İnanılır gibi değil bir de bunu birkaç kişi beğenmiş.
Utan be utan bunlar değil mi Fenerbahçe için playoff sistemini getiren arkadaş ?
Bunlar değil mi bu yabancı sınırlamasını getiren 2012 şampiyonluğundan sonra ?
2012-2013 deme başlarında Aykut vardı , Alex krizi ve Fenerbahçe'nin Uefa'ya odaklanması sebebiyle şampiyon olamadı Fenerbahçe ama Galatasaray'a dur demek gerekiyordu şebekenin emrindeki Terim de görevini gayet iyi yerine getirdi...
Arkadaş bu adam senelerdir var neden Galatasaray'dan kovulduktan sonra birden bire 2 stada adı verildi ? Nereden çıktı bu ? Çok basit ödüllendiriliyor egosunu tatmin ediyor işte...
Ben senin Galatasaraylı olduğuna inanmıyorum birader.Biz çok çok büyük camiayız tüm bunlara rağmen şampiyon olduk başarılı olduk...Buna inanmayan adam Galatasaraylı değildir.
Sen şimdi bu Fenerbahçe şebekesini de reddedersin RTE-Koç-Acun ve bir çok büyük iş adamları...Değil mi Terimci arkadaşım böyle bir şebeke de yoktur canım.Niye olsun bu Fenerbahçe şebekesi...
Redediyorum tabiki öyle hayaller kurguluyorsun ki kafanda, sonra bir an icin kendin bile inaniyorsun... Son 4 senede Türkiye´ye damga vurmus tapeleri takip etmis bir insan olarak, özellik ile Erdogan´in Aziz Yildirim´dan nefret ettigini bilirim.
Ben sadece "Sampiyon olunca = herseye ragmen sampiyon", olamayinca "sebeke kuruldu" bahanesinin arkasina siginamam gülüm. Evet, tabi... Erdogan Terim´i arayip takimi zabote etmek icin talimat veriyor, adamin yatak odasini kadar dinleyen gülenciler de bu konusmayi yayinlamiyor...
Fenerbahce´nin lobisi dünden beri degil, herzaman cok güclüydü. Ama herseyi bir birine katip, kendi kafana göre corba yaparsan, mantikli düsünen insanlar bunun ile ilgili sadece gülerler...
2011 yilinda patlak veren sike sorusturmasini takip etmis bir Insan olarak, cok rahat olarak söyleyebilirim ki senin kafanin kurguladigi gibi bir sebeke yoktur. Bilmemne sezonu X takimi, bilmemne sezonu Y takimi... Eger öyle birsey olsaydi, Aziz Yildirim binbir telefon ile cetesi ile sike yapmak zorunda kalmazdi...
Utan be utan bunlar değil mi Fenerbahçe için playoff sistemini getiren arkadaş ?
O sistemi Fenerbahce icin getiren bir Fenerbahceli, ama "bunlar" diye bahsedemezsin, cünkü o adam bir Aziz Yildirim düsmani....
2012-2013 deme başlarında Aykut vardı , Alex krizi ve Fenerbahçe'nin Uefa'ya odaklanması sebebiyle şampiyon olamadı Fenerbahçe ama Galatasaray'a dur demek gerekiyordu şebekenin emrindeki Terim de görevini gayet iyi yerine getirdi....
Simdi Fenerbahce icin bahane mi üretmeye basliyorsun ? Eger bunlari organize eden, siyaset ile birlikte el ele vermis bir sebeke olsaydi, ozaman bunlarin hepsi faso fiso olurdu zaten.
Yabanci siniri
Sike yaptigi halde halen düsmemek
Play-Off
Bunlar Fenerbahce´nin saha disindaki güclü lobisinden kaynaklaniyor. Sen saha icinde yendigin sürece bunlar yinede fasa fiso. Bu Lobby´nin el birligi yapip sampiyonluk getirecek hamleleri olsaydi, ozaman bunun enazindan kokusu cikardi 2011 tapelerinde. Ama okuyunlarin, sikenin ne türlü gerceklestigini iyi bilirler.
Oysaki hersey okadar rahat ve basit. Kumpas, mumpas komplo teorisi artik bir gecin bunlari. Fatih Terim takimi okadar kolay ve basit sampiyon yaptiki, Ünal Aysal ve tayfasi (Hatta senin gibiler) gittikten sonrada böyle basit basarili olunacagini düsündü. Ama yanildilar, yani yanildiniz. Bunu kabul etmemek icin, kendiniz kafanizin icinde kurguladiginiz bir dünyada bir kacis ariyorsunuz, ve ben gercekten bu duruma kaygi ve endise ile bakmaya basliyorum.