Necmi Koyuncu
Cezalı
- 5 Şubat 2018
- 18.393
- 13.191
- 438
tam zamanında çıkmışım üstatKavga mı var

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tam zamanında çıkmışım üstatKavga mı var
Sen kimsin lan
''Buna ne gibi bir cevap bekliyorsun ki? Elle tutulur hiç bir yanı yok''Yahu ne itirazı, ne anlamaması, tam aksine, ortaya koyduğun fikri desteklediğim, eleştirilerine katıldığım, yazdığım kısa olsa da öz olan mesajda açık.
Her zaman üstat...Beni görmek istersen sürüyü arkadan takip eden kulağı kesik ve topal zeta kurdum vesselam...bizim meselemiz aysal-dursun meselesi değil memleket meselesi arklar uğur beyde bana katılıcaktır
Anladım, sen onu tam tersi bakış açısından algılamıșsın. Üzüldüm, net ifade etmediğim için boşu boşuna uzunca bir cevap yazmak zorunda kaldın, zahmet verdim.''Buna ne gibi bir cevap bekliyorsun ki? Elle tutulur hiç bir yanı yok''
Bu cümleyi, benim yönelttiğim sorunun haksız ve mesnetsiz olduğu şeklinde anlayanlar olur diye önlem aldım ki sen de gerekeni yaptın.
Körü körüne birilerinin bayraktarlığını yapacak çiğlikte biri olmadığının farkındayım...
Başka bir silah yok çünkü o da benden mütevellit buluyorlar...Kim en çok ünal aysala geçiriyor? uğur...Haklı mı? Haklı... Argümanları sağlam mı? Sağlam...Nasıl vurabiliriz de insanların aklını bulandırabilirz? Uğur dursuna mali açıdan başarılı diyor...Haaa işte bu goygoyla mr.botoxun rezilliklerini örtebiliriz...Mustafa cengiz konuşmasını bilmiyor, dursun özbek yağlı surat, duygun yarsuvat dede, adnan polat ama açılışSurda aysali, dursun goyu goyu ile kurmaya çalışanlar var![]()
Forumun yarısından fazlası, dursun seçildikten sonra göbek filan atıyorduBaşka bir silah yok çünkü o da benden mütevellit buluyorlar...Kim en çok ünal aysala geçiriyor? uğur...Haklı mı? Haklı... Argümanları sağlam mı? Sağlam...Nasıl vurabiliriz de insanların aklını bulandırabilirz? Uğur dursuna mali açıdan başarılı diyor...Haaa işte bu goygoyla mr.botoxun rezilliklerini örtebiliriz...Mustafa cengiz konuşmasını bilmiyor, dursun özbek yağlı surat, duygun yarsuvat dede, adnan polat ama açılış, mehmet cansun vasıfsız, alp yalman rerörö...Ünal Aysal the Man...
Cidden mi? Çok gülerim gerçekse...Forumun yarısından fazlası, dursun seçildikten sonra göbek filan atıyorduşimdi yoh sen dursuncusun, yoh aysalcisin bunlar boş laflar....
Sen anketi görmemişin galibaCidden mi? Çok gülerim gerçekse...
yoo ne anketi?Sen anketi görmemişin galiba![]()
savaşın kaderini değiştirir bu anket meselesi reis. bence işin kolayına kaçmış olursun bulaşma derim yinede istersen bi kopasyı mevcutyoo ne anketi?
allah için benimle tartışanlardan dursun özbeği isteyenler var mıydı???
O anket çok tehlikeli bir anket üstadyoo ne anketi?
allah için benimle tartışanlardan dursun özbeği isteyenler var mıydı???
gönder üstat cephanemiz tükenmiyor ama yedekte bulunsunsavaşın kaderini değiştirir bu anket meselesi reis. bence işin kolayına kaçmış olursun bulaşma derim yinede istersen bi kopasyı mevcut