Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Terim 70 Milyon TL sevdalısı olmasa, Aysal onu kovmayacaktı ama fark etmeyecekti, tüpçü başka şekilde operasyon yine yapacaktı.

Tüpçü 100 milyon TL'sini almak için Galatasaray'ı bitirdi, FB'ye çelme taktı ve BJK'yı zirveye çekti.

2016-2017 sezonu Süper Lig'i 3. lig kırmızı grup kalitesindeydi ve inanılmaz hakem hatalarıyla dolu.

Takımlara bak;

Adana-Antep-Bursa-Rize-Konya-Osmanlı-Kayseri-Akhisar-Alanya-Başakşehir-Karabük

Toplasan sezon boyunca 50.000 kişi izlememiştir maçlarını.

Ne aysalciyim, ne terimciyim bazen bazi olaylari tartmadan salliyoruz. Bunlardan biride ikinci fatih terim doneminde kukubun battigi fikri gibi aynisi 2014 yilinda ama 40 milyon euro batirdi bizi fikirleri gibi.

Bir zamanlar degil, 3 sene önce Galatasaray.

Bu kısa sürede çöküşün hesabını kimse veremez. Ne o yönetimi seçen kongre, nede bunlara izin veren ve sessiz kalan taraftar.

9owpm2qp.jpg

Doğum günün kutlu olsun başkanım. :hat: Nice senelere :)

sent via GSC

Doğum günü kutlu olsun,bize ilk kez başkan olalı 6 sene oldu o günkünden pek bir fark yok adam dinç o konuda hakkını vermek gerek kendine iyi bakıyor.

Ü.Aysal

İyiki doğdun nice senelere.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gittin gideli yetim kaldık Başgan. Bizi bile o malum kontrolünü yitirmiş dediğin zat savunur oldu çünkü başımızda başkan yok, sahipsiz kaldık. İçler acısı haldeyiz.

Bu arada doğum günün kutlu olsun. Nice yaşlara.

Gittin gideli yetim kaldık Başgan. Bizi bile o malum kontrolünü yitirmiş dediğin zat savunur oldu çünkü başımızda başkan yok, sahipsiz kaldık. İçler acısı haldeyiz.

Bu arada doğum günün kutlu olsun. Nice yaşlara.
En son kırgındın başkana
Sevdiğine küsemedin benim gibi sende :/

TapaTalK

Adam o yasta hepimizi cebinden cikarir :D

Daha nice senelere büyük Baskan

En son kırgındın başkana
Sevdiğine küsemedin benim gibi sende :/
Yo kendisine hala kırgınım. Bir ara çıktı ortalığı ateşe verdi ama arkasını getirmedi yani o ateşi körüklemedi. Bir nevi görevden kaçtı. Madem böyle yapacaksın en başında heveslendirme duygularımızla oynama. Dediğim gibi kendisine hala kırgınım lakin saygım ve sevgim devam ediyor.

Yo kendisine hala kırgınım. Bir ara çıktı ortalığı ateşe verdi ama arkasını getirmedi yani o ateşi körüklemedi. Bir nevi görevden kaçtı. Madem böyle yapacaksın en başında heveslendirme duygularımızla oynama. Dediğim gibi kendisine hala kırgınım lakin saygım ve sevgim devam ediyor.
Ortamda ki başkanları görünce ünal aysal'a kırılamıyorum ben ve herşeyi ile saygı duyuyorum. Bizim kulüpte kim bilir neler dönüyo adamın arkasından ne işler çeviriyolar adam aday olmak istemiyo.

TapaTalK

Şuan resmen Galatasaray değil Türk futbolu bu adama ihtiyaç duyuyor.

Potansiyeli olan bir işletme düşünün ''Türk futbolu''

Ancak işletmecisi, ceo'su yani komple yönetimi zekasız, hain, hırsız, yalaka, yalancı ve beceriksizler ordusundan kurulu.

Hep dibe gidiyor işletme.

Kuyusunu kazdıkları adam ise, şuan tek ihtiyaçları.

Arda Turani ilk geldigi günlerde gönderdigin icin sagol. Kim bilir o adi herif hala bu takimda olsaydi bu takim simdi daha kötü yerlerde olurdu, o vakit kazandigimiz kupalari kazanmazdik belkide. Sabotajci arda.

Bugün daha net anlaşılıyor, bize en iyi zamanlarımızda nasıl operasyon çekildiğini, Ünal Aysal'ın kuyusunun kazıldığını

Bu kulübün senin gibi bir başkana ihtiyacı var geri dön başganım :(

G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt