Ünal Aysal | Başkan (2011-2014)

Farkındayım Fatih Terim - Ünal Aysal konusunda düşünceni uzun zamandır bilirim, mesela bende tam aksini düşünürüm ama sen işi hakarete taşıyacak yapıda biri değildin bunu bildiğim ve bir nokta da çileden çıktığını düşündüğüm için kırıcı olmadan nasıl dikkatini çekerim dedim.

Çünkü dışarıdan bakınca yazdıkların hiç hoş durmuyor, seni bilmesem çok tan Yok Say der geçerdim.

Neyse kolay gelsin
Gerçek yüzünü gösterdi artık renkdaş. Ben uzun zamandır bunu anlatmaya çalışıyordum.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Haksızlık etmeyim diye kırıcı olmadan dikkatini çekmeye çalıştım ama ağzımın payını aldım, maalesef hata etmişim.

Bana son çare olarak engellemeyi bıraktı, yapacak bir şey yok.

Gerçek yüzünü gösterdi artık renkdaş. Ben uzun zamandır bunu anlatmaya çalışıyordum.

Fatih gerçekleri görmüş darısı görmeyenlerin başına diyelim

Haksızlık etmeyim diye kırıcı olmadan dikkatini çekmeye çalıştım ama ağzımın payını aldım, maalesef hata etmişim.

Bana son çare olarak engellemeyi bıraktı, yapacak bir şey yok.
En iyisini yapmışsın murat kardeşim. Gereksiz zatların yazılarını görmeye gerek yok.

Fatih gerçekleri görmüş darısı görmeyenlerin başına diyelim
Görmek için IQ seviyesi yüksek de olmaması gerekir aslında diye tahmin ediyorum.

Sahtekar birisine sahtekar demek de neresinde hakaret içerir bilmiyorum artık.

Zamanında kendileri Fatih Terim'e kebapçı.. parator söyleyince pek kırıcı değildi ama nedense konu.

Bu arada beni Aysal ile ilgili düşündüklerim sayesinde engelleyen arkadaşlar olursa şeref duyarım vallahi.

Darısı diğer aysalsporculara.

edit

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Buyuk baskan Unal Aysal.

Tek basina TFF, hukumet, FB, BJK ve icimizdeki serefsizlerle mucadele etti.

Kırgınım sana büyük başkan.

sent via GSC

Once Galatasaray dusmanlarina soktu soktu cikardi

Sonra yetmedi TFF, Fener, Besiktas ust uste koydu soktu soktu cikardi

Sonra o da yetmedi UEFA, FIFA paketledi soktu soktu cikardi

En son da hizini alamadi bize soktu soktu cikardi

Geri
Üst Alt