Ünal Aysal Başkan Adaylığı Hakkında Konuştu

Dedigim gibi kendisi ile alakali negatif olan oldukca yazi yazdim son günlerde... Büyük zarar verdi, kurulus amacimiz olan Avrupa´dan men oldugumuzu, Galatasaray´in geleneklerine, ailesine saygsizlik ettigini beyan ettim. Ancak bazen cogunluga karsi, geri adim atip, demokrasinin önünde boyun egmekte fayda vardir. Tabi hersey sosyal medya degildir, ancak ülke genelinde en kapsamli sekilde, akimlari takip edebilecegin bilgi agidir günümüzde.

Ve gördügüm kadari ile, cogunluk az gönüllü, fazla gönüllü, yada hasretinden yanarak, dönmesini bekliyor... Hay hay, artik bende destekliyorum adayligini ve baskanligini. Türkiye´de futbolda baskanlara karsi duyulan asiri sempatiyi gereksiz ve zararli bulmam, aynlayis göstermedigimi göstermez. Simdi präsenter olarak bakarsak, bir yana Dursun´u, diger yana Ünal´i koydugumuzda, büyük bir kalite farki bulunmaktadir. Dursun insanlara basit bir yalani bile söyleyemez, Ünal mendilin icine sardigi sümügünü, taraftara ambalaj icinde kaymak olarak sunabilir, basarili bir sekilde...

Cem Uzan´in olamayacagina, Ulusoy´un olmaycagina göre, bu sosyal medyadaki yeniceri kardeslerimizi susturabilecek tek sahisin Ünal Aysal oldugu kanaatine vardim. Galatasaray UEFA cemberinde, ve daralmak zorunda birakiliyoruz. Alinmasi gereken tetbirleri, taraftara basarili bir sekilde satabilecek, tek sahis Aysal´dir su an... Ancak ilk geldigi gibi hareket etmeye calisirsa, kulübü cok derin bir karanliga sürükleme potansiyali da tasimaktadir...

Özellik ile külübün basina gecen, formasini giyen, takimini yöneten sahislara karsi beslenen kin, ve o ego ekesininde hareket etmenin, kulübe zarar verdigini düsünüyorum. Bu cark, artik bir son bulmasi gerekiyor. Bunu bitirmemiz gerekir.

Ünal Aysal´i renkli gözüken, karanlik bir Dünya olarak görüyorum. AMA cogunluk istiyorsa, bana da potansiyal baskan adayligini desteklemek düser... Sahne sizin Ünal Bey.
Birde bu var.
Takım dibe vurmuştu. Avrupa çok uzaklar daydi.
Aysal ve Terim gelmesiydi... Herhangi bir Ahmet Mehmet Dursun gelseydi... Berki de daha bitik durumda olabilridk.
Juventuslar...Schalke ler de olmazdı.

Bugün büyük hedefler ve oyuncular peşinde koşa biliyorsak.. Aysal ın parmağı var bunda.
Yahu Avrupa da Galatasaray nedir sorsaydim Avrupa da Aysal oncesi o kötü dönem sonrası coğu O ne fransız bir yemek mi diye yanıt verirdi. Evet berki transfer de şansızlık vardı...Berkide parasal açıdan borçlar fazlalaşmıştır.

Ama Aysal da bilidiyor.. Küçülmden.. Avrupa dan men yemeden... Uzun vadeli ufak bütçe ile yola çıkmadan son kez bir marka değer yükselmesi yapılması gerek idi. Bunun nedenleri da şimdi yazmicam...ama ekonomik işler bazen görülden daha zor anlasilir.

Galatasaray yapısı daha uzun vadeli yavaş yavaş sağlıklı şekilde büyüme hazır değil...elbet bazen borçlar daha fazla olacak.

Gesendet von meinem Nexus 6P mit Tapatalk

Son düzenleme:
geri dönmeli.bu yerli düşkünü anasını şaptığımın medyasını ve ebesini şeyetmek için.

Hiç bir şey olmasa bile Medya ve kuşlara karşı resmi siteden yaptırdığı açıklamalar için bile gelsin isterim.

Kuşlar eğer Dursun kalsın Ünal Gelmesin diyorsa bilinki Ünal başkan çok daha hayırlıdır.

gel gel riva ile florya'yıda alıp yarım kalan isini tamamla.

ünal aysal inş kulübe gelmez bu kadar borç içinde bırakıp kaçan adamdan hayır gelmez.gelsinde yarım kalan riva florya büyükçekmece mecidiyeköy arazilerinide soyup 2 tane yıldız transferi yapıp taraftar bunla oyalansın ben işimi bitirim desin

Ya baksan avatarındaki ne diye bu adamın ve ekibinin yapmış olduğu başarıyla övünen adamlar hani. Ortama girince sahanızda kupa kaldırdık diye fenerlilerle kapışırlar.

Senin o övünmendeki başarılararın en büyük mimarlarından biri bu adam.

Mesajlara bak bide sanki adam tüm mal varlıklarını satmışta eldekileri de satacak gibi mesajlar herkeste.
Adam senin yıllık gelir seviyeni 150 milyondan 400 milyon lira seviyesine çekmiş seni büyümeye sokmuş sonradan gelen bir anda vitesi küçültmüş. Adamın öncesi ve sonrası belli işte aman uçmayalım büyümeyelim mentalitesine sahip adamlar.

Hayır senin batışın Aig ile başlamış olmayan stada 10 milyon dolar maket parası harcayarak başlamış. Bugün beşiktaş ve fenerin borçları 1 sene gibi kısa sürede %30 arttığı ortamda sen çok küçük bir seviyede kalmışsın. Nedeni ne geleceği görüp türk lirasına parayı çevirmek. O olmasaydı bugün 1.5 milyar lira civarı borç olacaktı. Bu seferde niye ödemedin diye sayardınız.

Tartın ve ona göre sallayın sallayacaksak. Herifin kurdurduğu kadroyu 6 ayda telef edip seni 6.lığa mahkum edip hala başarılı olduğunun sanan yöneticilerin bulundurduğu bir kulübün taraftarısın. Yöneticin 20 günde tüm avrupa ve güney amerikayı gezip tatil yaptı oyuncu alamadan döndü hani.

Her başarının bir götürüsü vardır olacaktır. Sen yükselmek isterken birileri aşağıya çekmeye çalışırsa böyle olur. Adamlar şike yapıp üste çıkıp birlik olup yürüdüler sen bunların 1 tanesini yapamamış bir taraftar oluşumusun sonra gel aysal, lütfü, adnan öztürk'e bok atalım. Anca kendi içimizde çatışıp duralım.

Ha illa bok atmak isteyen varsa genel kurula istediği gibi atabilir. Öztürk'ün de çekilmesini sağlayan o kesim diğerlerinin de. En saçma tercihleri yapan yine aynı kesim. Aman Galatasaray elden gitmesin dedikleri sürece 3 sene başarı 5 sene sürünme ile süreç yaşarsın

kulübü soyan veya soyduran adamları ne kadar çok seviyoruz insan hayret ediyor.

geri dönerse riva'yı florya'yı filan üzerine geçirir ve bu sefer komple iflas ettirir Galatasarayı.

gelecek,seve seve de kabulleneceksiniz bu adamı.muhtacız ona.

Ne saçma adamlar var ya. Yok herşeyi satarmış da mış mış.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

geri dönerse riva'yı florya'yı filan üzerine geçirir ve bu sefer komple iflas ettirir Galatasarayı.

Burası Fenerbahçe değil abi bu dediğin mümkün değil olmaz. Olmasının tek koşulu dedelerin izin vermesidir. Vakti zamanın bu klüb dedeler istemedi diye armasını kullanamadı ürünlerinde siz neyi satmasından bahsediyorsunuz. İyi ve ya kötü yönetilir ama Galatasaray'da her zaman sarsılmaz doğru yanlış bir düzen olmuştur.

Oldu bu iş.

Başkanı kulübü soymakla suçlayan adamlar FT ve Hamza hayranı. Komisyonculukta ve Galatasaray'ı soymakta ustalaşmış iki teknik direktör.

Oldu bu iş.

Başkanı kulübü soymakla suçlayan adamlar FT ve Hamza hayranı. Komisyonculukta ve Galatasaray'ı soymakta ustalaşmış iki teknik direktör.
Sözde gençleştirme ayağına sayısız komisyon transferi kimin zamanında yapıldı herkes biliyor

Geri
Üst Alt