Ünal Aysal: "Bu Ateş Üfleyerek Sönmez, Çözüm Zamana Yayılamaz"

Cevap: Ünal Aysal: "Bu Ateş Üfleyerek Sönmez, Çözüm Zamana Yayılamaz"

ftw1905 :TFF: Başkanımızı tehdit etmiş, sağduyuya davet etmiş,aksi halde disiplin talimatı işletecekmiş. Haaaaaaaaaasssssssssss

Derhal kontra yayınla başkanım, sonuna kadar arkandayız bu savaşta !

asla geri adım atma Başkan. demeçlerin hepsine tek tek cevap ver ki bazı şeyleri alsın kas kafaları...

Ünal başgan arkandayız... Anında cevabı yapıştırman lazım...

Türkiye'dir Galatasaray!

Geri adım atmamalıyız bu dakikadan sonra, doğruların sonuna kadar peşinde olmalıyız.

Geri adım atmamalıyız bu dakikadan sonra, doğruların sonuna kadar peşinde olmalıyız.

işin üstüne gidersek herşey gün yüzüne çıkar gerekirse UEFA'ya gideriz Tff kendi kaşındı. Kulübe mail yoluyla başlayalım bence

Böyle saçma sapan bir açıklama olmaz beyler. Tamaniyle tutarsız davranışlar sergiliyor başkan. Ya en baştan tavrını koyacaksın yada böyle bir açıklama yapmayacaksın. Hem sürekli bu konu ile ilgili centilmenlik örnekleriş ver gereksiz yere sonrada alakasız bir açıklama yap. Toplantıya giden Ali Dürüst ü çok zor durumda bırakmış.

Benim kızdığım konu bu açıklama değil, başkanın göreve geldiğinden beri yaptığı tutarsız davranışlardır. Daha önemlisi tekrar söylüyorum bunlar başkanın cümleleri değil. Yanına aldığı danışman bozuntularının yanlış yönlendirmesi sonucu yazılmış şeylerdir. Bana kızabilirsiniz ama yakışmıyor bence...

B_10590_B_7326_B_6143_GSKLOGO_B.jpg

Sayın Galatasaray AŞ Yöneticileri, İlgili Makamlar ve Başkan Ünal Aysal

Biz Onurlu Galatasaray'ın taraftarları olarak, son açıklamalarınızı içtenlikle tebrik etmeyi, ve bu açıklamalara karşılık teşekkürü borç biliriz,

Türk Futbol Federasyonu ve bazı kulüplerin başkan(lar)ından gelen son açıklamalar, Galatasaray ve Taraftarları olarak bütünlüğümüzü göstermemizi, ağırlığımızı koymamızı gerektiğini belirtmiştir.

Biz Galatasaray taraftarı olarak desteğimizi sizden kesinlikle esirgemeyeceğimizi, sizlerin de bu konunun üzerine gitmenizi, TFF'nin ceza tehtidine rağmen adaleti savunmanızı talep ediyoruz.

Resmi siteye yüklenin, twitterdada TT yapmaya çalışalım.

Ünal Başkan biz Galatasaray taraftarları olarak desteğimizi esirgemeyeceğiz! #atesufleyereksonmez

Böyle saçma sapan bir açıklama olmaz beyler. Tamaniyle tutarsız davranışlar sergiliyor başkan. Ya en baştan tavrını koyacaksın yada böyle bir açıklama yapmayacaksın. Hem sürekli bu konu ile ilgili centilmenlik örnekleriş ver gereksiz yere sonrada alakasız bir açıklama yap. Toplantıya giden Ali Dürüst ü çok zor durumda bırakmış.

Benim kızdığım konu bu açıklama değil, başkanın göreve geldiğinden beri yaptığı tutarsız davranışlardır. Daha önemlisi tekrar söylüyorum bunlar başkanın cümleleri değil. Yanına aldığı danışman bozuntularının yanlış yönlendirmesi sonucu yazılmış şeylerdir. Bana kızabilirsiniz ama yakışmıyor bence...

tutarsız acıklama falan yok,beklediler o kadar,sadece ali dürüst o toplantıya katılmamalıydı dün

Ani bir cevap için resmi siteye yüklenin.

Başkanımızın yanındayız! | TEK YUMRUK, TEK YÜREK!

GSCimbom notu:
Forumlarımızda herhangibir teknik aksaklık bulunmamaktadır. Tüm üyelerimizin destek mesajlarını bekliyoruz. Forum 10 dakikalığına bu konudan ibarettir.

GALATASARAY TÜRKİYE'DİR!

B_10590_B_7326_B_6143_GSKLOGO_B.jpg

Sayın Galatasaray AŞ Yöneticileri, İlgili Makamlar ve Başkan Ünal Aysal

Biz Onurlu Galatasaray'ın taraftarları olarak, son açıklamalarınızı içtenlikle tebrik etmeyi, ve bu açıklamalara karşılık teşekkürü borç biliriz,

Türk Futbol Federasyonu ve bazı kulüplerin başkan(lar)ından gelen son açıklamalar, Galatasaray ve Taraftarları olarak bütünlüğümüzü göstermemizi, ağırlığımızı koymamızı gerektiğini belirtmiştir.

Biz Galatasaray taraftarı olarak desteğimizi sizden kesinlikle esirgemeyeceğimizi, sizlerin de bu konunun üzerine gitmenizi, TFF'nin ceza tehtidine rağmen adaleti savunmanızı talep ediyoruz.

Üye Girişi

[email protected]

Resmi siteye yüklenin, twitterdada TT yapmaya çalışalım.

Ünal Başkan biz Galatasaray taraftarları olarak desteğimizi esirgemeyeceğiz! #buatesufleyereksonmez

Herkes destek versin..!

Başkanım size gönderdiğim mailin üzerine yapılan açıklamanızın ardından öncelikle sizden ve yönetim kurulunuzdan özür diliyorum.

TFF'nin ve İlhan Cavcav denen kişinin açıklamalarına karşılık tekrardan bir bildiri yayınlamanızı tüm GALATASARAY TARAFTARLARI olarak inanılmaz bir inançla bekliyoruz.

Bu haklı davanızda tüm taraftarınız ve camianız sizin arkanızdadır.

Saygılarımla.

Yüklenin.

tutarsız acıklama falan yok,beklediler o kadar,sadece ali dürüst o toplantıya katılmamalıydı dün

Ne demek katılmamalıydı. Her kulüp katılıyor biz niye katılmayacağız. Ayrıca tutarsızlığın daniskası. Hem centilmenlik örnekleri ver sonrada alakasız bir açıklama yap. Beklemek değil, taraftardan tepki gelince böyle bir açıklama yapmak zorunda kaldılar. Belli bir duruş yok yani. Taraftarın nabzına göre şerbet örnekleri bunlar arkadaşım.

Cevap: Başkanımıza Destek !

Adminler forumu 1 saatligine kitleyip tüm sayfalari buraya yönlendirseniz ??

Resmen tehtid yedik .. artik susma zamani degil...

Sonuna kadar destek veriyorum herşeyi göze alarak bu işin üstüne gitmemiz lazım gerekirse küme düşürsünler bizi ama bu şerefsizliğe seyirci kalmayalım

Galatasaray başkanı Uşak olan Tff tarafından tehdit edilmiştir..susmayacağız.. dün yürüyüşe gerek yok diyorlardı yöneticiler artık zamanı gelmedimi??

Tamamdır.Resmi siteden yolladım yazıyı.Twitterda boş durmuyoruz zaten.Haydi renkdaşlar destek zamanı.

Geri
Üst Alt