Ünal Aysal: "Bu Ateş Üfleyerek Sönmez, Çözüm Zamana Yayılamaz"

Cevap: Ünal Aysal: "Bu Ateş Üfleyerek Sönmez, Çözüm Zamana Yayılamaz"

Fenerlilerde uefa ya mail gönderiyormuş.Bize büyük haksızlık yapıldı diye..Yüklenin renktaşlar.Bu kadarda arsızlık olmaz ...

Iyi gelisme, yonetimin hatasindan donmesi iyiye isaret. Geciktiniz ama, bundan sonra kararli sekilde TFF'nin karsisinda olmaniz gerekir. Gerekirse lig maclarina bile cikmayalim.

diger klüpler derken????

fener?... trabzon?... besiktas?... sivas?... hangisi?... :)

Henüz moka batmamis olanlar. Yanilmiyorsam Bursa, G.Antep, Kayseri, Manisa, IBB, Antalya, Ankaragücü, Genclerbirligi, Buca, Konya, Kasimpasa

Fenerlilerde uefa ya mail gönderiyormuş.Bize büyük haksızlık yapıldı diye..Yüklenin renktaşlar.Bu kadarda arsızlık olmaz ...

Yollasınlar daha iyi. İlgilerini ne kadar çekersek o kadar çok araştırırlar mevzuyu.

Yanlız açıklama yarım saatte TT oldu.Türk futbolunun marka ve ekonomik olarak en büyük değeri kimmiş düşünsünler biraz.

Lig'lerin ertelenmesini bilerek istemiyor aydınlar. Eğer ertelenirse üstünü kapatıp millete unutturmaya çalıştığı bu olay dahada alevlenir, iddaanameye kadar gündemde kalır ve fenerbahçesi küme düşer :o

Başkan olalı bir kuş tuttun başkan. :)

Başkan bu açıklamayı yapmakda biraz geç kaldı ama olsun.

Semih Haznedaroğlu`yu da, kovsa tam olacak. Adam fener manyağı çıktı...

Arkadaşım iyi misin sen? Ziyarete gidecektim lafını ne zaman dedi? O kadar çok sallıyosun ki başkana hangisine cevap vereceğimi şaşırdım.

Ben başkan internetten anlamıyor falan dedim mi? Sen nereden biliyosun taraftar tepkisinden açıklamay yaptığını dedim. İkisi farklı şey anlayamıyo musun?

Şirinlik numaralarını neden yapsın yahu? Neden yapsın kardeşim mantıklı bişey söyle.

Senin bu bir iki mesajını okuyunca, yayın kesme ilanını neden yaptığını anlamanı beklemek saçmalık olur zaten.

Sessiz kalacaksan hep sessiz kalacaksın ne demek yahu:asd:

Postunu kısım kısım okuyarak cevap yazdım. Sonuna doğru gelince anladım cevap vermemin gereksiz olduğunu ama bu kadar yazmışım silmeyeyim bari. Sana iyi forumlar arkadaşım

Buyur arkadasim;

haznedaroglu senin benim gibi sadece takim taraftari degil,ayni zamanda takimimizin yönetim kurulunda üye bir yönetici,iste bugün aciklama yapan baskanimiz Sn Aysalda bu Haznedaroglunun baskani, ve bu adam Ünal Aysal in da isminide zikrederek yönetimdeki diger arkadaslarininda kendisi gibi düsündügünün altini ciziyor ve fener düsürülmemeli diyor.

Aciklama asagida,üsenmezsen okuyuver...

https://www.gscimbom.com/forum/hasa...lu-_quot_fenerbahce-dusurulmemeli__quot_.html

En azından taraftarın tepkisinin işe yaradığını görmüş olduk.

Taraftar baskisinin da payi var tabi ki fakat asil bu aciklamayi yapmaya zorlayan "Kisilerin yaptiklari kurumlari baglamaz" diyebilen dangalak zihniyettir. Yoksa Galatasaray his bulasmak zorunda kalmazdi bunlara.

Dün nasıl eleştirdiysek bugünde tebrik ediyorum Başkan'ı taraftar tepkisi en azından yerini buluyo :005:

Tebrık edıyorum geç oldu ama güç olmadı helal başkan...

UFLEYEREK HAKIKATEN OLMAZ............ustune iseyerek SADECE SONER!!!!

Aferim AYSAL BABA! :D

Oh be baskanim! Bu ates üfleyerek sönmez ama sen bu aciklaman ile gs taraftarlarinin gönüllerine su serptin :tiphat:

Ya ben Arkadaşlar nereye mail gönderebiliyoruz? UEFA'ya ortak bir metin hazırlayıp mail gönderelim bence.

Arkadaşlar geçen gün Klüpler birliği toplandı ve ardından 18 klüp adına sn. İlhan Cavcav bir açıklama yaptı ve bütün klüpler aynı kanaate vardık çatlak sesler çıkmadı hepimiz aynı şeyi düşünüyoruz, hemfikiriz, kişiler yüzünden klüpler ceza görmesini istemiyoruz! tarzında bir açıklama yaptı. Hemen ardından da Federasyon, Klüpler birliğiyle biraraya gelip Fenerbahçe'ye ceza uygulamama kararını aldı ve M.Ali Aydınlar'da Tıpkı İlhan Cavcav gibi kişiler yüzünden klüplerin ceza görmesin tarzında bir demeç verdi. Peki tüm bunlar olurken doğal olarak orada bizimde Başkanımız yada Klübümüzün temsilcisi olduğuna göre ve bu olanlara Galatasaray Spor Klübü de diğer 18 klüp gibi destek verdiğine göre şimdi başkanımızın bu açıklamaları çelişkili değildirde nedir? Afbuyurun ama ancak bu ne perhiz bu ne lahana turşusunu denir bu açıklamaya. Anlaşılan başkanımız taraftarın gazını almak istedi. :)

Arkadaşlar dün nasıl kulübümüzün şikecilere destek vermemesi için kulübe mesaj attıysak bugün de başkana izlediği bu tutumdan dolayı teşekkür mesajı atmalıyız.Zaten yapması gereken buydu diyebilirsiniz ama yine de taraftarın dediklerini kulak arkası etmedi bizi ciddiye aldı önceki başkanlarımızda böyle bi özellik yoktu bundan dolayı teşekkür etmeliyiz.

Üye Girişi

Geri
Üst Alt