Ünal Aysal Başkan Adaylığı Hakkında Konuştu

Ulan başkanımız Dursun ama hala Ünal Aysalı beğenmeyenler var, ilginç! Allah ıslah etsin.

Son düzenleme:
geri dönerse riva'yı florya'yı filan üzerine geçirir ve bu sefer komple iflas ettirir Galatasarayı.
1 milyar euro servetim olsa uzaya taşınırım anasını satıyım. Rivayla mı uğraşacak herif allah aşkına. Ne değerli rivaymış bi haltını göremedik yıllardır bi şey yapılsa da kurtulsak rivasından da adasından da boyuna batıyoruz yıllardır.

eger böyle konustuysa eminim ki aday olucaktır cünkü aday olmayı düşünmüyor derdi zaten istemese . ama etik diyor ayıp olur diyor ozaman kesin aday olmayı düşünüyor demektir

Gel Efsane Büyük Başkanım Ünal Aysalım gel de tekrardan kükresin bu yüz yıllık aslan.

Aysal için bu borçlar hafif 1 sis be,çık gel başkanım

Niye bırakıp gitti bu adam durduk yere de niye geri dönecek.

Dursun gibi gayrimenkuller için yetki istedi verilmedi.Sonra basketbolu futboldan ayırıp basketbol A.ş yi kurmak istedi ona da yetki verilmedi.Sonra saçma sapan yabancı sınırları ve bizim sözde taraftar Ua nın polar ve beleş bilet verilmediğinden ünal aysala istifa diye tellere tırmanıp bağırması bu kadar şeyde ben olsam bende çeker giderim.

Botoksluyu beğenmeyen dursunu beğeniyor gibi bir algı oluşturmaya çalışıyor bazı akıllılar ikiside LEŞ.

Gelsin yarım kalan galatasarayı batırma bitirme operasyonunu tamamlasın iyice oyuncak oldu zaten kulüp

Kulübün her türlü menfaatini gözetecek.
Harcadığı 1 kuruşun hesabını yapacak.
Kulübün herhangi bir bölümünde yeterli eleman var iken ordaki eleman sayısını artırıp şişirme yapmayacak
Sıfır araba almak yerine aynı yada daha çok parayı verip araba kiralamayacak.
Menajer ve ayyaş arkadaşları yapılan transferler üzerinden cukkalama yaparken göz yummayacak ya da ortak olmayacak.
Futboldan anlamadığı halde hocanın işine karışmayacak.
Tff'nin kurumlarına ve diğer kulüplere karşı kulübün hakkını savunacak.
30 yaşın üstündeki oyunculara 4-5 yıllık sözleşme imzalatmayacak.İmzalatırsada bu adamlara yıllık 4-4.5 milyon euro para vermeyecek.
Önceden yolsuzluk yaptığından dolayı işten atılan elemanları tekrar işe almayacak.
Riva arazimizin etrafından yer alıp kendine yada başkalarına peşkeş çekmeye çalışmak yerine yapılacak en uygun ve en karlı projeyi oluşturmaya çalışacak.
Kulübün altın hisselerini başkalarına pazarlamaya çalışmayacak.
Düzgün bir planlama yapacak.Transferde kulübü zarar ettirmeyecek.
Kulübün tarihinin en yüksek gelirinin elde edildiği bir dönemde borcu aynı rakamda bırakmayacak.
Bana ve diğer taraftarlara layık olan başkan tipi budur.
İstenilen ideal düşünce ile hayatın gerçekleri bazen birbirlerinden çok uzak olur.

Gesendet von meinem Nexus 6P mit Tapatalk

Niye bırakıp gitti bu adam durduk yere de niye geri dönecek.

1)Adam zaten ilk geldiğinde ben buraya 3 yıllığına geldim demişti
2)Adam gayrimenkuller için yetki istedi verilmedi
3)Tff ile sürekli tartıştığı için fatih terimi elinden alıp bir algı operasyonu oluşturuldu
4)Adam başkanken yabansı sınırlaması denilen saçma sapan vardı

Unal Aysal: Hedeflerimiz Cok Buyuk! | Rasim Ozan Kutahyalı - Beyaz TV - YouTube

İstenilen ideal düşünce ile hayatın gerçekleri bazen birbirlerinden çok uzak olur.

Gesendet von meinem Nexus 6P mit Tapatalk

İdeal düşüncemizi hayatın gerçeklerine dönüştürecek çok Galatasaraylı var. ancak kulüpteki liseliler yüzünden başkan olmayı geçtim aday olamıyorlar.Örnek:
fft104mm2668043.jpg

Kulübe soktuğu borç yeterli düzeyde fazlasına gerek yok

Bazılarının kafası basmıyor, bazıları da işine gelmediği için, bildiği halde konuyu başka mecralara çekiyor. İş ''FFP ci başı'' olarak yine bana düştü! :mad:;

Biz men cezasını borcumuz fazla olduğu için almadık, ne zaman az oldu ki?...Muhasebemiz son yıllarda hep büyük zararlar yazdığı için UEFA nın FFP takibindeydik, bazı uyarılarda bulunmuşlar ancak zarar yazmaya devam etmiştik, bir miktar para cezası da ödedik hatta. Sonra ''Men'' gibi daha ciddi yaptırımların geleceği uyarısında bulundular ve kulüp, gerekli tedbirlerin alınarak FFP kriterlerini yerine getireceğine dair taahhütlerde bulunmak zorunda kaldı. Ancak bu taahhütler hiç verilmemişcesine, herhangi bir tedbir alınmadığı gibi, ara dönemde rekor sayıda oyuncu transfer edildi; bunların kalitesi ve kimlerin menfaat sağladığı filan sonraki mevzu...

Bu dediklerimin tamamı Ünal Aysal' ın başkanlığı döneminde oldu; ondan sonraki dönemde transferde zarar yazılmamasına rağmen, mevcut sözleşmelerle takımın maaş yükü o kadar yüksekti ki zarar yine azaltılamadı ve kaçınılmaz son gerçekleşti maalesef...

Sözleşmeyi yaptıktan sonra futbolcudan kurtulmak kolay olmuyor. Kadro dışı bırakılan Sabri-Engin-Eboue gibi oyuncular maaşlarını almaya devam ettiler, Yekta fesih bedeli alarak gitti vs. ki aynı durum mesela FB de Serdar Kesimal için de geçerli...

Basiretli bir yönetim (Kurduğu son Yönetim Kurulu bir 'hiç' ten ibaret olduğu için doğrudan 'Başkan' denmeli) böyle bir durumda hedeflerden uzaklaşmak pahasına da olsa bırakın transfer yapmayı, kadroda işe yaramayan futbolcuları en az zararla tasfiye eder, yetmiyorsa para edecek futbolcuları satar, kulübü bu duruma düşürmezdi. Kendisine ben dahil öyle güven duyulmaktaydı ki lisan-ı münasiple kulübün içinde bulunduğu ortamı izah etmiş olsa desteğimiz devam da ederdi; varsın birkaç hayalci ''Vizyonist'' tatmin olmasındı!. Zaten FT i gönderdikten sonra Mancini gibi, sırf ismi büyük diye, benim tarifimle ''Neredeyse sınırsız bütçelerle çalışmaya alışkın transfer TD ü'' nü takımın başına getirmekle hatanın en büyüğünü yapmıştı...

Kulübü böyle yöneterek(!), işleri içinden çıkılmaz noktaya getirip, ''Vay efendim bana güvenilmedi!'' bahanesiyle çekip gittikten sonra daha da dönmesin. İyi ki de güvenilmedi!...

adamın kocaman yatı yandı geçenlerde yav.kendisi başkanlık filan düşünmüyordur şimdi.

Babasına sorması lazım. O olmadan konuşamam demiş.

inan-kirac-unal-aysal-in-kararini-destekliyorum-6522376_1916_o.jpg

Geri
Üst Alt