Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Senin Albayrak ve Ali Dürüst'ü öne çıkarmanın sebebi kazanılan başarılardan Aysal dışında herkese pay çıkarma çabandan. Boşuna perspektif falan anlatma.

Yine uzun uzun yazmışsın ama yine kendinle çelişiyorsun. Albayrak ve Ali Dürüst söz konusuysa yöneticilik övüyorsun ama Aysal söz konusuysa yöneticilik önemsiz yea :( Saydığın adamların tamamının Ünal Aysal başkanlığında toplandığının bilmem farkında mısın? Öyle bir anlatıyorsun ki sanki Albayrak, Dürüst ve Terim kendi kendilerine o görevlere geldiler. O sahada başarı kazananlar için finansal kaynağı da Fatih Terim sağladı sanırım.

Dediğin gibi yöneticilerin görevi finansaldır ve sahada başarı kazananları bir araya getirmek için finansal kaynak gerekir. Özellikle Türkiye'de güçlü başkan profili ve yönetim kadrosu başarı için önemlidir. Bunlar da senin yöneticiler önemsiz başarı sahada kazanılıyor düşünceni boşa çıkarıyor.

O vakit yazdiklarimi takip etmiyorsun, yada isine gelmiyor. Aysal yada Apo üzeri yorumlar yapana kadar, o "bosuna perspektif anlatma" dedigin olayi en az 100 kere yazmisimdir, yani yazmis olmasam, neyse. Ama sen zaten böyle görmek icin beni, kendini sabitlemissin.
Mademki diyorsunuz ki, yöneticiler önemli diye baslayarak, sonra cok az Ali Dürüst ve Albayrak ile ilgili yazmisimdir. Ki Albayrak, yada Ali Dürüst konularinin neredeyse hic yazilmayan konular oldugunu görmek de zor degil.
Aslinda dogrusu özellik ile bu forumda, yada hatta sosyal medyada, bazi kesimler tarafindan Aysal disinda kimseye pay bicilmiyor. Ancak senin icin yönetim hersey ise, sizin ilk önce bu insanlara "yalvarmaniz" gerekiyor dönmeleri acisindan ;)

Demekki bilmiyorsun, ama "hepsi Aysal ile toplandigini" iddia ettigin Dürüst ve Albayrak var. Ki özellik ile bir de yazdim, sadece yakin dönem ile ilgili kastim oldugunu.

Eger hepsi iddia ettigin gibi Aysal döneminde toplandigi ise, Ali Dürüst yönetici olarak nasil 8-9 Sampiyonluk görmüs oluyor ? Apo yine 4.5-5 sene görev yapti, calistigi dönemlerde 4 sampiyonluk gördü. Biri zaten uzun dönemler calismis, digeri de her daim yönetimlere girmek icin can atmis, bir sahis.

Güclü bir Baskan ve güclü bir finansal yapi diye birsey de yok. Bir kere kulübün sahislardan bagimsiz bir maddi yapisi var zaten. Her yönetim zaten zenginlerden kurulu, ve özellik ile bizde 5 kurus para birakacak cok insan yok. Dürüst ile Apo Duygun Yarsuvat gibi pekte zengin olmayan bir Baskan´in etrafinda toplanip, bir sampiyonluk gördüler.

Baskan ve yöneticilerin primer görevi kulübün finansal alt yapisini yükseltmektir. Kulübün daha büyük imkanlara ulasabilecek, daha rahat imkanlarini kullanabilecek hale getirmektir. Yöneticilerin sahasi burasidir. Ve son 20 yildir yönetici zaafiyeti var bu kulüpte.

Son düzenleme:
hadi borç harç içinde kaçtın bıraktın gittin başkan kabul haklısın diyelim de basketbol şubesine sponsor da mı olamadın aysal efendi.şikeci camiada ki sponsorlardan da mı utanmadın?

hadi borç harç içinde kaçtın bıraktın gittin başkan kabul haklısın diyelim de basketbol şubesine sponsor da mı olamadın aysal efendi.şikeci camiada ki sponsorlardan da mı utanmadın?
Şu borç olayını anlatsana.Kulübü nasıl devraldı nasıl bıraktı?Detaylı bir şekilde bilgilendir bizi.

levent nazifoğlu ve adnan polatın açıklamalarını okursan görürsün borç olayı neymiş.hadi bir şey okumadın fosfor da eksik sende farzedelim.hajroviç,tarık çamdal ve bunlar gibi bir sürü başarısız çok pahalı transferler saçma sapan italyan teknik adam maceraları sana borcun çok arttıgı konusunda fikir vermiyor mu?diyeceğim şu levent nazifoğlu ve adnan polatı oku sadece yeterli.
Şu borç olayını anlatsana.Kulübü nasıl devraldı nasıl bıraktı?Detaylı bir şekilde bilgilendir bizi.

Levent Nazifoglu kim ya. O serefsiz herifin lafina göre mi yol cizecegiz.

fatih altaylı yı da okuyabilirler ama o da şerefsizdi falan sadece kaçak başkan doğru..beyaz tv de FT ile özel msj ları raasim ozan tarafından okunan başkan.

fatih altaylı röportajı
Sizin gibi, camiada da Ünal Aysal ve yönetimini en büyük sorumlu olarak gösterenlerin sayısı bir hayli fazla. Çünkü, UEFA son üç yılı incelemeye aldı. Aysal döneminde neden bu sıkıntıların geleceğini kimse hissetmedi, gözünü kapadı ve görmemezlikten geldi?
- Camiaya müstahak diyeceğim ama tüm camiayı suçlamak yersiz. Aysal’a göz göre göre destek verenlere müstahak. Ne demek kimse tahmin etmedi? Ben baştan beri bunu söylüyorum. Aysal yönetiminin ilk mali kongresinde kürsüye çıktım ve bugünlere gelineceğini anlattım. Aysal’ın gözünün içine baka baka “Siz bu kulübe 100 milyon dolar bir köprü kredi sağlama vaadiyle başkan oldunuz, çok matah bir Galatasaraylı olduğunuz için değil. Bunu sağlamayacaksanız bu kulüp batağa sürüklenir. Bu salondaki tüm Galatasaraylılar o koltuğa sizden daha fazla layık ve tecrübeli” dedim. Çok açıktı Aysal’ın yaptıkları. Polat bir mali disiplin sağlamaya çalıştı. Allah razı olsun. Aysal’ın en büyük sorunu şu. Aysal başkan olduğunda Galatasaray altyapısını tamamlamış, gelirlerini iki hatta üç misline çıkarmıştı. Stat bitmişti. Yani Aysal ilk kez çok yüksek gelirlere sahip bir kulübü devraldı. Yetmedi sermaye artışı yoluyla 160 milyon doları aşkın bir para daha kulübe sokuldu. Ve Aysal çilekle, erikle, karpuzla, kavunla bu paraları çarçur etti. Aldığı oyunculardan Drogba’yı hatırlıyoruz, Sneijder’ı hatırlıyoruz. Onlara verilen para toplasan 20 milyon Euro. Peki, ya milyonlarca Euro’ya alınan ve adını sanını hatırlamadığımız hatta hiç öğrenemediğimiz onlarca futbolcu nerede? Sözde kurumsallaşma adına ödenen milyonlarca lira maaş nerede? Aysal bu kulübe kendi PR’ını yapmak için başkan oldu. Galatasaray’ın milyarları ile kendine isim yaptı.

Son düzenleme:
Dursuntroll ve aktroll köpekler bastı bu forumu da, ne yapacağız bilmiyorum.

hayatı makarna yemekle geçmiş zavallı yaratıklar tarafından eleştirilen efsane başkan.

Aysal bastan beridir terimden veya albayraktan filan haz etmediyse neden kendi yonetimine alip kendi baskanligi doneminin teknik direktoru yapti

tamam aysala vuruyoruz , ben de cok vurdum ama terim sozlesmesi devam ediyorken aysal baskan olmadi ki

aysal baskan oldu ve terimle calisma karari aldi , eger bastan beridir terime soguk baksa neden onu teknik direktorluge getirsin ?

terim milli takimdan teklif alip sozlesmesi surdugu klubunu satacak bir adam degil , terime de vurduk cok ama buna da inanmam

zaten afaki konusuyoruz , oncelikle ne oldu da bu beraber calisma iradesi ortaya koymus ikilinin baglari koptu halen bilmiyoruz

aysala vuruyoruz
bende vurdum felan

HAYIRDIR?

Aysal bastan beridir terimden veya albayraktan filan haz etmediyse neden kendi yonetimine alip kendi baskanligi doneminin teknik direktoru yapti

tamam aysala vuruyoruz , ben de cok vurdum ama terim sozlesmesi devam ediyorken aysal baskan olmadi ki

aysal baskan oldu ve terimle calisma karari aldi , eger bastan beridir terime soguk baksa neden onu teknik direktorluge getirsin ?

terim milli takimdan teklif alip sozlesmesi surdugu klubunu satacak bir adam degil , terime de vurduk cok ama buna da inanmam

zaten afaki konusuyoruz , oncelikle ne oldu da bu beraber calisma iradesi ortaya koymus ikilinin baglari koptu halen bilmiyoruz

Dikkat et de sana vurmasinlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt