Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet ama ben sevilme sebebi olarak aysal-surenle ayni oldugunu soylemedim

Bizden bir ust jenerasyon da aynen bu senin soyledigin sebeplerden dolayi yalmana sicak bakarlar ,hatta yarsuvat genc uyelerin albayrak ruzgariyla oy toplayip baskan oldu denir hep 3 sene evvelki kongre icin

onu kast etmistim

borsa konusuna gelince . sermaye arttirimi degil de sirketlerin birlesmesini kast etmistim , polat doneminde qvt fonu ile ilgili iliskiler cagri yapilmasi nakit girdi-cikti hesabina hic girmedim

oncelikle spk dan politik olarak o onayi alabilmek onemliydi , cunku futbol as surekli yatirimcisina kazandiriyordu, bugun olsa ne aysal yapabilir bunu ne dursun , hatta izin verilmeli miydi o da tartisilir , "bana ne sen yanlis modelle acildin" da diyebilirlerdi

bu isleri halletmesi kendisinden sonraya buyuk ferahlik getirmisti

İlgili mesajını tekrar okursan Yalman konusundaki o uyarımın haklılığını göreceksin. Cevapla butonuna basmadan önce ne yazdığını görmek için bir kez daha okumanı öneririm, ben hep öyle yaparım...

Düşünceni ifade etmekteki zorluğun benzerini, okuduğunu anlamakta da yaşadığını gözlemliyorum; özen göstermemektense daha da kötü, karşındakine saygı göstermediğin anlamına gelir...

Borsa mevzuunda kastettiğimin, Aysal döneminde yapılan sermaye artırımı ve elde edilen gelirin doğru kullanılmaması olduğu çok açık, Polat döneminde şirketlerin birleştirilmesi elbette çok çok önemliydi, ayrı konu. O mesajımı da tekrar okuman gerekiyor:red:...

adnan polati sevmiyorsunuz ama eger

-futbol as ,sportif as nin bunyesine polat doneminde katilamasaydi , aysalin doneminde elde edilen tum gelirlerden karpayi adi altinda hissedarlara tonla para cikisi olacakti
-polat doneminde dogru veya yanlis , satilan arda, meira, keita, misimovic gibi adamlar olmasaydi 2011 deki transfer hamlesi hangi parayla yapilacakti
-canaydin doneminde stop eden stat insaatini polat devraldiginda gec erken , iyi kotu ,acmasaydi aysal donemindeki tribun geliri mi olabilecekti
-polat doneminde protokolden cikarilarak adeta "kurtarilan" store cadiri arazisi olmasaydi bugun dursun oraya otel mi insa edebilirdi ? (evet tapulu arazimiz olan o 2 donumluk yer dahi canaydin zamaninda devlete iade edilmisti)

bu kadar yapisal sorunla ugrasan ve sadece sportif anlamda basarisiz oldugu icin ibra edilmemeyle karsi karsiya birakilan polat rezil , ama bir nevi onun mirasini alarak katma deger katan fakat sonrasindaki hamleleri ile kendi mirasini da yiyip bitiren aysal ise uber baskan .. boyle adalet olmaz

diger yandan , dursun donemi bu iki baskanin da donemini mumla aratiyor o da baska mesele
Tebrikler yine götünden element uydurmuşsun.

Misimovic verdiğimizin altına satıldı Keita aldığımız paraya satıldı. Hani para para diye gözün dönmüş ya o yüzden diyorum.

Ayrıca daha Arda nın Aysal döneminde satıldığını bilemeyecek kadar mal bir adamsın. Iyi gecler bay objektif.

Ha unutmadan Dursunu seçen bir adamın Polat gibi bir adamı dillendire dillendire övmesine de şaşırmadım.

Son düzenleme:
Arkadaş adam göz göre göre yalan söylüyor. İnanılmaz birşey. Yok bunlara ne cevap yazayım.Pes ettim artık.

Gel artık ❤

d3affff7c739d7ecfaccc467dbb2b1fb.jpg

TapaTalK

Yine mi konuşmuş

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Seçime girecek kadar gerizekalı değildir. Fark yer net şekilde büyük ihtimalle. İbra edilmeyecekti az kalsın inan kıraç kurtarmasaydı.

Bu değilde Mehmet cansun düşünüyormuş galiba. O seçilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt