Alper Yılmazlar
Berlin Panteri
- 21 Nisan 2013
- 45.688
- 15.628
- 2.108
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Genç ve güçlü aday olursa onu destekler
Kimse çıkmazsa kendisi aday olur
2018 için çok umutluyum
TapaTalK
2018'de kimsenin sabrı kalmadı artıkKongre de Sinan Bilgin gibi bombos üyelerin yaninda fikri hür vicdani hür genc üyelerimiz de var senin benim gibi Galatasarayi gercekten seven. Onlardan birine destek ciksalar Süren ile birlikte keske de yepyeni birseyler görsek.
Göz yaşlarının süzüleceğini umuyorumKongre de Sinan Bilgin gibi bombos üyelerin yaninda fikri hür vicdani hür genc üyelerimiz de var senin benim gibi Galatasarayi gercekten seven. Onlardan birine destek ciksalar Süren ile birlikte keske de yepyeni birseyler görsek.
büyük başkan 7 milyar dolarlık anlaşma imzalamış
ama para çaldııııııııııııııııııı
hajrovicin parasıylaa yaptıııı heeee
İşte şimdi sen olacaktın.
Siyasi anlamda diyorum ,durduğu dönemde yalayıcı değildi sonra ne olurdu bilemem tabiYapma hocam yapma. Tekrardan -45m bilançoya giremeyiz yapma. Tarıklar ontiverolar adililer olmaz hocam.
Yabancı sınırı gelince zaten tekrar Tarıklar olacak, hemde bir kaç katı fiyatına.Yapma hocam yapma. Tekrardan -45m bilançoya giremeyiz yapma. Tarıklar ontiverolar adililer olmaz hocam.
Siyasi anlamda diyorum ,durduğu dönemde yalayıcı değildi sonra ne olurdu bilemem tabi
Tam da beklediğim üyeden beklediğim tipte bir yorum. Yorumu beğenen üye de tam beklediğim üye. Bir kere de yanılsam...Yapma hocam yapma. Tekrardan -45m bilançoya giremeyiz yapma. Tarıklar ontiverolar adililer olmaz hocam.