Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Terim takımları, tek başına şampiyon yaptıysa o zaman başarısızlığı da sadece ons yazmamız da bir sakınca göremiyorum. Teşekkürler.![]()
Teşebbür etmedi, size göre verdi.Dönemin bal gibi sartina bak, Sampiyonlugu kaybedip CL geliri almisiz. Bunda da mi payi var ?
Fatih Terim´den cikar konuyu da, Ünal Aysal´in bu sabotajlara neden tesebbür ettigini anlat ? Hadi Fatih Terim konusu bir kenara. Dördüncü yildizi neden ilk önce taktirmak istedi Fenerbahce´ye ? O sezon ortasinda birden istifa ettigi sezon Fenerbahce sampiyon olsaydi, bu son 5 seneyi hangi yönde etkileyecekti ?
Sampiyonluk kutlamakla meskulduSen söyle bakalım, sezon sonu (2012'de) gelsin konuşacağım diyen Terim niye konuşmadı
Fatih Terim adaletin olduğu yerde vardır diyordu kendisi için. Ama aylar sonra adaletsizlik yapanların kucağına oturmuştu. O görüntüyü terimsporlular unutabilir, ama gerçek Galatasaraylılar asla unutmayacak aklının bir köşesinde daima yer alacak. O zamanlar bile hocayı savunuyorlardı. Hoca bile kendisini bu kadar savunmuyordur. Biatçılığın neden önemli bir problem olduğunu her geçen gün daha iyi anlıyoruz.Federasyona atar gider yapiyor simdi guya, yarin senol'u sutlasinlar. Hop hemen kucagina Nihat Ozdemir'in. Sirita sirita imza atar. Ihanetlerin adami... Yildirim Demiroren'le sergiledigi sahne hicbir gs'linin vicdaninda aklanmayacak.
Galatasaray her sene şampiyon olmak zorunda değil ancak iyi futbol, modern futbola ayak uydurarak yarış için aday olmak zorunda!Dogru zaten, basarisiz bu sezonda, gecen sezonda. Her sene dogrulari yapip basarili olan bir hoca varsa dünyada buyrun. Yok öyle bir Adam unut.
Biatçılığın neden önemli bir problem olduğunu her geçen gün daha iyi anlıyoruz.
Aklima geldikce vicdanim sizlar. Gercek gs'liler olarak buyuk uzuntu duyuyoruz. Efsanelerimiz Metin Oktay, Ali Sami Yen, Unal Aysal gibi isimlerdir. Fatih Terim ise bir donem kulübümüzde onemli basarilar kazanmis sonrasinda ise korkunc derecede basarisizliklar yasatip camiasina agir ihanetler etmis 1 elemandan fazlasi degildir.Fatih Terim adaletin olduğu yerde vardır diyordu kendisi için. Ama aylar sonra adaletsizlik yapanların kucağına oturmuştu. O görüntüyü terimsporlular unutabilir, ama gerçek Galatasaraylılar asla unutmayacak aklının bir köşesinde daima yer alacak. O zamanlar bile hocayı savunuyorlardı. Hoca bile kendisini bu kadar savunmuyordur. Biatçılığın neden önemli bir problem olduğunu her geçen gün daha iyi anlıyoruz.
Sampiyonluk kutlamakla meskuldu
2012-2013´de sampiyon oldugumuzda Aysal´in yüzü Demirören´den beterdi. Cümle bile kurmakta zorlaniyor.
Aysal'ı seviyorum onun gibi bir başkan da gelmedi bu topraklara ama bugün mesela Süper Lig konusundaki fikirlerine katılmadığımı söylemiştim. Biatçılık demek körü körüne her yaptığını desteklemek, hatalarına bahane bulmak demektir. Ben doğruya doğru, hataya hata diyen birisiyim. Kimseyi de körü körüne savunacak kadar akıl melekelerimi kaybetmedim.Aysal hususundaki msjlarınız biat kapsamında mı
Galatasaray her sene şampiyon olmak zorunda değil ancak iyi futbol, modern futbola ayak uydurarak yarış için aday olmak zorunda!
O zaman bu argümana göre her gelen başkan da devamlı başarılı olacak değil. Neyi eleştiriyorsunuz, kırk ayda 27 kupa almış adamın ? Git denildiğinde zaten koltuğa da yapışmamış. Ki döneminde yabancı sınırlaması da olan bir baskandı.
Ha hocanın istediği Alper Potuk
Ha Tarık Camdal. Fb ne fayda sağladı, elimizden aldı da. Geçiniz Allah aşkınan. Ona gelince her sene olmaz, zarar ettirebilir, neden çünkü kredisi var. Ünal Aysal'a gelince yok...
Bu ne perhiz ne lahana turşusu.
11-12 sezonu diyorum. Şike sonrası, onunla ilgili konuşacaktı.
Elmander'in bile füze yolladığı...Hatta Ayhan Akman'ın bile kupayı alırken eliyle ittiği tüpçüye ne oldu da koştu.
Aysal sayesinde orada karanlıkta kupa kaldırdık. İnat etmeseydi, almadan girmeyeceğiz diye o zevkten mahrum kalacaktık. Yoksa kendileri için getirmişlerdi. Her şeyi biliyorum...
Boşa yoruyorsun kendini,Terimci kardeşim.