Ünal Aysal İstifa Etmeli mi?

Maalesef bizim taraftarımız hem tinercilerden hem şikecilerden daha kötü...Geçen fenerli bir arkadaş dedi ben Gs kadar takımına sahip çıkmayan kulüp görmedim diye... Düşündüm forumdakileri hakikaten adam haklı..Ulan tamam borç var transfer hatası var şu var bur var..Ünal Aysal geleli 2 şampiyonluk 2 süper kupa 2 Şl grubundan çıkma 1 çeyrek final 1 ZTK 1 lig 2.liği ,basketbolda hem kadın hem erkekte şampiyonluk görmüşüz sadece 3 sene gibi kısa bir sürede Allahtan belasını isteyen arkadaşlar var..

Biz büyük bir takımsak hele hele bu akıl almaz derecede saçmalıklar içinde bulunan taraftara rağmen , bunun sebebi kesinlikle Galatasaray Lisesi...

Lise olmasaydı bu taraftar profili ile Beşiktaş-Fenerbahçe gibi bir iş adamının elinde oyuncak olurduk...

Ünal Aysal bol keseden dagitti paralar ve anlamsiz maas zamlarindan sonra klubu daha da maddi dar bogaza sokmadan once istifa etmeli mi?

Eray, Burak ve Selcuk zamlari, devre arasinda harcanan 20 milyon € sadece birkac ay icinde harcanan milyonlar.

Erciyes'te 400.000 bin TL kazanan Yasin bizde en az 1 milyon € yani Erciyesten aldigi maasin 7x alacak..yani 2.850.000 TL. Ucuruma surukleniyoruz.. ustelik ilk 11'in sag beki, forvet stoper yetersizken..

Gereksiz ve bizim seviyemizde olmayan oyuncularla yuksek maasli sozlesmeler yaparak gelecegimizi riske atiyoruz, belimizi bukuyoruz.

Bu oyunculara karsi sahip oldugumuz yukumluluklerden oyle kolay bir sekilde kurtulamayacagiz..

Ustelik Hajrovic rezilliginin hesabini kim verecek? Unuttuk mu yoksa?!

Secilmeden once Inan Kirac tarafindan basina pompalanan 100 milyon €'ya ne oldu.?

İşkembenizden icat çıkarmayın kardeşim ya bu modlar böyle her konuya niye izin veriyor anlamıyorum.

Bu başlıkta transfer taraftarı varmış kaos varmış dediler geldim

Unal baskanin istifa etmesini kafasindan gecirenler bi zahmet gitsin fener denilen o sikeci pislik takimi tutsun. Aziz gibi bir baskanlari olsun.

Hey Allah'ım yarabbim ya.

Rahat batıyor resmen.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Ünal aysalı hala destekliyorum ama bazı sözlerini tutmalı artık, en büyük vaadi ekonomik kalkınmaydı ve bugunlerde transfer acıklamalarında borçlar ağzından düşmüyor. İkinci olarak tesisleşme geldiğinden bu yana hangi tesisleşme adımları atıldı açıklama bekliyorum. Bunlar dışında başarılı buluyorum kendisini

Süren bu takımın anasını ağlatanlardan.Tek artısı o yönetimi bir araya getirmesiydi.

Bence de herşeyi başlatan adam, çok da net hatırlarım o yılları, yerliler bile bize geliyorsa bizi tuttukları içindi, sıralamada 1 değil 3. büyüğe düşerdik süren dönemi olmasaydı, avrupalı yapanda ufkumuzu genişleten de sürendir.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=4YDRpwuO9kw[/media]

Ünal Aysal'ı istemeyenler, buna layıksınız o zaman...

Bence de herşeyi başlatan adam, çok da net hatırlarım o yılları, yerliler bile bize geliyorsa bizi tuttukları içindi, sıralamada 1 değil 3. büyüğe düşerdik süren dönemi olmasaydı, avrupalı yapanda ufkumuzu genişleten de sürendir.

bizi avrupalı yapan faruk süren değil ali uras'tır... bunu bir kenara not edelim... onun ve derwall'in temellerinin üzerinde avrupalı olduk biz... galatasaray'ın en başarılı başkanı olmakla, avrupada en başarılı olduğumuz dönemde başkan olmak arasında fark vardır... onun şanssızlığı ekonomik krizdi bunu kabul edelim ancak başkan olarak başarılıydı diyemem ben...

galatasaray'da benim için radikal kararlar alabilen ve vizyon sahibi 2 başkan vardır... biri ali uras diğeri ünal aysal...

bu forumda bile "ali uras kimdi yaa" diyebilecek birçok insan biliyorum bu da işin acı tarafı...

3-4 yıl öncesine kadar herkese rezil olmuş her branşta fenere ezilen bir kulüpken şimdi biz tam tersini yapıyoruz hele azizle kanka olan adnanla kıyaslmak rezalettir. Başkanın hataları elbette var ama bunları aziz,tff ve hükümete korkmadan söylediği sözlerle kapatıyor

Eğer bu hükümet ve Tff olmasa Ünal Aysal bize Şampiyonlar Liginde yarı final oynatabilecek kapasiteye sahip bir başkan emin olun

Eğer bu hükümet ve Tff olmasa Ünal Aysal bize Şampiyonlar Liginde yarı final oynatabilecek kapasiteye sahip bir başkan emin olun

Benim de korkum zaten 2016 dan sonrasi. Bakalim hangi vizyonsuz adami baskan "sececekler" :sad007:

Sonra burdakinlar zirvalar yine. Ünal Aysal gibi bir adami bulmusuz yatip kalkip sükür edin lan. Neyinize yetmiyor son 3 senedeki basari.

Gözünüz doysun nankörler. Takimina SNEIJDER,Muslera, DROGBA gibi futbolculari getirmis bu adam. Hala yetmiyor. Illa her sene basarili olacaksin diye birsey yok. Gecen sene de o kadar basarisiz degildik. Biraz utanin lan.

Tabi elestirilecek yönleri var, hic kimse 100% mükemmel olamaz. Ama elestirmek var, elestirmek var. Istifa diyorsunuz, te allahim..

Benim de korkum zaten 2016 dan sonrasi. Bakalim hangi vizyonsuz adami baskan "sececekler" :sad007:

Sonra burdakinlar zirvalar yine. Ünal Aysal gibi bir adami bulmusuz yatip kalkip sükür edin lan. Neyinize yetmiyor son 3 senedeki basari.

Gözünüz doysun nankörler. Takimina SNEIJDER,Muslera, DROGBA gibi futbolculari getirmis bu adam. Hala yetmiyor. Illa her sene basarili olacaksin diye birsey yok. Gecen sene de o kadar basarisiz degildik. Biraz utanin lan.

Tabi elestirilecek yönleri var, hic kimse 100% mükemmel olamaz. Ama elestirmek var, elestirmek var. Istifa diyorsunuz, te allahim..

ünal aysal'dan sonra büyük ihtimalle başkanlığa ali dürüst gelecek ve en büyük destekçisi de ünal aysal olacak... ali dürüst başkanlığa yakışır biridir benim tek korkum eski tip duygusal yöneticilik yapma olasılığıdır... bugüne kadar her zaman başkanlıktan kaçmış ikinci adam olmayı tercih etmiştir... başkan olduğunda eski dostlarını göreve çağırmasın yeter...

İstifa etsin diyen Galatasaray'lıların Galatasaray'lılığından şüphe duyan sadece ben değilmişim.Saçma bir başlık şimdiden böyle konuların gündeme gelmesi sezon içinde kim bilir ne karışıklıkların ortaya çıkmasına neden olacak.O yüzden bu konunun kapatılması taraftarıyım.

bizi avrupalı yapan faruk süren değil ali uras'tır... bunu bir kenara not edelim... onun ve derwall'in temellerinin üzerinde avrupalı olduk biz... galatasaray'ın en başarılı başkanı olmakla, avrupada en başarılı olduğumuz dönemde başkan olmak arasında fark vardır... onun şanssızlığı ekonomik krizdi bunu kabul edelim ancak başkan olarak başarılıydı diyemem ben...

galatasaray'da benim için radikal kararlar alabilen ve vizyon sahibi 2 başkan vardır... biri ali uras diğeri ünal aysal...

bu forumda bile "ali uras kimdi yaa" diyebilecek birçok insan biliyorum bu da işin acı tarafı...

Doğru, ali uras'tır, ama benim kastettiğim tadı damağında başarılar değil, süren dönemi sürekli avrupada başarı demekti ve en son seneyi yaşı ve olgunluğu yetenler düşünsün bir 2001 yılında dev biz gibi oynardık kimin rakip olduğunun önemi yoktu asla çekinen taraf biz değildik. ama doğrudur ali uras ile çağ atladık.

Yok kimse sana Terimci vb. demiyecek fakat Amrabat ile Chedjou'yu kim aldırdı ve ne kadar verildi bunun hesabını kim vericek diye sorsak mesela doğru soru olurmu mesela ?

Aysal istifa etmeli diyenler bence kesinlikle Galatasaray'ın iyiliğini düşündüğünü sanmıyorum Aysal geldiğinden beri Galatasaray marka değeri ve gelir bakımından çok fazla ilerlemiştir illaki hatalar yapıcaktır fakat doğru yanlış dengesi yaparsak doğruları daha ağır basar bence.

Amrabat olayında fatih terim açıklama yapmıştı. Ben okadar verin demedim en fazla şukadar verin demişti. Ama yönetim gitti aldı ne yapayım oynatmıyayım mı diye bir açıklaması vardı.

Yani herşeyi Ft ye yüklememek gerek. Ft zaten gittikten sonra TFF nin kucağına giderek Galatasaraylıların gözünde sıfırlandı. Ama Aysal az çakal biri değil yani.

İstifa etsin diyen Galatasaray'lıların Galatasaray'lılığından şüphe duyan sadece ben değilmişim.Saçma bir başlık şimdiden böyle konuların gündeme gelmesi sezon içinde kim bilir ne karışıklıkların ortaya çıkmasına neden olacak.O yüzden bu konunun kapatılması taraftarıyım.

bülent tulunun oyuncağından Galatasaray başkanı olamaz tıpkı adnan sezginin oyuncağından da Galatasaray başkanı olmadığı gibi.

bu gerçekleri görmeniz gerekiyor kulüp çıkarcıların pay alanların eline düşmüş sömürülüyor. .

konuyu açan Albert Einstein beyinli arkadaş ihraç edilsin,konuda kilitlensin tam bir rezillik bu konu.

Bana niye kiziyorsun :d, kotu yonetilen transfer doneminin sorumlusu ben miyim?

Pandev ve Dzemaili'ye bonservis ucreti odeyecek olan kisi de olmadigima gore tepkin bana olmamali.

Geri
Üst Alt