Galatasaray Kulübü eski başkanı Ünal Aysal, son günlerde kendisi ile ilgili, "Kaçtı, gitti" iddialarına yazılı bir açıklama yaparak yanıt verdi.
Haberin Devamı GSC Portal'da
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hahahahahahahahahaa
Bu adam G.Sarayla hiç bir alakasi yok artik, sadece nasil kendimi kurtarabilirim diye hareket ediyor. Onca hata, yanlis transferler ve yanlis hoca tercihler sonra sadece sorumluluktan kaçti ve TFF'i kizdi. TFF çok yanlis seyler yaptigini inkar edilemez ama TFF'yi kullanip yaptigi kendi hatalarini müdafa etmek, sorumluluktan kaçan sahtekar oldugunu herkese gösteriyor.
KARDEŞ AZ ÖNCE SIKILDIM DİYORDUN AYSAL TERİM TARTIŞMASINDAN
Şükrü boş yapma terim nereye kaçtı aysel antrenmanda kovdu adamı koskoca gs efsanesi ne yaptığı muameleye bak herifin ulan sen kimsin ki fatih terim gibi milat olmuş bir adamı böyle kepaze bir biçimde yolluyorsun sonra kendi kendini batırıp küstüm oynamıyom ayağına kaçtı gitti leş adam sponsor olcakmış birde inş olmaz bu herifin adını dahi duymak istemiyorum artık
Aysel yazmak suçmu niye edit çekiyosunuz birazdan gs eski başkanına hakaretten banda yerim