Ünal Aysal | Başkan (2011-2014)

Haydi başkanım tekrar elini taşın altına koyma zamani geldi.

Hazır seçim kararı alınmış iken,
yabancı sınırı serbest iken,
terim kendini vazgeçilmez sanıyor iken ,
Herkes bizim üzerimize oynuyorken,
Kuşlar,kargalar,hamsiler, baykuşlar ortalığı boş bulmuş iken...
gelip hepsinin tekerine çomak sokma vakti!

Senin hayalindeki GALATASARAY'i ve bize zarar vermesinler diye gittiğini kimse anlamadı ve anlamak istemedi.

Hayatının geri kalanın da Ülke futboluna ve GALATASARAY tarihine adını altın harflerle kazımak istiyorsan tam zamanı!

Vizyonun,Avrupa'daki çevren ve GALATASARAY sevgin ile bizi buradan ancak sen yukarı çıkarırsın.

Forum yönetimini kınıyorum.
En kısa zamanda Terim ile birlikte istifa edin!

Galatasaray'a yaptığı en faydalı iki iş Fatih Terim'i getirmesi ve fazla suyu çıkmadan kovmasıydı.

Bugün diğer türk takımlarından parasal anlamda geleceğin daha rahatsa bu adam sayesindedir.
Galatasaraylı batırdı diyen hesap yapmasını bilmiyordur. Bugün bu takimin temellerinin atilmasini sağlayan is bu adamın aldığı oyunculardır.
Gerçi birisi bruma gibi bir adama 13 verirken diğeri diagne gibi birine verir. Aradaki farki anlamaniz beklenemez aslında ya. Neyse iyi transferleri hep hoca kotulerini başkanlar yaptırıyordu doğru unutmusum.

##Hemen bir portekizli hoca##

İçip içip eski sevgiliyi aramak gibi yapılan. Ne zaman bir şeyler ters gitse en son kimde mutlu olduysan oraya bakıyorsun. Nasıl ayrıldığınızı, son anlarda neler yaşandığını unutarak. Fatih Terim de bu anlamda bug'a sokuyor. İşler kötü giderken dönüp kime bakacaksın? Şampiyonluklarımız var ama en son kimde o kadar mutlu olduk? Yine Fatih Terim. Bugün istifa etse veya kovulsa, ilk terslikte yine Fatih Terim aramayacak mısınız? Çoğunluk bunu yapacak. O yüzden birbirimizi kandırmayalım. Bugün gitsin denilen adam yarın yine imparator olacak. Ben iyi veya kötü bu hikayenin son bulmasını istiyorum artık.

Müsrüf başkanımızın işler yerel de olsa iyi giderken Fatih Terim hegemonyasına karşı çıkması ne kadar farklı bir profil olduğunun ispatı. İtalyan sevdası yerine o kadar parayla bir tane Alman mastermind getirse şu an çok farklı bir kulüp olabilirdik.

kendisini aradım önce sekreteri çıktı ardından yine aradım rica minnet telefonuma çıktı . takıma istendiğini taraftarlar olarak belirttim teklifimizden gurur duymuş ama tek şartı varmış : selçuk inan ile +2 yıl daha sözleşme.

bence önemsiz bir ayrıntı takım menfaatleri adına kabul edelim

Müsrüf başkanımızın işler yerel de olsa iyi giderken Fatih Terim hegemonyasına karşı çıkması ne kadar farklı bir profil olduğunun ispatı. İtalyan sevdası yerine o kadar parayla bir tane Alman mastermind getirse şu an çok farklı bir kulüp olabilirdik.
Tuchel direkten donmese bambaska bir durumdaydik. Yazik oldu.

tek eksigimiz g kili sobiyete donmus bu artistti cunku
takimin basina prandelliyi salip tuyen anca takimi karistirmak icin trt sporda ortaya cikan bu hainin konusu ivedilikle kilitlenmelidir.

Geri
Üst Alt