Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haci emmi git torunlarinla oyna. Sen palavraci ugur musun?Esas sen kimsin necisin bilmeyiz de yaşı yetenler bilir 1970lerin ikinci yarısından 80lerin ikinci yarısına fenerin gerçekten hegemonyası vardı biz o günlerin taraftarıyız...
Ünal Aysalın rezilliklerini 2000'e yakın post ve 10dan fazla açtığım başlıkla şakşakçılarına bile kabul ettirmişim git ötede oyna dünkü çocuk gelmiş sanki tarihten bahsediyor yaşı hatırlayanlar bilir diye bize 2003-2011 arasını reşit olan foruma geliyor anasını satayım yürü git hafızasındaki en büyük avrupa zaferi sneijderın juventusa attığı gol olan iyi gün taraftarı yeni yetme cimbomluİşte böyle edepsiz takılırsan terbiye edenin çok olur...
Ooo demek fake hesapsın 1 haftalık üyesin ama aysalcı ağzına sahipsinHaci emmi git torunlarinla oyna. Sen palavraci ugur musun?
Ooo demek fake hesapsın 1 haftalık üyesin ama aysalcı ağzına sahipsinSen de git fm oyna aklının basmayacağı işlerden de uzak dur sen kimsin üyelere faşizanca baskı yapıp Ercan şöyle şöyle yapamazsın diye emir kipiyle konuşuyorsun ???
Ne feyki ugur. 2. hesabim. 2. Mesajimda belirttim. Telefonda bu hesabi kullaniyorum. Ben Aysalci filan degilim sadece GALATASARAYLIYIM ve yeterince objektif oldigumu dusunuyorum. Ama senin Polatci oldugun su goturmez bir gercek ?Ooo demek fake hesapsın 1 haftalık üyesin ama aysalcı ağzına sahipsinSen de git fm oyna aklının basmayacağı işlerden de uzak dur sen kimsin üyelere faşizanca baskı yapıp Ercan şöyle şöyle yapamazsın diye emir kipiyle konuşuyorsun ???
Sen hani siteyi bırakmıştın ?
reis şu kısmı sürekli söyleyip durarak kalbimi ciddili bi şekilde kırıyorsun. alınıyorum ister istemezgit fm oyna aklının basmayacağı işlerden de uzak dur ???
Takiyye yapmis meger
Özel mesaja kapatmasaydın sana soracaktım zaten beni neden başlıktan attığını sonra da yaz bırakma forumu diyorsunuz ne oldu kankalarını madara mı ettim??? Zaten yazdırmıyorsun ki sen atmışsın başlıktan 2 tane başlığımı da kitlemişsin sonra foruma yaz deme bak millete laf veriyorsun pardon o da aysalcı kankandı herhalde...Tebrikler Tarık Çamdalı bugün de koruyup kolladınız 22 eylüle kadar yasaklamışsın nasılsa o zaman kadar unutulur değil miTakiyye yapmis meger
Senin mesajlarını mı takip edeceğim yanda post sayın gözüküyor evet Polatçı olurum tabi gurur duyarım Aysalcı bir liboş kripto olmaktan evladırNe feyki ugur. 2. hesabim. 2. Mesajimda belirttim. Telefonda bu hesabi kullaniyorum. Ben Aysalci filan degilim sadece GALATASARAYLIYIM ve yeterince objektif oldigumu dusunuyorum. Ama senin Polatci oldugun su goturmez bir gercek ?
Özel mesaja kapatmasaydın sana soracaktım zaten beni neden başlıktan attığını sonra da yaz bırakma forumu diyorsunuz ne oldu kankalarını madara mı ettim??? Zaten yazdırmıyorsun ki sen atmışsın başlıktan 2 tane başlığımı da kitlemişsin sonra foruma yaz deme bak millete laf veriyorsun pardon o da aysalcı kankandı herhalde...Tebrikler Tarık Çamdalı bugün de koruyup kolladınız 22 eylüle kadar yasaklamışsın nasılsa o zaman kadar unutulur değil miBen yazmak için rezilliği yüze vurmak için elimden geleni yaptım eserinle gurur duy
Üstat sakinleş, gerçek olmayan şeyler ile kendi kendini dolduruyorsun.Özel mesaja kapatmasaydın sana soracaktım zaten beni neden başlıktan attığını sonra da yaz bırakma forumu diyorsunuz ne oldu kankalarını madara mı ettim??? Zaten yazdırmıyorsun ki sen atmışsın başlıktan 2 tane başlığımı da kitlemişsin sonra foruma yaz deme bak millete laf veriyorsun pardon o da aysalcı kankandı herhalde...Tebrikler Tarık Çamdalı bugün de koruyup kolladınız 22 eylüle kadar yasaklamışsın nasılsa o zaman kadar unutulur değil miBen yazmak için rezilliği yüze vurmak için elimden geleni yaptım eserinle gurur duy
Yaz diye elli efa çağırıp dün yönetime küfür edilince geldim ama hoş yazdırılmıyorum başlıklar kilitleniyor rahat ol zaten sansürleniyorum sansür yedikten sonra da zaten yazmanın manası yok hadi sana baş başSen hani siteyi bırakmıştın ?
İyi sansürcü herif takıl kankilerinle bir daha da yaz filan demeyin sonra da alıngansın saçmalıyorsun diyorsun yazdırıyor musun ki??? Sana ve Mehmet ile ekürilerine TArık Çamdallla mutluluklarne anlatiyon be herife kezzap atip sisleyecegim demissin madalyon mu taksaydim
Üstat ama bunlar doğru bilgiler değil,lütfen...İyi sansürcü herif takıl kankilerinle bir daha da yaz filan demeyin sonra da alıngansın saçmalıyorsun diyorsun yazdırıyor musun ki??? Sana ve Mehmet ile ekürilerine TArık Çamdallla mutluluklar