GSC Portal Ünal Aysal: "Hiçbir yere kaçmadım"

Emre Boz

Cezalı
Aslan Üye

269822921.jpg

Galatasaray Kulübü eski başkanı Ünal Aysal, son günlerde kendisi ile ilgili, "Kaçtı, gitti" iddialarına yazılı bir açıklama yaparak yanıt verdi.

Haberin Devamı GSC Portal'da

yav he he
sen önce söylediğin yalanları açıkla
sponsor olacakmış neyi bekliyon acaba bütün basketçiler gittikten sonramı sponsor olcan

Hahahahahahahahahaa

Bu adam G.Sarayla hiç bir alakasi yok artik, sadece nasil kendimi kurtarabilirim diye hareket ediyor. Onca hata, yanlis transferler ve yanlis hoca tercihler yaptiktan sonra sadece sorumluluktan kaçti ve TFF'i kizdi. TFF çok yanlis seyler yaptigini inkar edilemez ama TFF'yi kullanip yaptigi kendi hatalarini müdafa etmek, sorumluluktan kaçan sahtekar oldugunu herkese gösteriyor.

Onun fanboylari da nasil devlete karsi çiktigi için yalamaya devam ediyorlar. Lan devlete karsi çikmakla biz ne basirdik? Elimize ne geçti? Düsman yerine dost edinmek lazim.

Iyi baskan hatalarini itiraf eder. Kaçmaz.

Son düzenleme:
Hahahahahahahahahaa

Bu adam G.Sarayla hiç bir alakasi yok artik, sadece nasil kendimi kurtarabilirim diye hareket ediyor. Onca hata, yanlis transferler ve yanlis hoca tercihler sonra sadece sorumluluktan kaçti ve TFF'i kizdi. TFF çok yanlis seyler yaptigini inkar edilemez ama TFF'yi kullanip yaptigi kendi hatalarini müdafa etmek, sorumluluktan kaçan sahtekar oldugunu herkese gösteriyor.

:o KARDEŞ AZ ÖNCE SIKILDIM DİYORDUN AYSAL TERİM TARTIŞMASINDAN

hala sponsor olmadın ne oldu ? milyonlarca zararı uğrattın 100 de 1 i geri dönüş yapmıyorsun

Adam kaçmanın kitabını yazdı, hala kaçmadım diyor.
Madem kaçmadın, Mayıs'ta aday ol bari. :red:

Aysal boş yapma

Moderatör tarafında düzenlendi:
Terimle beraber takim başari oldugu dönemlerde ön planda çikmak istediler, kötü dönemlerde de sorumluluktan kaçtilar

Şükrü boş yapma terim nereye kaçtı aysal antrenmanda kovdu adamı koskoca gs efsanesi ne yaptığı muameleye bak herifin ulan sen kimsin ki fatih terim gibi milat olmuş bir adamı böyle kepaze bir biçimde yolluyorsun sonra kendi kendini batırıp küstüm oynamıyom ayağına kaçtı gitti leş adam sponsor olcakmış birde inş olmaz bu herifin adını dahi duymak istemiyorum artık

Aysel yazmak suçmu niye edit çekiyosunuz birazdan gs eski başkanına hakaretten banda yerim

Sponsor olacaksan ol. Laf degil icraat yap. En iyi işin Sahte İtalyan. Terim'i göndermen oldu. Onuda yerine yerli İtalyanlari getirip eline yüzüne bulaştirdin.

Şükrü boş yapma terim nereye kaçtı aysel antrenmanda kovdu adamı koskoca gs efsanesi ne yaptığı muameleye bak herifin ulan sen kimsin ki fatih terim gibi milat olmuş bir adamı böyle kepaze bir biçimde yolluyorsun sonra kendi kendini batırıp küstüm oynamıyom ayağına kaçtı gitti leş adam sponsor olcakmış birde inş olmaz bu herifin adını dahi duymak istemiyorum artık

Bu sorunda tek suçlu olmadigini anlatmak istedim; ikisi katkidan daha fazla zarar verdiler son senelerinde (Aysal; Terim gittikten beri yaptigi hersey). Terim'i uzun zamandir savundum ama o da bir yere kadar suçlu oldugunu düsünüyorum.

Maalesef Aysali savunanlar genelde Aysalin yaptigi binlerce hatalarini itiraf edemiyorlar, sürekli iyi transferleri Aysal yapti kötü transferleri de Terim gibi saçmasapan düsüncelerle kaçak herifi övüyorlar. Sanki ülkeyi kurtardi gibi de devlete nasil isyanci oldugu için de övüyorlar.

Sanki devlete karsi olmak b.k yaradi bu Kulübe.

Gorevden ayrilanlarin dayanamayip donup donup yorum yapmalari hos olmuyor. Fatih Terim de yapti, Adnan Polat zaten her hafta yapiyor simdi Aysal da basladi.

Konusacak anlatacak seyleriniz varsa durun, gittiyseniz de burnunuzu sokup durmayin. Bu cikislar yuzunden gecmis kavgalarinin onune gecilemiyor.

Birde demeç veriyor hala kaçtın gittin işte ne anlatıyosun hala hala emelleri var ki kulüpte konuşmaya devam ediyo amatör şubeye sponsor olunca unutucaz mı herşeyi yiyorsa formaya sponsor olsana 20 milyon euroya

Aysel yazmak suçmu niye edit çekiyosunuz birazdan gs eski başkanına hakaretten banda yerim

ne oldu şutladı diyemi aysel yazıyon ? adam olmayanı, parayı görünce kıvıranı, efsane değil anca kestane olanları değil antremanda ayda bile olsa şutlarlar
üstüne gelen 3. td hala hazımsızsınız sodayı arttırın biraz

Geri
Üst Alt