Ünal Aysal | Başkan (2011-2014)

Ama Ünal Aysal kulübü batırdı xd

ali dürüst bozdu belki de hoca ile arasını.cok özlüyom ya:/ fatih hocam ilen aysalı ayrı ayrı düşünemiyorum.anam ve babam ayrılmıs gibi sanki :/

Başganım vizyonsuzların yüzlerine gerçekleri bir bir vuruyor, kıymetini bilemedik başganım

Yavşak, kaypak ve dangalak dedektörü gibi adam.

20181127_124218.webp

Sen gittin Galatasaray bitti.

Senin gibi bir başkan en az 15 yıl gelmez bu camiaya.

Keşke yönetimden genç birini başkan yaptırıp arka planda tekrar sen yönetsen camiayı.

Şampiyonluk FT hocam olmasına rağmen son maça kalmıştı.
Aysal tek başına zor baş ederdi tff'yle.

Ayrıca Mancini derbi galibiyeti üzerine geldi.
Ligte namağlup ikinci sıradaydık.
O 1:6 lık maçın ilk 30 dakikasına bir bak istersen.

Aysal başkan bizim 5 senemize mal oldu.
En büyük hatası hocaya milli takım için izin vermesiydi.
Bu kadar tecrübeli birisinin Demirörenin oyununa gelmesi beni çok şaşırttı.
Durumu çözmek çok basitti vermiyorum bize lazım demesi gerekirdi.
Hocaya da en basitinden Galatasaray önemli bir kulüp milli takım aynı anda olmaz al sana 2 sene daha kontrat bizim daha büyük planlarımız var deseydi, belki bugün bir CL yarı finalimiz daha olabilirdi.

Hoca da bu tuzağı görüp gelmiyorum benim Galatasaray'da daha çok işim var demeliydi.

Gscimbom Mobile

Senin gibiler olduğu sürece bu camiadan bir bok olmaz.

Moderatör tarafında düzenlendi:
hain ve alçak olarak anılacaktır. ister kabul ister etmeyin. önce yol arkadaşlarını liste dışı bıraktı. sonra da takım dört nala giderken terim'i. sabah sabah nereden hatırlattınız bu adamı

Kekolarin hala daha goremedigini bes yil once goren Efsane Buyuk Baskan Unal Aysal Beyefendiyi bir kez daha sevgi, saygi ve minnetle analim.

Yine aynı hata yapılıyor. Bence de o 3 ismin çıkarılması (özellikle Albayrak) doğru görünüyor bugünden. Ama yerlerine konanları hatırlamak ister misiniz?

sukru-ergun_6653_b.jpg
449

hqdefault.jpg

O 3 isim gitti de yerlerine Monchi gelmedi herhalde. O yüzden de sonraki süreç fiyaskoya dönüşmüş olabilir. İnsanlara karşı övgülerinizi daha rasyonel temellere oturtun. Terim'e de öyle Aysal'a da. Bana göre 2010-2011 sezonu sonrası düşen camiayı ayapa kaldıran isim Aysal. Bunu Terim de adı gibi biliyor ki önceki sezon Aysal Hagi'den önce kendisini istediği halde gelmemişti. Güven veren başkan ile göreve geldi. Ama Terim sonrası Aysal'ın aldığı kararlar da ortada.

HER dedigi HER yaptigi ortaya cikiyor

Şu dönem gelip diklense muhtelemen fetoden içeri atarlar.

bütün mal varlığına da el koyarlar

senin yüzünden bu olanlar.şimdiye 2 şampiyonlugumuz daha vardı

Geri
Üst Alt