Ünal Aysal | Başkan (2011-2014)

Söyle birsey var. Dursun'u tanimadan etmeden sirf vaatlerine göre vs ona baskanlik anketinde oy vermek mi yoksa onu tanidiktan yaptiklarini gördükten sonra yani bunlarin hepsini bile bile buna ragmen onun gibi bir haini övebilmek cürretine sahip olmak mi.

Hangisi daha agir bir "suc".

Malum sahis yanlis anlayip gereksiz ithamlarda bulunmasin diye belirteyim ben Dursun'a oy vermedim o zamanlar.

Yav adamın dediği yanlış bir şey yok ki yüklenecekseniz Almanya üzerinden yüklenin veya sıfır bir :D

Geçmişe gidilirse herkesin hatası bulunur

Adam zaten yanıldığını belirttiği konu üzerinden vurmak pek doğru olmuyor

Vay be, adamlar geçmişte kalan, kimsenin adaylardan hangisinin iyi veya kötü olacağını bilmeden oy verdiği bir ankete sarılıyor. Bu kafayı yaşamak isterdim gerçekten.
esas gördükten sonra delikanlı gibi lince rağmen doğru bildiğini söylemek evladır önden beğenip güruh psikolojisiyle kıvırmak değil...Bu kafa rasyonalizmin ve ilkeselliğin karışımı seni çoğunluk ve güçlüden yana vandal kafasından çıkarır...demokrasi çoğunluğun tahakkümü değildir azınlığın çoğunluk karşısında haklarının korunmasıdır...sonra ince gelecekkk :) bu zihniyetle nasıl gelecek :)

Söyle birsey var. Dursun'u tanimadan etmeden sirf vaatlerine göre vs ona oy vermek mi yoksa onu tanidiktan yaptiklarini gördükten sonra yani bunlarin hepsini bile bile buna ragmen onun gibi bir haini övebilmek cürretine sahip olmak mi.

Hangisi daha agir bir "suc".

Malum sahis yanlis anlayip gereksiz ithamlarda bulunmasin diye belirteyim ben Dursun'a oy vermedim o zamanlar.
Verseydin ne olacaktı Can? Hangimiz ne kadar tanıyoruz? Hadi onu geçtim geleceği görebilme yetimiz mi var? Ben böyle kafa görmedim.

esas gördükten sonra delikanlı gibi lince rağmen doğru bildiğini söylemek evladır önden beğenip güruh psikolojisiyle kıvırmak değil...Bu kafa rasyonalizmin ve ilkeselliğin karışımı seni çoğunluk ve güçlüden yana vandal kafasından çıkarır...demokrasi çoğunluğun tahakkümü değildir azınlığın çoğunluk karşısında haklarının korunmasıdır...sonra ince gelecekkk :) bu zihniyetle nasıl gelecek :)
Uğur, gerçekten samimiyim senin bu kafayı yaşamak istiyorum. Ortaya bir sürü iddia atıp, üstelik bazıların da öyle bir yazıyordun ki yanılma payı yokmuş gibi, çıkmadıktan sonra kıvıran biri varsa o da sensin.

Burada gelmişsin adamın aday olduğu dönem yapılan bir ankete sarılıyorsun. Bunun üzerine de meziyetmiș gibi saçma sapan beylik laflar ediyorsun.

Bu Çağrı denilen herif ilk günden kavga mı çıkarıyor?

Uğur, gerçekten samimiyim senin bu kafayı yaşamak istiyorum. Ortaya bir sürü iddia atıp, üstelik bazıların da öyle bir yazıyordun ki yanılma payı yokmuş gibi, çıkmadıktan sonra kıvıran biri varsa o da sensin.

Burada gelmişsin adamın aday olduğu dönem yapılan bir ankete sarılıyorsun. Bunun üzerine de meziyetmiș gibi saçma sapan beylik laflar ediyorsun.
Ne zaman kıvırmışım yanıldım demiyor muyum? Almanya elendi yanıldım dedim kıvırma bunun neresinde? esas senin kafa çok ilginç bence yanılma payı yokmuş gibi yazmak demek kesin demek %99 filan yazmak nerede yazmışım? almanya kazanacak demişim gerekçelerini de sıralamışım...

şimdi de şaşırdım benimle aylardır kavga edenlerin bir kısmı dursuncu çıktı ilk seçildiğinde desteklemişler :) ve bunu ben yeni öğreniyorum :) az biraz kraldan çok kralcı olmasınlar...

Allahım sen akıl dağıtırken bu adam neredeydi. Hala Almanya diyor yahu, tek konu buymuş gibi.

Lütfen abi artık benden alıntı yapma. Sabahtan beri elim deyip engelleyemedim, onu da en kısa sürede yapıcam.

Bu konu uzar gider Fatih Terim konusu gibi. Kimseyi kimse görüşünden saptıramaz.
En iyisi eskiyi kapatalım şuan ki duruma bakalım. Yahu arkadaş biri nerde daha çok kaos oluşturabilirim diye özenle seçip konuyu ateşliyor Yangıncı tayfamız da durur mu hemen toplanıyor ve şuan ki durumumuz sanki güllük gülistanlıkmış gibi kafayı hiçbir zaman çözülemeyecek konulara takıyor. Yapmayın arkadaşlar, iyisiyle kötüsüyle klübü yönetmiş bir başkan dolar kurunu 3 liradan sabitleyip bize tahmin edilemeyecek kadar borç yükünü azaltmıştır minnet duymamız gerek ama başka bir yandan da klübün efsanesini kendi menfaatleri için yollamış ve Galatasaray a 13-14 transfer döneminde büyük harcamalar yaparak ve uzun süreli kontratlar imzalatarak borç batağına sokmuştur. İyisiyle kötüsüyle 2.5 senesi olmuştur başkanın. Klübe kattıkları da tartışılmaz. Tartışmayı bırakıp şuan ki durumumuza odaklanmalıyız

Allahım sen akıl dağıtırken bu adam neredeydi. Hala Almanya diyor yahu, tek konu buymuş gibi.

Lütfen abi artık benden alıntı yapma. Sabahtan beri elim deyip engelleyemedim, onu da en kısa sürede yapıcam.
sen de bana yazıyorsun bıktın artık alıntılamıyorsun ama bak bu postunu yine bana attın ben sadece delikanlıca post attığımın haberini veriyorum sen benim hakkımda post atmazsan söz ben de alıntılamam hayırlı geceler

Geri
Üst Alt