Murat Onder
Aslan Üye
- 28 Mayıs 2011
- 8.586
- 8.272
- 1.558
Gel yaz diyorlar yazmayayım mı = Soruyorlar yalan mı söyleyeyim vol 2.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sana zaten kurallar dahilinde bile ecvap veremiyormuşuz öyle söyleniyor seni kolluyorlarmış onun için danışıklı dövüşü kes ayrıca ben sana sarmadım sen bana geldin her zamanki gibi musallat oldun çaresiz kalınca da ağabeylerinden yardıma koştun beni sansürlettin başlıktan attırdın yeni açtığım başlıkları kapattırdın bir de okumuyorum diye adın yazmamasına rağmen kendinin aysalcı bir tarık çamdal sevdalısı olduğunu bilip başlığa gelip yazıyorsun yaÜstat ama bunlar doğru bilgiler değil,lütfen...
1-Hayri ile diyaloğum gayet sınırlıdır, ha severim tabi o ayrı ama sen sürekli birbirimizle kontak halindeyiz falan sanıyorsun. 7 yıldır buradayım bir kere bile ÖM yoluyla irtibata geçmedik.
2- Tarık Çamdal'ın haksız kazancı konusunda seninle hem fikirim yalnızca kezzap vs gibi saçmalıklara itiraz ettim.
3- Aysalcı değilim, başlıkta geçmişe doğru yolculuğa çıkarsan çok net bir şekilde görürsün.
4- Bana çok gereksiz sardın. Sürekli tekrarlayıp durmuşsun, sana 1 kere bile küfür etmedim, sanki sürekli küfür ediyormuşum gibi yazmışsın.
HÜRMETLER.
Sana zaten kurallar dahilinde bile ecvap veremiyormuşuz öyle söyleniyor seni kolluyorlarmış onun için danışıklı dövüşü kes ayrıca ben sana sarmadım sen bana geldin her zamanki gibi musallat oldun çaresiz kalınca da ağabeylerinden yardıma koştun beni sansürlettin başlıktan attırdın yeni açtığım başlıkları kapattırdın bir de okumuyorum diye adın yazmamasına rağmen kendinin aysalcı bir tarık çamdal sevdalısı olduğunu bilip başlığa gelip yazıyorsun yaherşey ortada zaten git ötede kendini avut vizyonel bakışlar at nasılsa faşistlik ruhunda var hayal dünyanda kendine olmayan bir galatasaray çiz zira yazdırılmıyorum ki her seferinde olduğu gibi ağzının payını verip susturayım seni
Yok merak etme ne dediğin gibi ceza almamış izlenimi uyandırmakne de kripto hareketler benim tıynetimde yok
Temelli gidiyorum müsterih ol
Bir hakkım varsa helal olsun sen de et
etmezsen de canın sağolsun nice bayramlar
Hayrola hocayı yine antremanda mı kovduracaksın RecoKulube 1 gunluk gerı donse yeter 1 işi var halledıp gitsin ufak bı tel konusması
Her şeyi geçtim şu tablo bozulmayacaktı aga;
Aklıma geldikçe bir hüzün kaplar içimi![]()
O gün bugündür gün yüzü göremedik. Bu tablonun bozulmasında kimlerin emeği varsa Allah belasını versin, Aysal ve FT dahil.
Pasif ve pısırık adamlar oldukları içindir herhalde ne bileyim. Aysal ile egolar çarpıştı. Neyse bunlar eski konular açmaya gerek yok artık lakin sen de anti-FT olayını bırakman gerekiyor. Kulübün mevcut vizyonu ile Fatih Terim'den daha iyisini getirebilme şansımız yok. O yüzden ya FT ile olacak ya da olmayacak.Terım bu adamla gecınemeyıp yalancilarla nasıl gecınıyor acaba