Ünal Aysal: "Bu Ateş Üfleyerek Sönmez, Çözüm Zamana Yayılamaz"

Cevap: Başkanımıza Destek !

Bu davada ne önündeyiz ne de arkandayız başkan.

Yanındayız.

Nasıl atacağım maili üye girişi istiyor ben üye değilim.

umarım geri vites bir acıklama yapmayız

oynamak istemiyoruz biz rol yapmak icin doğmadık...

Başkanımızın açıklaması taraftarın gazını almak içindir demiştim halada lafımın arkasındayım ama şimdi gün destek günü. Birilerinin köpekleri havladıysa bizede önlerine kemik atıp susturmak düşer! Başkanımızın sonuna arkasındayız. Sakın unutmayın köpekler, Türkiyedir GALATASARAY!!!

Kulube yolladım artı olarak aynı seyi mail atacam

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar: Aziz Yıldırım bir kulüp başkanıdır, benim de kulübümün başkanıdır...

Bence bu sözleri yeter sadece.

Dostlar şu şekilde yollasak, hem hatalarıda indirgemiş oluruz.

Sayın Galatasaray AŞ Yöneticileri, İlgili Makamlar ve Başkan Ünal Aysal

Biz Onurlu Galatasaray'ın taraftarları olarak, son açıklamalarınızı içtenlikle tebrik etmeyi ve bu açıklamalara karşılık teşekkürü borç biliriz,

Türk Futbol Federasyonu ve bazı kulüplerin başkan(lar)ından gelen son açıklamalar, Galatasaray ve Taraftarları olarak bütünlüğümüzü göstermemiz ve ağırlığımızı koymamız gerektiğini göstermiştir.

Biz Galatasaray taraftarı olarak desteğimizi sizden kesinlikle esirgemeyeceğimizi bilmenizi isteriz. Sizlerden de bu konunun üzerine gitmenizi, TFF'nin ceza tehtidine rağmen adaleti savunmanızı talep ediyoruz.

hadi yaaa daha 7. sayfadayız hadiiiiiiiiiiiii

Beyler klüp olarak bu tehditkar açıklamaya cevap vermezsek susup boyun eğmiş olacağız..tepkimizi sonuna kadar gösterelim..Başkanımıza tam destek..

Geri
Üst Alt