Ünal Aysal | Başkan (2011-2014) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Genç ve güçlü aday olursa onu destekler
Kimse çıkmazsa kendisi aday olur
2018 için çok umutluyum

TapaTalK

Kongre de Sinan Bilgin gibi bombos üyelerin yaninda fikri hür vicdani hür genc üyelerimiz de var senin benim gibi Galatasarayi gercekten seven. Onlardan birine destek ciksalar Süren ile birlikte keske de yepyeni birseyler görsek.

Kongre de Sinan Bilgin gibi bombos üyelerin yaninda fikri hür vicdani hür genc üyelerimiz de var senin benim gibi Galatasarayi gercekten seven. Onlardan birine destek ciksalar Süren ile birlikte keske de yepyeni birseyler görsek.
2018'de kimsenin sabrı kalmadı artık
Düşün en son kongre de gençler acayip eleştiri yağmuruna tuttular
Bu bıyığını düdüklediğim osman tamburacı gibi gerizekalılar ibra etti
Ama onların bile ses edecek halleri kalmayacak 2018'de
Durumumuz felaket

TapaTalK

2011-2014 arası Rolls Royce kalitesinde takımdık.

Şuan 86 model Murat 131 kalitesinden bile daha aşağıdayız.

Bir camia böyle tepetaklak olabilir mi? Oluyormuş.

Artık toparlayamayız. Lig şampiyonluğu fln kurtarmaz yani. Özhan Canaydın dönemi de 2006'da fln şampiyon oluyorduk bok gibiydi ama herşey.

Sen gittin ya herşey boş gelmeye başladı. Geceleri ağlıyorum herkesten gizlice gittiğinden beri. Erkek adam ağlamaz derler ya ben ağlıyorum. Neredesin Ünal nerede? Bu aşkın beni öldürüyor hızlıca. Ah çıkıp gelsen ah bir desen şaka yaptım ben hala yanındayım. Bilmiyorum belki şu an sen de benim gibi hissediyorsundur. Hadi çık gel seni çok özledim.

Aday olacak önemli bir isme destek olmak için 10 m Euro bütçe koyuyormuş da zart zurt!...Dış kapının mandalı kabilinden teyyarenin birinin lafıyla böyle bir şeye inanmak nasıl bir saflıktır yahu?...

Hele şu bizzat ağzından çıkan Basketbol şubesine destek sözünü yerine getirsin önce...

Taraftar gibi Aysal'a hayran olan medya mensubu veya mensupları ara ara yazıyor bu haberleri. Aysal gelmesin artık. Geçti o tren.

Yine maşasına haber yaptırıp ismini ni duyurmuş? 1-2 ay sonra çıkıp aday olmayacağım der yine.

Gsc App

büyük başkan 7 milyar dolarlık anlaşma imzalamış

ama para çaldııııııııııııııııııı
hajrovicin parasıylaa yaptıııı heeee

Ben oui‏ @aslanparcalari 22 sa
Ünal AYSAL 'ın gençliği

DIaX3SQVoAAa3VB.jpg

Frankie Carbone Goodfellas

DIe6qjrUIAAOl1y.jpg

Siyasi anlamda diyorum ,durduğu dönemde yalayıcı değildi sonra ne olurdu bilemem tabi

Yalayabilmek icin bile belirli bir statüye sahip olman gerekiyor. Istese bile yalayamaz, denediginde de yalayamadi zaten.

Olay siyasi boyuta geldigi vakit, ya protesto yapacaksin halk olarak, yada kaosun icinde, mevzunun geri planina kaymasini umacaksin. Yani meselenin ertelenmesine ve yine ertelenmesine.

Ama sorun Türk futbolunun icinde, bu sinirin gelmesinden büyük cikar elde edecek, ve bundan dolayi sürekli calisan, ve siyasete ikna turlari yapan bir grup var. Pastanin boyutuna göre, siyaset de bu olaya sicak bakiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt