Ünal Aysal Bugün Aslan Meclisi'ne Konuk Oluyor | 21.00 | GSTV

Benim anladığım 15 Haziran'a kadar Mancini gitsin diye böyle ağırdan alıyoruz.

İstifa etmezse seneye ona güvenen yok ve transfer falan da yapmayacağız.

Proje konulardaki aldığım haberler beni mutlu etti.

Ballotelilerden çok daha önemli camiamız için.

Futbol takımından beklentim az gelecek sene adına maalesef.

En geç 15 haziranda fikrim değişe bilir belki

Benim anladigim kadariyla kurmayi dusundugumuz kadro les. Burak ve Selcuk bu sene ki gibi olursa ilk 2 ye giremeyiz

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Balotelli haberi nerden çıktı acaba? Geleceğine inanan adam kusura bakmasın ama saftiriktir.

Başkan mancininin bırakmasını çok istiyor ama tazminat için kovamıyor adamı böyle olunca da seneye futbol takımından başarı beklemek yersiz

Adam gayet mantıklı konuştu ama tabii transfer manyakları memnun olmamıştır .

Mevcut şartlarda ne Balotellisi buna inanmak bile abesk.

Alalım Töre'yi o bile yeter,yabancı da gelirse stopere gelir zaten.

nasıl yeter anlamadım kesinlikle yetmez burakla mevlütle falan olmaz wesley yanına kanat almadan olmaz zaten mancını ile devam edeceğimizden 1-0 mağlup başlıyoruz

belki piyasaları arttırmamak için öyle açıklama yapmıştır başkan.karamsar olmamak lazım.bu takımın gerekli mevkilerini onlarda görüyordur.

Fazla transfer beklemeyin 2 türk bir defans gelecek Rhodolfo Astori ve 2 adayımız daha var.Mevlüt transferi olumlu gidiyor.Sponsorumuz yurt dışından olacak 2 aya kadar belli olur çok olumlu gidiyor.Mancini 15 hazirana kadar karar verecek B planımız var.Stadın çatısını gerekirse yaparız.Stadın içine müze kuracakmışız Çandan Erçetin bu konuyla ilgileniyor.Aklımda kalanlar bunlar.

Ne bekliyordunuz transfer gizli yapilir fiko gibi mi yapsin?

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lan gider ayak Adnan Polat ne zarar vermiş bea

Hem stadı tam bitmeden teslim aldı, hem daha ağır bir sözleşmeye imza attı hem de leş bir sezonun ortasında açarak başlangıçta stada yakınlık sağlamamızı engelledi.

Geri
Üst Alt