Ünal Aysal, Futbol Gündemi'ne konuk oldu

Cevap: Ünal Aysal, Futbol Gündemi'ne konuk oldu

sevdim ben ünal aysalı söyledikleri cok gerçekçi ama uygulama nasıl olur bakmak lazım

futboldan yedek üyeler sorumlu olacakmis, kaynak :Futbol_5 ( twitter )

banttan izledim yayını,hakikaten duruşu bile cok farklı,en önemlisi boşa birşey söylemiyor,

Ünal Aysal akıllı olsun akıllı!

En önemli cümlesi ; "Futbol tek bir kişiye yüklenemeyecek kadar büyük bir sorumluluk gerektiriyor." dedi. Yani yeniden yapılanmayı Bülen Tulun tek başına yapmayacak en azından, bir umut göründü.

Abdrurahim albayrak muhakkak futbol şubesi için girmiştir onun dışında kabul etmezdi büyük ihtimallede bülent tulun ve abdurrahim albayrak la birlikte yürütecekler ama görüş ayrılıkları olucak bülent tulun geretsci abdurahim albayrak lucescu yu ister ve tabiki taraftar olarakta ilk önce lucescu diyoruz :D

Seçime yapılmayacağı yönünde mahkeme kararı çıkmış. Seçim tarihinin ileri bir tarihe ertelenme ihtimali ne kadar arkadaşlar? Yoksa Ünal Başkan seçim ileri bir tarihte olursa tekrar aday olmam gibi bir laf etti:(

As veya yedek yok bu listede. Sadece formalite. Abdurrahim Albayrak futbolcular ile ilgilenecek

yanlış bilmiyorsam yedek üyelerin yönetimde aktif rol alamıyorlar ve toplantılarda bile olmalarına gerek yok,birisi istifa ederse yerine gelsinler diye varlar,a.albayrak'a ayıp edildi.

As veya yedek yok bu listede. Sadece formalite. Abdurrahim Albayrak futbolcular ile ilgilenecek

Emin misin Onur? Bende istifa ederlerse yerlerine gelecek kişiler diye biliyorum. Aktif rol alabildikten sonra ne gerek var asil ve yedek üyeye. Herkes asil o zaman.

Lan sirf parasi var diye Abdurrahim Albayrak'a ayip oldu diyenler bile var. Soyleyin bana Abdurrahim capulsuz'un teki olsaydi yine yonetimde yer almasini ister miydiniz?

Biraz mantikli dusunun yahu.. Albayrak iyi bir insan veya iyi bir Galatasaray'li olabilir ama Galatasaray'da yonetici olamaz ve olmamali. Parasi olmasa kulube cayci bile olamaz. Buna ragmen burada hala Abdurrahim muhabbeti yapiliyor ya yuh diyorum..

yanlız şöyle bi şey var dikkatimi çekti..

niye şu asil üye yedek üye muhabbetine medya tek satır yazı yazmamış..

normalde cıngarı kopartırlardı..

korktukları bişey mi var acep :lol:

aysal reiz gibi :)

Lan sirf parasi var diye Abdurrahim Albayrak'a ayip oldu diyenler bile var. Soyleyin bana Abdurrahim capulsuz'un teki olsaydi yine yonetimde yer almasini ister miydiniz?

Biraz mantikli dusunun yahu.. Albayrak iyi bir insan veya iyi bir Galatasaray'li olabilir ama Galatasaray'da yonetici olamaz ve olmamali. Parasi olmasa kulube cayci bile olamaz. Buna ragmen burada hala Abdurrahim muhabbeti yapiliyor ya yuh diyorum..

senin mantigina bakarsak ben ünal aysali desteklefeyen herkeze ayni laf söylerim

Dostum ünal aysalın parası olmasaydı burada ünal aysal diye bağıracakmıydın ? hadi leveli düşüreyim tanıyor olacakmıydın ?

Dün söylediği ben para verdiğim adamdan özür dilemem lafı hem burda,hemde A.sy.nette büyük övgü aldı..Hemde kendini sosyalist diye tanıtan bir çok arkadaştan bile..Çok kapitalist ve metaryal bir söylemdi bence,onun dışında tüm söyledikleri mantıklı yapılabilir ve gerçekçiydi..Adnan Polatın yaptığı her şeyin tersini yapacağı izlenimi bile bende umut ışığının doğmasını sağladı..En önemli sözü de :Futbol şubesi tek kişinin insiyatifine bırakılmayacak kadar önemlidir lafıydı..Tulun ve Albayrak ancak motivasyon ve birlik beraberlik için kullanılacak...

Yeni reisimiz olacak adam budur :)

yıldızsız Galatasaray olmaz bu bir,bir şeklide kaynak yaratıcağız bu iki:D(pamuk eller cebe)

Helvacıya sağlam giydirmiş lafı

Ben açıkçası para verdiğim adamdan özür dilemem lafını beğenmedim ama karşı taraf Helvacı olduğu için şöyle bir oh çektim.

Mayıs sonuna kadar 50M€ lazım dediler, hallederiz dedi.:D

Emin misin Onur? Bende istifa ederlerse yerlerine gelecek kişiler diye biliyorum. Aktif rol alabildikten sonra ne gerek var asil ve yedek üyeye. Herkes asil o zaman.

yönetim kurulu formalite icabi...kulübü temsil ediyorlar.

aktif rol su sekilde alamazlar diye düsünüyorum, mesela belgelere gs kulübü adina imza atamazlar...

ama aysal albayrak'a oyuncular ile ilgilen demesinde bir sakinca yok...

istedigi kisiyi atayabilir oraya...

Geri
Üst Alt