Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evet öyle kim biliyodu bunun adını?He canım benim. Milyarlık adam reklamını yapacak. He yavrum ya. Ne kadar zekice hareketler.
dönüyorum dese aninda baskan secerlerBu adam çok büyük insan sahtekarın en önde gideni.
Türkiyede cahil insanlar tarafından sevilmezi kadar doğal bir durum olamaz zaten ülkede ki siyaset güçlerin kimlerin ve nerelere ulaştığını görünce.
Neyse.... Bu camiada çaycı bile olamaz bu Saaten sonra bundan yüzde yüz emin olabilirsiniz.
Tabiki de hayır. Ama rüya görmek serbest tabiki.dönüyorum dese aninda baskan secerler
Hocayla konus ozur dileyin birbirinizden aday ol.
Bende bu büyük gerçekle yüzleştim.Kendisini sevdigim icin cahil bir insan oldugumu ogrenmis oldum. Unal Baskani sevenler cahilse maguruscuyu sevenler ilk insandir o vakit.
Bende bu büyük gerçekle yüzleştim.
Yazin ulkemize de gelip o kısa surede ulkemize tip, teknoloji ve fen bilimleri alaninda katki saglayan forumda da bulunan almanci profesörler tarafından ezilmek beni inanılmaz kahretti.
Şu an bilemiyorum ne yapacağımı.
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ulan sahte galatasarayli niye basketbola sponsor olmuyorsun. kac yasina geldin. paralari mezarami gotureceksin.
Bu adam bir demagogtu. Sonra popülizmin şehvetine kapıldı. Galatasaray'ı da bir şekilde kullanıp geçti gitti. Faydası var mıdır ? Elbette vardır. Ama zararı da çoktur. Tam kıvamı yakalamışken takımın dengesini bozdu. İkili mevzuya girmiyorum.