geciyor. Istedigi kadar da gecebilir, kimin umrunda. Ama ayni aciklama, nerdeyse harfiyen BJK maci sonrasinda, resmi siteden de yapilmisti...

Videoda bile Fatih Terim ve sözlesmesi soruluyor, o konuda cok entresan. Selcuk-Burak ikilisi 2019 yilina kadar sözlesme yapan adam, bak ne deniyor... ;)

Ünal Aysal´in burada beklenildigi gibi hem basarili olmasi zordur, hemde bu asiri komplekslerinden dolayi, saglam yürüyen herhangi bir sey acisindan, büyük bir tehlike arz etmektedir. Ayni zamanda taraftari da bir birine düsürmüstür ki, ben hayatimda Galatasaray´da böyle bir bölünme görmedim.

Dönmesine de karsi degilim, kendisine zerre güveniyorsa, hazirim desin. Dursun ibra edilmez, 2 ayda oturur baskanlik koltugunda. Hic degilse Aysal sevdalisi taraftarlar bir daha hevesini alir, ve artik her yönetimin üzerinde damoklesin kilici gibi durmasi, bitmis olur...

Kesinlikle katılıyorum.Bu bölünmenin sebebi de 2000-2010 arası yaşanan fetret devrinden kaynaklanıyor bence.İlk düzlüğe çıktığımız anda taraftarların nevri döndü.

Bu başlığın sürekli tepede kalması bile forumun vizyonu açısından önemli bi olay

%C3%BCnal-aysal-vs-aziz-y%C4%B1ld%C4%B1r%C4%B1m_392017.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt