- 11 Aralık 2009
- 18.391
- 11.177
- 1.998
Evet ama ben sevilme sebebi olarak aysal-surenle ayni oldugunu soylemedim
Bizden bir ust jenerasyon da aynen bu senin soyledigin sebeplerden dolayi yalmana sicak bakarlar ,hatta yarsuvat genc uyelerin albayrak ruzgariyla oy toplayip baskan oldu denir hep 3 sene evvelki kongre icin
onu kast etmistim
borsa konusuna gelince . sermaye arttirimi degil de sirketlerin birlesmesini kast etmistim , polat doneminde qvt fonu ile ilgili iliskiler cagri yapilmasi nakit girdi-cikti hesabina hic girmedim
oncelikle spk dan politik olarak o onayi alabilmek onemliydi , cunku futbol as surekli yatirimcisina kazandiriyordu, bugun olsa ne aysal yapabilir bunu ne dursun , hatta izin verilmeli miydi o da tartisilir , "bana ne sen yanlis modelle acildin" da diyebilirlerdi
bu isleri halletmesi kendisinden sonraya buyuk ferahlik getirmisti
İlgili mesajını tekrar okursan Yalman konusundaki o uyarımın haklılığını göreceksin. Cevapla butonuna basmadan önce ne yazdığını görmek için bir kez daha okumanı öneririm, ben hep öyle yaparım...
Düşünceni ifade etmekteki zorluğun benzerini, okuduğunu anlamakta da yaşadığını gözlemliyorum; özen göstermemektense daha da kötü, karşındakine saygı göstermediğin anlamına gelir...
Borsa mevzuunda kastettiğimin, Aysal döneminde yapılan sermaye artırımı ve elde edilen gelirin doğru kullanılmaması olduğu çok açık, Polat döneminde şirketlerin birleştirilmesi elbette çok çok önemliydi, ayrı konu. O mesajımı da tekrar okuman gerekiyor:red:...