Ünal Aysal: "Elmander & Kallström ikilisini çok istiyoruz"

Cevap: Ünal Aysal : Elmander & Kallström ikilisini çok istiyoruz

500 demiştin dimi. Ama ayıp hocam ya. 500 de takıldın kaldın

iki oyuncuda fena sayılmaz mesela geçen yıl gelseydi burada ki çoğu kişi sevinirdi ama bu yıl tam bir enkaz var.Bu oyuncuların bizimkilerden çok üstün oyuncular olduğunu düşünmüyorum bizi ayağa kaldırabilecek türde oyuncular değiller.

Haklısın ama Drogbayla T.Den önce anlassa sonra hangı T.D. neden Drogba'yı aldın diyebilir ki :)

Dogru kim Drogba ya hayir diyecek ama gözlerimizi acalim.

Baskan diyor TD karar verecek.

Biz diyoruz Drogba yla anlasildi.

Baskan diyor, Drogba? Yok öyle birsey! (Insan bilmiyorum haberim yok der)

Baskan diyor Elmander'i cok isteriz

Biz diyoruz yok blöf yapti ters köse yapacak. Drogba GS'da

Bende diyorum YOK ARTIK LEBRON JAMES.

Gercekleri görün unutun Drogba yi bende cok istemistim ve kendi kendime sinirlendim simdi neden inandimkiiii

Hocam onları söyleyeli kaç ay oldu. Siyahi, fransız falan bişeyler demiş. Onu bilen var mı?

Riza arkadasim,

Sgs yi niye takion ? Ortaya birsey atmislar rayting icin. Baskan secildi sezonda bitiyor en uygun ortami buldular

yapma ünal başkan lütfen

elmandern eski tip forvet bie lazım değil

tulun = sezgin o hiç lazım değil

polatın genel kurulunda zapatayı polata tavsiye etmişti hiç unutmuyorum

Cogunluk gibi Kallström´ün kesinlikle alinmasi gerektigini düsünüyorum. Türkiye sartlari icinde cok faydali bir futbolcu olur. Fizik, güc, boy pos, sut, teknik hersey var. Guti gibi teknik futbolcularin cok da yararli olmadigini görüyoruz senelerdir. Bknz: Guti, Elano vs. Kesinlikle dogru tercih.

Elmander icin "eh iste" tabirini kullanabiliyorum. Ne cok iyi ne cok kötü. Almeida ile esdeger benim gözümde. Almeida´yi dünya stari yapanlar, Elmander´i de dünya stari kategorisine koymali o zaman. Bremen disinda nerde oynamis Almeida? Ne basarisi var? Ne yapmis? Elmander´in kariyeri daha parlak hatta. Onun da fizigi Türkiye´ye müsait.

Dogru kim Drogba ya hayir diyecek ama gözlerimizi acalim.

Baskan diyor TD karar verecek.

Biz diyoruz Drogba yla anlasildi.

Baskan diyor, Drogba? Yok öyle birsey! (Insan bilmiyorum haberim yok der)

Baskan diyor Elmander'i cok isteriz

Biz diyoruz yok blöf yapti ters köse yapacak. Drogba GS'da

Bende diyorum YOK ARTIK LEBRON JAMES.

Gercekleri görün unutun Drogba yi bende cok istemistim ve kendi kendime sinirlendim simdi neden inandimkiiii

Gelmezse üzülmem açıkcası çünkü geliceğini düsünmüyorum bende.Geldiği takdirde çok sasırım mutluluktan :)

ünal aysal istiyoruz dedi ama ilk önce teknik direktörün ve sprotif direktörün belli olması lazım dedi bakalım hoca isteyecek kim gelirse gelsin kim Kallström istemezki elmander olmasada olur mehmet badtalımız var aynı tip oyuncu :)

Elmander bizde Ernst etkisi yapar mı? Bence yapar

Şöyle ne zaman çıkışta çok potansiyelli bir genç oyuncu alacağız? bknz Hazard, Payet, Gameiro.

ya allah askına o adamları almak istesek bize gelir mi onlar.bizimn yaratmamız lazım böyle gençleri

ünal aysal istiyoruz dedi ama ilk önce teknik direktörün ve sprotif direktörün belli olması lazım dedi bakalım hoca isteyecek kim gelirse gelsin kim Kallström istemezki elmander olmasada olur mehmet badtalımız var aynı tip oyuncu :)

Batdal yaşıyormu ?

Cogunluk gibi Kallström´ün kesinlikle alinmasi gerektigini düsünüyorum. Türkiye sartlari icinde cok faydali bir futbolcu olur. Fizik, güc, boy pos, sut, teknik hersey var. Guti gibi teknik futbolcularin cok da yararli olmadigini görüyoruz senelerdir. Bknz: Guti, Elano vs. Kesinlikle dogru tercih.

Elmander icin "eh iste" tabirini kullanabiliyorum. Ne cok iyi ne cok kötü. Almeida ile esdeger benim gözümde. Almeida´yi dünya stari yapanlar, Elmander´i de dünya stari kategorisine koymali o zaman. Bremen disinda nerde oynamis Almeida? Ne basarisi var? Ne yapmis? Elmander´in kariyeri daha parlak hatta. Onun da fizigi Türkiye´ye müsait.

Ben Elmander'i biraz daha Baros'a yakın buluyorum. Akıllı adam. Topla dripling i var. Şut zaten ortada. Uzun adam

kafa topları iyi. Zamanlama ve pozisyon alma iyi.

Tabi ki bi Drogba değil ama TR liginde bence iş yapar

fransada toulouse da ıyı oynadı ondan sonra gıttı premıer lıge bende cokta basarısız olmadı elmander hem uzun boylu hem teknik tabi boyuna göre..elmander olabilir bence..türkiye için bence dogru tercih

Boşverin Elmander'i Drogba'yı Kallstrom'u falan Ünal Aysal'ın şu ayarı daha önemliydi.

Galatasaray camiasında size ve Telegole karşı bir antipati var, bunun sebebini sormak istiyorum. Benim taraftarım sizden bir cevap bekliyor.

o kadarda abartmayın dediği en önemli söz çok kaliteli türk yıldızlarla anlaşıcaz tarzındaki sözdü bence .

kaliteli yerliler arasında bu adamlar çok iyi oynar zaten

[video=youtube;FfJ3sIryDLw]https://www.youtube.com/watch?v=FfJ3sIryDLw&feature=related[/video]

drogba cambiasso dediler beklentiyi yükselttiler yoksa herkes beğenirdi burun kıvırmazdı :D

Ikiside kaliteli topcular, defansla kaleyide guclendirmek lazim insallah oralari es gecmezler

o kadarda abartmayın dediği en önemli söz çok kaliteli türk yıldızlarla anlaşıcaz tarzındaki sözdü bence .

kaliteli yerliler arasında bu adamlar çok iyi oynar zaten

drogba cambiasso dediler beklentiyi yükselttiler yoksa herkes beğenirdi burun kıvırmazdı :D

Adama ooo süper oyuncu bu gol bile yeter diyerek adam alınmaz.

Elmander iyi oyuncudur fakat bu sezon iyiydi önceki sezonlar bu adam hep sakattı.

Sakatlık konusunda yeterince dilimiz yandı bence.

Geri
Üst Alt