Ünal Aysal: "Elmander & Kallström ikilisini çok istiyoruz"

Cevap: Ünal Aysal: "Elmander & Kallström ikilisini çok istiyoruz"

Tabii yönetimdeki isimlerin 4-5 tane dünya yıldızı gelecek dedikten sonra bu isimler hayal kırıklığı olması normal. Özellikle Dorgba konusunda cidden umutlanmışken Ünal Aysal bugün "öyle birşey yok" dedikten sonra umudum kalmadı. Bir daha Drogba ve Cambiasso gibi isimleri bizzat yönetimin ağzından duymadığımız sürece inanmak yersiz olur. Aynı şekilde en son söylenen Eto'o için de geçerli.

Kallstrom için geçen yıl tüm taraftarlar gelsin diye çırpınırken bu yıl beğenmemeleri ilginç.

ikiside iyi oyuncudur gelirlerse çok büyük katkıları olur.

okurken farkettimki bu arada baştan beri okudum konuyu,savaşçı topçu lazım deyip duruyor herkes,ne savaşçı meraklısymışız anlamadım gitti,cluio,barış,sarp vs.. bunlarda savaşçı işte,bide box yu box hastalığı var herkeste bize adam gibi top yapabilecek bi orta saha lazım,5 pas üst üste yapmadıktan sonra isterlerse sahada koşturup dursunlar ne fayda,teknik adamlar lazım bu orta saha ya daha ne kadar göremeyeceksiniz bu gerçekleri bilmiyorum ki,kıyas elbette olmaz ama barcelona da xavi mi iniestamı pedro mu savaşçı,bi tek busquets var koşturup duran ilk 11 de ,bence bu savaşçı hastalığında vazgeçiilmesi ve top yapabilecek bi orta sahanın kurulması en iyisi bakalım,kalsström ve elmander i ayrıyeten isterim,kallström ü hiç izlemedim 90 dk lık bi maçta ama elmander i daha çok isterim burda burun kıvıranlarda gelirlerse nasıl bi adam görürler bu arada bence uzak ihtimal ama inşallah gelir

Kallström toparlar biraz orta sahayı.

Ceyhun & Selçuk ikilisinden birini de almamız lazım.

Alın size Drogba :lol:

Laaa yeter ya. Bıktım. Başkan değişiyor transferdeki hedef isimler değişmiyor...

Elmanderi geçte bi ara dedikleri gibi Hazard gelirse yikarim buralari. yikarim cidden

Kulubun dunya kadar borcu var, Stancu'ya 5.5m euro verene kadar bonservisi elinde olan Elmander'i almak mantıklı.

Serhat bunları soruyor..Oda içinden gülerek çok istiyoruz diyor..Surat ifadesinden çok belli oluyor..Resmen basını kafasından atmak için yapmış.

Aslında bu tv programlarında davetli kişiyle sunucu önceden hep konuşup anlaşıyorlar sorulacak soruları,konuşulacak konuları diye biliyorum.O yüzden de biraz dedim acaba yemlemek için mi evet diyor ama Ünal Aysal bu tip şeylerle uğraşacak biri gibi de durmuyor.

Vallaha verilen sözler çok yukarıda.O yüzden bizim aradığımız 1 numaralı santrafor Elmander'se Elmander'in baya iyi bir oyuncu olması lazım.Yoksa milletin beklentisi öyle bir yükseldi ki Kallström gibi bir adama bile burun kıvırabilir hale geldik.

serhat şimdi canlı yayında elmanderle anlaştığımızı söyledi

İkisi ilede anlaştığımızı söyledi..Yineden çok inamamak lazım.

Kallström keşke gelse..Nokta olur. Lyonda her yıl ortalama 25 maça çıkıyor.

Cevap: Ünal Aysal : Elmander & Kallström ikilisini çok istiyoruz

Yok birader sövmeyeceğim kimi getirdiler de sövdük; İlie ve Filipescu'dan başka kar ederek sattığımız kaliteli hangi genç yabancı geldi. baros kewell neill demişsin bende 5 para etmezler diyorum Culio ise başarıya aç olduğu için yukarıda saydığım kategoriye girmiyor. Kewell ve Neill ise ne yaptı bu takımda; Kewell için başkanda aynı şeyi söyledi seviyoruz sempatik geliyor ama geçmişte oynadığı sayıya bakınca dedi ve durdu... Neill ise teknik olmasıyla hepimizi cezbediyor ama defansta kaçak oynuyor Bülent Korkmaz'da aynı tespiti yapmıştı Neill oynarken Servet'in performansı da acayip düşüyor ben buna bağlıyorum bu durumu. Baros'ta her sene sakat Allah aşkına her sezon bu adamlara bel bağlamaktan bıkmadık mı? Hepside saman alevi gibi. Genc oyuncular oturmuş bizi beklemiyor haklısın takımda taraftar diye sizin zihniyetinizdeki adamlar olduğu sürece onlar Porto, Benfica ve Ajax gibi takımları oturup beklerler...

kewell ne yaptı diyosun

ilk sezonunda: 38 maç 14 gol 7 asist

ikinci sezon: 30 maç 14 gol 6 asist

+

sembol futbolcu oldu en mutsuz anımıda bile kewellın bir gülmesi bizi mutlu etmeye yetti

sahada hep savaştı takımı hep sahiplendi

baros sakat diyosun ona bel bağladık diyosun, baros yönetime "başka forvet almayın, mal gibi beni bekleyin" dedi de bizim mi haberimiz olmadı ? bu adamda kewelldan aşağı kalır değil ilk sezonunda 32 gol attı ve her maç savaştı bütün gücüyle oynadı

Laaa yeter ya. Bıktım. Başkan değişiyor transferdeki hedef isimler değişmiyor...

Ünal Aysal transferi Adnan Sezginle son güne bırakmaz ama bu kesin.

Lig biter bitmez transferler arka arkaya açıklanır diye düşünüyorum çünkü işi şansa bırakmaz gibi adam 70li yaşlarda,servetinden 1 milyar doları Galatasaray'a harcasa ne olacak yav :D

Bir ömür efsane olarak anarız adamı :D

Ünal Aysal kesinlikle net konuşmuyor. teknik direktör bence %90 belli ama görüştük görüşmedik lafı uzatıyor. bu tip konularda net bilgi vermekten kaçınan bir insan bu zamana kadar bunu gördük. sanki serhat futbolcu isimleri sormaya başlayınca, istiyoruz-istiyoruz diye saydı gibi. gerçekten istiyoruz demesi şimdiye kadarki tarzına ters düşüyor.

yine de ikisi birden gelirse sevinirm de yani.

Ünal Aysal transferi Adnan Sezginle son güne bırakmaz ama bu kesin.

Lig biter bitmez transferler arka arkaya açıklanır diye düşünüyorum çünkü işi şansa bırakmaz gibi adam 70li yaşlarda,servetinden 1 milyar doları Galatasaray'a harcasa ne olacak yav :D

Bir ömür efsane olarak anarız adamı :D

---rooney--

ronaldo--- messi

ileri üçlüsünü kurabilirsin o paraya :)

Ünal Aysal kesinlikle net konuşmuyor. teknik direktör bence %90 belli ama görüştük görüşmedik lafı uzatıyor. bu tip konularda net bilgi vermekten kaçınan bir insan bu zamana kadar bunu gördük. sanki serhat futbolcu isimleri sormaya başlayınca, istiyoruz-istiyoruz diye saydı gibi. gerçekten istiyoruz demesi şimdiye kadarki tarzına ters düşüyor.

yine de ikisi birden gelirse sevinirm de yani.

madem teknik adam belli degil.ozaman elmanderi falan nasil cok istiyorsun.bence teknik adam belli ama ligler bitmedi,yani teknk adam suan takim calistiriyor

Kallstrom iyide Elmander gelmesin. Forlan'dan sonra bizi en az Huntelaar ya da Djibril Cisse ayarinda biri keser. Cisse Yunanistan'dan ayrilacagim diye aciklamisti zaten.

Geri
Üst Alt