Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şl'de çeyrek finale çıktığımızın senesinde adamlar apar topar yabancı sınırı getirdi, başka bir kanıta gerek var mı. o derecede büyük bir başkandı. Galatasaraylılara geçmiş olsun

Şu 4er 4er yiyen tiplere lafım rakip ağzıyla konuşan.o golleri arsenalX2 ile dortmundX2'dan yedik ligte de başakşehirden bi tek.başakşehirden yenilen hariç diğerleri öyle anormal değil.şimdi dortmundla arsenalle oynasak yine öyle yeriz hatta daha fazla.sanki kiev gibi fazla güçlü olmayan takımdan 6 yedik şampiyonlar liginde de öyle dalga geçer gibi yazıyorsunuz.Böyle yazanların çoğu Terimci.realden arenada 6 yememizi yazmazsınız ama ki o maç 6 yenilecek kadar kötü takım değildik terim yüzünden yedik. ilk yarı takımı deli gibi saldırttı reale karşı(sanki rakibimiz çatladıkapıspor gibi),real buna karşılık bekledi gol bulamadık bütün enerjimiz boşa bitti ikinci yarı dil dışarda oynadık sonra real geldi yürüyerek gol attı.

Aysal in gitmesinin sebebini yazmistim. Bu gidisin kacis olup olmadigi yoruma aciktir

aysal kendi ve oncesinde biriken borcun odenmesinin yolunun tum gayri menkulleri anonim sirket olarak bir cati altinda toplamak , bunu da halka acip borsa oyunlariyla hakim ortak dernek olacak sekilde ayarlayip keriz silkeleyecekti

bu hamle klube para saglarken bu riski alanlarin cogunun cebini bosaltacakti

GS kazanacakti ama yatirimci kaybedecekti , spk dan onay cikmadi , bunu duyunca baska gerekceler soylemek zorunda kalip ayrildi

o yontem hayata gecseydi bin bir beddua yerdi klup ama para kazanirdi

iyi mi kotu mu bakis acisina bagli

Ahmet Çakar takliti yapan sığırcım;

Aysal kaçmadı hala bunu anlayamadınız. Kaçırıldı. Nasıl ki bir yalı çocuğunun babası telefonda ağlatılıp tehdit edildi, bu Aysal'da tehdit edildi. O tehdite karşı gelecek güç Türkiye'de şuan yok.

Birden gelen yabancı sınırı birden gelen ekstra yabancı sınırı ve Aysal gidince kalkan yabancı sınırı.

2008'den sonra Türk futbolu bok çukurundan bile daha beter çukurda yüzüyor hepimiz mal mal hala izliyoruz işte ne diyim.

BJK'nın şu 2 senedir şampiyon olmasına temiz diyen varsa mesela defolup gitsin Norveç'de fln yaşasın.

peki sizin anlayacaginiz dilden konusayim sayin saykal.

Peki o tehdit edilen Ünal´a Galatasaray´i giderayak sabote etmesini de emir etti mi o kirli ittifaklar ? Peki Ünal Bey´in Türkiye´de yatirimlari 2010´dan itibaren kac kat artti ?

Eger herseyi siyaset belirliyorsa 2008´den beri, ve Aysal tehdit edildikten sonra, kulübü sabote edip kacacak kadar yüreksiz ise, nedir bu Aysal sevdasi ? Kacirildi deyip, sözlü kamufle ediyorsun, ama senin de yolun kactigini isaret ediyor...

Senin kendi tabirin ile o 2 sene süren basari serüveni, tamamen devlet sadakasidir. Bizden sonra da devlet besiktasa dönüp, sira kargalarda demistir. Ve basarilarida kulübün hükümet ile yakin iliskide olan adamlari sayesinde elde etmisiz.

Bak canim benim. Eger Aysal devlet tarafindan tehdit edildiyse, neden daha önceden kacmadi ? Neden bir sene önce degil de, Galatasaray´i icerden parcaladiktan sonra gitti ? Bu Galatasaray´i parcalama operasyonu, bir siyasi emirmiydi ?

Eger öyleyse, kendi tabirin ile Ünal Aysal Galatasaray´i satmis bir hain ilan ediyorsun.

Son düzenleme:
peki sizin anlayacaginiz dilden konusayim sayin saykal.

Peki o tehdit edilen Ünal´a Galatasaray´i giderayak sabote etmesini de emir etti mi o kirli ittifaklar ? Peki Ünal Bey´in Türkiye´de yatirimlari 2010´dan itibaren kac kat artti ?

Eger herseyi siyaset belirliyorsa 2008´den beri, ve Aysal tehdit edildikten sonra, kulübü sabote edip kacacak kadar yüreksiz ise, nedir bu Aysal sevdasi ? Kacirildi deyip, sözlü kamufle ediyorsun, ama senin de yolun kactigini isaret ediyor...

Senin kendi tabirin ile o 2 sene süren basari serüveni, tamamen devlet sadakasidir. Bizden sonra da devlet besiktasa dönüp, sira kargalarda demistir. Ve basarilarida kulübün hükümet ile yakin iliskide olan adamlari sayesinde elde etmisiz.

Bak canim benim. Eger Aysal devlet tarafindan tehdit edildiyse, neden daha önceden kacmadi ? Neden bir sene önce degil de, Galatasaray´i icerden parcaladiktan sonra gitti ? Bu Galatasaray´i parcalama operasyonu, bir siyasi emirmiydi ?

Eger öyleyse, kendi tabirin ile Ünal Aysal Galatasaray´i satmis bir hain ilan ediyorsun.

beynin ile böbreklerin yer değiştirmiş, tuzu azalt belki böbreklerin kafanı daha iyi yönetir.

Galatasaray'ın sizin gibi sığ ve örümcek kafa yapısındakiler yüzünden bu hale gelmesini sindiremiyorum sadece.

Canli bir Irony/oxymoron karisimi oldugunu düsünmek istiyorum. Sürekli bir biri ile asiri derece celisen, ve ölcüsüz bir abartma ile sundugun tezlerin ile, sonra birde buna ragmen üste cikma cabalarinin, bir trolleme sevdasi olduguna inanmak istiyorum.

Ünal Aysal´i "savunma" tarzin buna güzel bir örnek mesela. Adami savunacagim derken, öyle bir saldiri yüzeyi olusturdun ki, adami sen öldürdün, gömdün, benim sadece toprak atmam kaldi.

Düsündügüm dogru ise, bunu begendigimi söylemem gerekir. Fakat degilse o vakit, Vah sayin Saykal, vah, vah... :(

Son düzenleme:
Emre Saykal ın realite penceresinden baksam bende onun kadar aysalı savunup sinirlenirdim büyük ihtimalde.
Görüşünü inandığı kişiyi savunuyor işte arada sırada sertlik dozunu kaçırsada.

Unal aysal gider ayak sabote mi etmis. Dursunu aysalla karistirdiniz ciddi bir hastaliktir ileride herkesi karistirirsiniz

Kisir catismalar yerine bilgiye dayali yorumlarim uzerinden mantikli sekilde tartissaniz daha zekice olur

Bu kulube hainlik yapan Fatih Terimdir. Tipki 2nci doneminde yaptigi gibi isler ne zaman kotu gitse saga sola dalasip kulupten kacip gitmistir.

Hukumet nefret ediyordu Aysaldan sike davasinin uzerine gitmesi rahatsiz ediyordu herkesi. Aziz Yildirim la laf dalasmasina Aysaldan baska hangi GS baskani girmistir? Basket finalini hatirlayanlar? Halen arkasindayim o kararin.

Zamaninda yaptigi forma tanitimi...2011/2012 sezonu. yani o rezil 2010/2011 sezon sonrasi...

Twitter

viziyon varki iste

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt