Ünal Aysal | Başkan (2011-2014)

Gel yaz diyorlar yazmayayım mı = Soruyorlar yalan mı söyleyeyim vol 2.

Takiyye yapacaginiza takviye yapin yaw.

Üstat ama bunlar doğru bilgiler değil,lütfen...

1-Hayri ile diyaloğum gayet sınırlıdır, ha severim tabi o ayrı ama sen sürekli birbirimizle kontak halindeyiz falan sanıyorsun. 7 yıldır buradayım bir kere bile ÖM yoluyla irtibata geçmedik.

2- Tarık Çamdal'ın haksız kazancı konusunda seninle hem fikirim yalnızca kezzap vs gibi saçmalıklara itiraz ettim.

3- Aysalcı değilim, başlıkta geçmişe doğru yolculuğa çıkarsan çok net bir şekilde görürsün.

4- Bana çok gereksiz sardın. Sürekli tekrarlayıp durmuşsun, sana 1 kere bile küfür etmedim, sanki sürekli küfür ediyormuşum gibi yazmışsın.

HÜRMETLER.
Sana zaten kurallar dahilinde bile ecvap veremiyormuşuz öyle söyleniyor seni kolluyorlarmış onun için danışıklı dövüşü kes ayrıca ben sana sarmadım sen bana geldin her zamanki gibi musallat oldun çaresiz kalınca da ağabeylerinden yardıma koştun beni sansürlettin başlıktan attırdın yeni açtığım başlıkları kapattırdın bir de okumuyorum diye adın yazmamasına rağmen kendinin aysalcı bir tarık çamdal sevdalısı olduğunu bilip başlığa gelip yazıyorsun ya :) herşey ortada zaten git ötede kendini avut vizyonel bakışlar at nasılsa faşistlik ruhunda var hayal dünyanda kendine olmayan bir galatasaray çiz zira yazdırılmıyorum ki her seferinde olduğu gibi ağzının payını verip susturayım seni

Sana zaten kurallar dahilinde bile ecvap veremiyormuşuz öyle söyleniyor seni kolluyorlarmış onun için danışıklı dövüşü kes ayrıca ben sana sarmadım sen bana geldin her zamanki gibi musallat oldun çaresiz kalınca da ağabeylerinden yardıma koştun beni sansürlettin başlıktan attırdın yeni açtığım başlıkları kapattırdın bir de okumuyorum diye adın yazmamasına rağmen kendinin aysalcı bir tarık çamdal sevdalısı olduğunu bilip başlığa gelip yazıyorsun ya :) herşey ortada zaten git ötede kendini avut vizyonel bakışlar at nasılsa faşistlik ruhunda var hayal dünyanda kendine olmayan bir galatasaray çiz zira yazdırılmıyorum ki her seferinde olduğu gibi ağzının payını verip susturayım seni

insan-gercekten-hayret-ediyor01883ac7f9777ceaa455fe0859b142a2.png

bu musmula suratlinin konusunu her allahin gunu ustlerde gormek zorunda miyiz yaw

Kulube 1 gunluk gerı donse yeter 1 işi var halledıp gitsin ufak bı tel konusması

Her şeyi geçtim şu tablo bozulmayacaktı aga;

fft226_mf3640336.Jpeg
Aklıma geldikçe bir hüzün kaplar içimi :red: O gün bugündür gün yüzü göremedik. Bu tablonun bozulmasında kimlerin emeği varsa Allah belasını versin, Aysal ve FT dahil.

Her şeyi geçtim şu tablo bozulmayacaktı aga;

fft226_mf3640336.Jpeg
Aklıma geldikçe bir hüzün kaplar içimi :red: O gün bugündür gün yüzü göremedik. Bu tablonun bozulmasında kimlerin emeği varsa Allah belasını versin, Aysal ve FT dahil.

Terım bu adamla gecınemeyıp yalancilarla nasıl gecınıyor acaba

Her mağlubiyetten sonra belirli kişileri kurtarıcı olarak görmek ciddi bir geri kalmışlık belirtisi. Aysalcı ya da Terimci tartışmasını çıktığı andan itibaren bir ego yarışı olarak gördüm ve taraftarın bu konuda ayrılmasını anlamsız buldum. İkisinin de çok üstün hizmetleri var.

Ama artık yolumuza bakalım. Her şeyi kişiler üzerinden görmeyelim. Hele hele bir mağlubiyeti asla kurtarıcı çağırmak için vesile görmeyelim. Dün sahada olanlar Aysal olsa da olabilirdi. Koskoca 113 yıllık kulüp hala böyleyse bu çok üzücü.

Dünyada futbol değişiyor ve bu değişim, geçmişe saplananları hızla saf dışı bırakıyor. Teknik direktör veya Başkan hiç farketmez. Bir organizasyon sürekli kişilere mecbur hissediyor ya da hissettiriliyorsa orada başlamadan kaybedilen maç var demektir!

Terım bu adamla gecınemeyıp yalancilarla nasıl gecınıyor acaba
Pasif ve pısırık adamlar oldukları içindir herhalde ne bileyim. Aysal ile egolar çarpıştı. Neyse bunlar eski konular açmaya gerek yok artık lakin sen de anti-FT olayını bırakman gerekiyor. Kulübün mevcut vizyonu ile Fatih Terim'den daha iyisini getirebilme şansımız yok. O yüzden ya FT ile olacak ya da olmayacak.

Kulübün vizyonunda, Klopp gibi bir adamı kolundan hatta saçından sürükleye sürükleye getirebilme becerisi olsaydı ben zaten en başta mecburen Fatih Terim demezdim. Öyle veya böyle bu adam da yaşayan efsanemiz. Daha iyisini bulabilmemiz mevcut şartlarda mümkün değil.

Geri
Üst Alt