Ünal Aysal | Başkan (2011-2014)

Galatasaray gazetesi kuracagim demisti

Sözünü tutmus,face'te Galatasaray gazetesi adinda bir profil var

Terim ile yasadigi sıkıntılar sonrasi kendini bitirdi

Sneijder ve Drogba'yi sayesinde izledik ama burada denildigi gibi ben buyuk bir "basari" olarak gormuyorum, Drogba 1.5 yil icinde 10m kazandi, avrupa'da hangi takim çin liginde oynayan 34 35 yasinda olan Drogba'ya 1.5 yilda 10m verir?

Sneijder'e gelince, premier league'den teklifler vardi galiba, Liverpool ilgilenmisti oyle hatirliyorum ama bizim verdigimiz parayi veremedikleri icin bizi tercih etmisti.

Terim'i kovduktan sonra soruyorum size arkadaslar, basarili oldu mu? Son gunde Pandev ve Dzemaili gelmedi mi? Mancini'yi getirdi de ne oldu? Gittigi gun her yer bayram yeriydi, italyan milli takimini calistiran Prandelli geldi, yarim sezon sonra defolup gitti.

Esas sen kimsin necisin bilmeyiz de yaşı yetenler bilir 1970lerin ikinci yarısından 80lerin ikinci yarısına fenerin gerçekten hegemonyası vardı biz o günlerin taraftarıyız...

Ünal Aysalın rezilliklerini 2000'e yakın post ve 10dan fazla açtığım başlıkla şakşakçılarına bile kabul ettirmişim git ötede oyna dünkü çocuk gelmiş sanki tarihten bahsediyor yaşı hatırlayanlar bilir diye bize 2003-2011 arasını reşit olan foruma geliyor anasını satayım yürü git hafızasındaki en büyük avrupa zaferi sneijderın juventusa attığı gol olan iyi gün taraftarı yeni yetme cimbomlu :) İşte böyle edepsiz takılırsan terbiye edenin çok olur...
Haci emmi git torunlarinla oyna. Sen palavraci ugur musun?

Haci emmi git torunlarinla oyna. Sen palavraci ugur musun?
Ooo demek fake hesapsın 1 haftalık üyesin ama aysalcı ağzına sahipsin :) Sen de git fm oyna aklının basmayacağı işlerden de uzak dur sen kimsin üyelere faşizanca baskı yapıp Ercan şöyle şöyle yapamazsın diye emir kipiyle konuşuyorsun ???

Sen hani siteyi bırakmıştın ?

Ooo demek fake hesapsın 1 haftalık üyesin ama aysalcı ağzına sahipsin :) Sen de git fm oyna aklının basmayacağı işlerden de uzak dur sen kimsin üyelere faşizanca baskı yapıp Ercan şöyle şöyle yapamazsın diye emir kipiyle konuşuyorsun ???

Ne feyki ugur. 2. hesabim. 2. Mesajimda belirttim. Telefonda bu hesabi kullaniyorum. Ben Aysalci filan degilim sadece GALATASARAYLIYIM ve yeterince objektif oldigumu dusunuyorum. Ama senin Polatci oldugun su goturmez bir gercek ?

Herhalde FM oynamaya kafan basmiyor hep insanlari gidin FM oynayin diye kücümsemeye calisiyorsun.

Not: FM oynamiyorum, bana da git FM oyna diyebilirsin isin icinden cikamayinca.

Takkiyeciler ile Fmciler karşı karşıya kalbim Fmcilerden yana tabi ki

Takiyye yapmis meger
Özel mesaja kapatmasaydın sana soracaktım zaten beni neden başlıktan attığını sonra da yaz bırakma forumu diyorsunuz ne oldu kankalarını madara mı ettim??? Zaten yazdırmıyorsun ki sen atmışsın başlıktan 2 tane başlığımı da kitlemişsin sonra foruma yaz deme bak millete laf veriyorsun pardon o da aysalcı kankandı herhalde...Tebrikler Tarık Çamdalı bugün de koruyup kolladınız 22 eylüle kadar yasaklamışsın nasılsa o zaman kadar unutulur değil mi :) Ben yazmak için rezilliği yüze vurmak için elimden geleni yaptım eserinle gurur duy

Ne feyki ugur. 2. hesabim. 2. Mesajimda belirttim. Telefonda bu hesabi kullaniyorum. Ben Aysalci filan degilim sadece GALATASARAYLIYIM ve yeterince objektif oldigumu dusunuyorum. Ama senin Polatci oldugun su goturmez bir gercek ?
Senin mesajlarını mı takip edeceğim yanda post sayın gözüküyor evet Polatçı olurum tabi gurur duyarım Aysalcı bir liboş kripto olmaktan evladır

Özel mesaja kapatmasaydın sana soracaktım zaten beni neden başlıktan attığını sonra da yaz bırakma forumu diyorsunuz ne oldu kankalarını madara mı ettim??? Zaten yazdırmıyorsun ki sen atmışsın başlıktan 2 tane başlığımı da kitlemişsin sonra foruma yaz deme bak millete laf veriyorsun pardon o da aysalcı kankandı herhalde...Tebrikler Tarık Çamdalı bugün de koruyup kolladınız 22 eylüle kadar yasaklamışsın nasılsa o zaman kadar unutulur değil mi :) Ben yazmak için rezilliği yüze vurmak için elimden geleni yaptım eserinle gurur duy

ne anlatiyon be herife kezzap atip sisleyecegim demissin madalyon mu taksaydim

Üstat sakinleş, gerçek olmayan şeyler ile kendi kendini dolduruyorsun.

Öyle salak salak baslik acarsan kitlenir tabi.

Kendi kafanda birseyler uydurup kurgulayip insanlara iftirada bulunup baslik aciyorsun.

İyi sansürcü herif takıl kankilerinle bir daha da yaz filan demeyin sonra da alıngansın saçmalıyorsun diyorsun yazdırıyor musun ki??? Sana ve Mehmet ile ekürilerine TArık Çamdallla mutluluklar
Üstat ama bunlar doğru bilgiler değil,lütfen...

1-Hayri ile diyaloğum gayet sınırlıdır, ha severim tabi o ayrı ama sen sürekli birbirimizle kontak halindeyiz falan sanıyorsun. 7 yıldır buradayım bir kere bile ÖM yoluyla irtibata geçmedik.

2- Tarık Çamdal'ın haksız kazancı konusunda seninle hem fikirim yalnızca kezzap vs gibi saçmalıklara itiraz ettim.

3- Aysalcı değilim, başlıkta geçmişe doğru yolculuğa çıkarsan çok net bir şekilde görürsün.

4- Bana çok gereksiz sardın. Sürekli tekrarlayıp durmuşsun, sana 1 kere bile küfür etmedim, sanki sürekli küfür ediyormuşum gibi yazmışsın.

HÜRMETLER.

Geri
Üst Alt