Necmi Koyuncu
Cezalı
- 5 Şubat 2018
- 18.393
- 13.191
- 438
Hayır dursun özbeki de eleştiriyorum hatta rezil demişsin deniyor sehven yazmışımPeki birisini övüp diğerine sövmek tutarlı bir davranışmıdır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayır dursun özbeki de eleştiriyorum hatta rezil demişsin deniyor sehven yazmışımPeki birisini övüp diğerine sövmek tutarlı bir davranışmıdır
Hala övüyor gibi geldi bana dursun mali açıdan ne yapmışta iyi oluyor az daha ceza yiyorduk yine.Ama benim takıldığım nokta futbol dışı noktalardan vurmaya çalışması iftarı yoluylaZamanında övmüş olmuş olabilir fakat yanlışında hala ısrarcıysa net hatalıdır
Geçmişe gidilse herkesin bir falsosu vardır
Benim diğer platformdaki yazılarım da duruyor erken seçim kararı alıp listesine can topsakalı aldıklarında benim için bitmiştir dursun özbekZamanında övmüş olmuş olabilir fakat yanlışında hala ısrarcıysa net hatalıdır
Geçmişe gidilse herkesin bir falsosu vardır
Karar ver dursunu mu övüyorum yoksa rezil mi diyorumTabii șehven olmuştur. Halbuki rüya gördüğümden o kadar emindin.
Mali açıdan bir eleştiri görmedim Dursuna karşı sportif olarakta Dursun Ünal'ın kramponunu taşır ancak.Hayır dursun özbeki de eleştiriyorum hatta rezil demişsin deniyor sehven yazmışım
10'dur yazıyorum mali açıdan değil idari açıdan eleştiriyorum yahu sportif olarak da ünal aysal'dan nefret etmeme rağmen başarılıydı diyorum bunda anlamayacak ne var???Mali açıdan bir eleştiri görmedim Dursuna karşı sportif olarakta Dursun Ünal'ın kramponunu taşır ancak.
Bende diyorum Dursun mali açıdan ne yaptı da beğendin.10'dur yazıyorum mali açıdan değil idari açıdan eleştiriyorum yahu sportif olarak da ünal aysal'dan nefret etmeme rağmen başarılıydı diyorum bunda anlamayacak ne var???
sayfalarca yazdım siz ilk defa fark etmiş olabilirsiniz ama forumun ekseriyeti bilir üye olur olmaz, gelir gelmez şu başlığı açıp hatta sayfalarca teati yapmıştık;Bende diyorum Dursun mali açıdan ne yaptı da beğendin.
İlk sayfadan fail vermiş yazınız çok uzun yazılar maalesef şuan okuyamam.Ama zaten ne yazarsanız yazın Belhandaya 10 milyon bonservis veren adama mali açıdan başarılı demem söz konusu değil.sayfalarca yazdım siz ilk defa fark etmiş olabilirsiniz ama forumun ekseriyeti bilir üye olur olmaz, gelir gelmez şu başlığı açıp hatta sayfalarca teati yapmıştık;
Camiadan Duyumlar
dursun başkanın bir daha aday olmak gibi bir durumu söz konusu değil bu kesin rahat olun yani. ayrıca can topsakal'ı yeniden aday yapıp selim sefada'yı son anda listeden çıkarıp yerine burçin aslan'ı almasıyla seçimden önce yazdığım gibi (hala yazım duruyor) mustafa cengiz'in seçim kazanmasını istedim şahsen.
devrim zengin gibi adamların spordan ekmek yemesi türk spor kamuoyunun ayıbıdır adam utanmadan dursun özbek'in başkan yardımcısı olacak mustafa cengiz dedi. yani dursun özbek'in aday olması gibi bir durum kesinlikle söz konusu değil devrim zengin denen meczupun söylediği ise ancak hayal aleminde olur. bu süreç de alper narman'ın gazına gelip dursun özbek'in faruk süren'den 3 yıldır ödenmeyen loca parasını istemesi doalyısıyla faruk başkan ve arkadaşları (fatih altaylı-mehmet cansun-burak elmas-abdürrahim albayrak-damadı olsa da burak elmas-özer saraçoğlu) dursun özbek'e mütemadiyen açıklama yaparlar ama bu dursun özbek adaylığının ciddiyetiyle alakalı değil özetle dursun özbek aday değil.
ahmet özdağan yeni nesil turgay kıran olarak aday olabilir seçimde ama ciddiyeti yok. eğer şampiyon olursa mustafa cengiz %100 başkan olacak. olamaz ise de karşısına duayenlerden dursun özbek sonrası başkanlık sözü alan adnan öztürk çıkar. adnan öztürk'ün mali bakış açısını desteklememe rağmen mustafa cengiz başkanın mr.smith goes to washington edasıyla ortaya çıkması takdire şayandır ve galatasaray tarihine geçmiştir şimdiden. dolayısıyla mustafa cengiz başkanın tam bir dönem başkanlık yapmasını çok isterim.
salon konusuna bir sonraki birazdan göndereceğim mesaj ile açıklık getirmeye çalışacağım basketbol aş gibi konular ile beraber...hürmetler...
Buna ne gibi bir cevap bekliyorsun ki? Elle tutulur hiç bir yanı yok. Zaten Aysal'ın bu döneminin fiyasko olduğu dile getiriliyor.Ünal Aysal' ın, ilk başkan seçildiği dönemlerindeki -En çok da kurumsallaşma adına- muazzam ''Avrupai'' söylemleriyle mest olmuş, ancak sonraki icraatlarıyla hayal kırıklığına uğramış biriyim. Ki Dürüst-Albayrak ikilisinin bertaraf edilmesinde ve Terim' in ayrılışı sürecinde dahi sırf ''İdeal kurumsallaşma'' yı tesisi edeceği ümidiyle Aysal' dan yana tavır koymuş olduğum mesajlarımla sabittir.
Evlilikleri, zamparalıkları filan hiç umurumda değil, bana ne?. Fiko çok mu aile adamı mesela da gündeme bile gelmiyor?.
Aysal' ın meşhur ''Kurumsallaşma'' anlayışına dair defalarca verdiğim, ancak tek bir cevap alamadığım bir konuyu tekrar sorma ihtiyacı hissettim;
Hajrovic' in parası uzun süre ödenmiyor, durum basına da yansıyor. Sonra herif sözleşmesini feshederek s.ktirolup Bremen' e gidiyor; üste de tazminat davası açıyor. Aysal bu durumu ''Profesyonellerin hatası, bana bildirmediler'' diyerek geçiştiriveriyor gevşekçe. Fahiş ücretler alan, bizzat Aysal' ın övgüleriyle ve 'vizyoner' hamleleriyle göreve getirilen ''Profesyoneller'' ise anında kendisini yalanlayarak ''Başkana durumu defalarca ve yazılı olarak bildirdik, ispata hazırız!'' diyorlar. Özellikle takip ettiğim bir husustur; kendi görev verdiği idari profesyonellerin bu ağır karşı suçlamasına cevap verme gereği bile duymadı hazret; tam ''Sükut ikrardan gelir'' durumu. Bir daha da konunun üzerine gidilmedi. Aysal' ın, görev verdiği adamları parayla susturmuş olmasını kuvvetle muhtemel görüyorum.
Bu ''Kurumsallaşma'' hikayesine bu defa cevap verecek bir babayiğit çıkar mı acaba?. Hiç sanmıyorum, birkaç ''Aysal fan'' daha beni engeller, başka bir şey de olmaz, canları sağolsun (Önemsiyor olsam bunları yazmam)...
Ünal Aysal' ın, ilk başkan seçildiği dönemlerindeki -En çok da kurumsallaşma adına- muazzam ''Avrupai'' söylemleriyle mest olmuş, ancak sonraki icraatlarıyla hayal kırıklığına uğramış biriyim. Ki Dürüst-Albayrak ikilisinin bertaraf edilmesinde ve Terim' in ayrılışı sürecinde dahi sırf ''İdeal kurumsallaşma'' yı tesisi edeceği ümidiyle Aysal' dan yana tavır koymuş olduğum mesajlarımla sabittir.
Evlilikleri, zamparalıkları filan hiç umurumda değil, bana ne?. Fiko çok mu aile adamı mesela da gündeme bile gelmiyor?.
Aysal' ın meşhur ''Kurumsallaşma'' anlayışına dair defalarca verdiğim, ancak tek bir cevap alamadığım bir konuyu tekrar sorma ihtiyacı hissettim;
Hajrovic' in parası uzun süre ödenmiyor, durum basına da yansıyor. Sonra herif sözleşmesini feshederek s.ktirolup Bremen' e gidiyor; üste de tazminat davası açıyor. Aysal bu durumu ''Profesyonellerin hatası, bana bildirmediler'' diyerek geçiştiriveriyor gevşekçe. Fahiş ücretler alan, bizzat Aysal' ın övgüleriyle ve 'vizyoner' hamleleriyle göreve getirilen ''Profesyoneller'' ise anında kendisini yalanlayarak ''Başkana durumu defalarca ve yazılı olarak bildirdik, ispata hazırız!'' diyorlar. Özellikle takip ettiğim bir husustur; kendi görev verdiği idari profesyonellerin bu ağır karşı suçlamasına cevap verme gereği bile duymadı hazret; tam ''Sükut ikrardan gelir'' durumu. Bir daha da konunun üzerine gidilmedi. Aysal' ın, görev verdiği adamları parayla susturmuş olmasını kuvvetle muhtemel görüyorum.
Bu ''Kurumsallaşma'' hikayesine bu defa cevap verecek bir babayiğit çıkar mı acaba?. Hiç sanmıyorum, birkaç ''Aysal fan'' daha beni engeller, başka bir şey de olmaz, canları sağolsun (Önemsiyor olsam bunları yazmam)...
Hepsi tamam da ahbap mahbap ayıp oluyor çocuk muyuz bilakis kazık kadar adamlarız, askerlik çağında evlensek 3-5 seneye torun sahibi olurduk ikimizde...Kuluple ilgili cogu mevzuda uzlassak dahi dursun konusunda ugur ahbap seninle ayni paydada degilim
Cunku bir kac sene evveline dek ben de seninle paralel dusuncedeyken , artik devir sportif basarinin mali duruma etki etme yuzdesinin cok arttigi bir devir
Yani 3 sene evvelki mesajlarima bakip bir de bugunkulere bakan , ne kadar terse donmus der ama oysa ki degisen sartlardir beni boyle konusturan
Mesela aysal donemi sportif basari sebepli kazanimlar 4-5 sene sonra yani bugun olsa ihya olurduk , kapisindan kafa uzatmaya hala calisip isimizin garanti olmadigi sampiyonlar ligine 4 kez dogrudan katildik , biri onun donemi disindaydi , oteki fb nin cezasindandi falan filan ama katildik
Dursuna gelince . Bazi olaylarda belki derinine insem ben de bir kac olay bulurum lehte yaptigi ama buyuk resme bakinca , sportifi dibe indirdigi icin gelirlerin de canina okudu
O yuzden toplamda bakip da dursuna mali acidan ovgu sunamiyorum . Adama inancin vardir (benim o da yok) , "iyi niyetle is yapti" dersin itiraz etmem subjektif bir yorumdur , kisiden kisiye degisir
Ama tablo ve rakam olarak basarili diyemem
1. Mesajımdaki ana tema tam anlaşılmamış ki bunda sıklıkla olduğu gibi biraz uzun yazmamın etkisi de var sanırım. Mevzu derin olduğuğundan kısaltamadım. Sayın Aysal' ın diline pelesenk etmek suretiyle artık tiksindirme noktasına getirdiği ''Kurumsallaşma'' yı herkesten fazla önemsediğimi, mesajımı bir kez daha okursan anlarsın diye umuyorum.Buna ne gibi bir cevap bekliyorsun ki? Elle tutulur hiç bir yanı yok. Zaten Aysal'ın bu döneminin fiyasko olduğu dile getiriliyor.
Yahu ne itirazı, ne anlamaması, tam aksine, ortaya koyduğun fikri desteklediğim, eleştirilerine katıldığım, yazdığım kısa olsa da öz olan mesajda açık.1. Mesajımdaki ana tema tam anlaşılmamış ki bunda sıklıkla olduğu gibi biraz uzun yazmamın etkisi de var sanırım. Mevzu derin olduğuğundan kısaltamadım. Sayın Aysal' ın diline pelesenk etmek suretiyle artık tiksindirme noktasına getirdiği ''Kurumsallaşma'' yı herkesten fazla önemsediğimi, mesajımı bir kez daha okursan anlarsın diye umuyorum.
2. Verdiğim örneğe bir cevabın yoksa niye itiraz ettiğini de ben anlayamadım doğrusu. Aysal başkanlığında ilk kurulan yönetim bir ''Koalisyon'' mahsulüydü, Dürüst-Albayrak-Terim üçlüsüyle yola çıkmayı ''Kerhen'' kabul ettiğine dair görüşler açıkça söylenmekteydi; sonraki süreçte ortaya koyduğu söz, tavır ve icraatlar da bunu doğrular mahiyettedir; zamanında çok konuşuldu, detaya girip daha da uzatmayayım.
3. Sayın Aysal' ın en başta üzerine basa basa vurgu yaptığı ''Kurumsallaşma'' gerçekten tesis edilebilmiş olsa, daha ne Drogba-Sneijder ler transfer edilirdi?. Maalesef yapamadı; işin kötüsü öyle bir niyetinin ve yeteneğinin de olmadığı, tek adamlık hevesine kapılıp egosunun derdine düştüğü; kurduğu -sözümona- Yönetim Kurulu ve -UEFA ya verdiği taahhütlere rağmen- kimin aklına uyup yaptığı hala muamma oyuncu ve TD transferleriyle apaçık ortaya çıktı.
4. Çok isterdim ki koskoca Galatasarayımızın, Terim-Dürüst-Albayrak olmadan da çok büyük başarılara imza atabileceğini göstersin. Onlar gittikten sonra tek bir olumlu icraatı varsa söyle de bileyim?...
Başkanıma laf etmeyin alırım aklınızı alayınızın