Ünal Aysal İstifa Etmeli mi?

Anti aysalcilar topunuzun kökünü kuruturum adam olun benim asabimi bozmayin gidin başka takim tutun sizi nankör olasıcalar

Aysal akilli adam zaman olsa iyi isler yapar ama yasi geregiyle birakir yakinda baskanligi.

Yaptigi hatalar illaki var eger ilk geldigi gunun kadrosunu koruyabilseydi bu kdr oyuna ragmen uzun sure zirvede kalirdik.

Transferlerde de ne kdr eletirsekte bu takimdan bi drogba, halen takimda kalan sneijder, gelecege yatirim telles ve bruma gibi isik sacan isimler var.

Ufak hatalari beklediginden fazla seye mal oldu ama basarili bir yonetici.

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İnanılır gibi değil bir de bunu birkaç kişi beğenmiş.

Utan be utan bunlar değil mi Fenerbahçe için playoff sistemini getiren arkadaş ?

Bunlar değil mi bu yabancı sınırlamasını getiren 2012 şampiyonluğundan sonra ?

2012-2013 deme başlarında Aykut vardı , Alex krizi ve Fenerbahçe'nin Uefa'ya odaklanması sebebiyle şampiyon olamadı Fenerbahçe ama Galatasaray'a dur demek gerekiyordu şebekenin emrindeki Terim de görevini gayet iyi yerine getirdi...

Arkadaş bu adam senelerdir var neden Galatasaray'dan kovulduktan sonra birden bire 2 stada adı verildi ? Nereden çıktı bu ? Çok basit ödüllendiriliyor egosunu tatmin ediyor işte...

Ben senin Galatasaraylı olduğuna inanmıyorum birader.Biz çok çok büyük camiayız tüm bunlara rağmen şampiyon olduk başarılı olduk...Buna inanmayan adam Galatasaraylı değildir.

Sen şimdi bu Fenerbahçe şebekesini de reddedersin RTE-Koç-Acun ve bir çok büyük iş adamları...Değil mi Terimci arkadaşım böyle bir şebeke de yoktur canım.Niye olsun bu Fenerbahçe şebekesi...

Redediyorum tabiki öyle hayaller kurguluyorsun ki kafanda, sonra bir an icin kendin bile inaniyorsun... Son 4 senede Türkiye´ye damga vurmus tapeleri takip etmis bir insan olarak, özellik ile Erdogan´in Aziz Yildirim´dan nefret ettigini bilirim.

Ben sadece "Sampiyon olunca = herseye ragmen sampiyon", olamayinca "sebeke kuruldu" bahanesinin arkasina siginamam gülüm. Evet, tabi... Erdogan Terim´i arayip takimi zabote etmek icin talimat veriyor, adamin yatak odasini kadar dinleyen gülenciler de bu konusmayi yayinlamiyor...

Fenerbahce´nin lobisi dünden beri degil, herzaman cok güclüydü. Ama herseyi bir birine katip, kendi kafana göre corba yaparsan, mantikli düsünen insanlar bunun ile ilgili sadece gülerler...

2011 yilinda patlak veren sike sorusturmasini takip etmis bir Insan olarak, cok rahat olarak söyleyebilirim ki senin kafanin kurguladigi gibi bir sebeke yoktur. Bilmemne sezonu X takimi, bilmemne sezonu Y takimi... Eger öyle birsey olsaydi, Aziz Yildirim binbir telefon ile cetesi ile sike yapmak zorunda kalmazdi...

Utan be utan bunlar değil mi Fenerbahçe için playoff sistemini getiren arkadaş ? O sistemi Fenerbahce icin getiren bir Fenerbahceli, ama "bunlar" diye bahsedemezsin, cünkü o adam bir Aziz Yildirim düsmani....

2012-2013 deme başlarında Aykut vardı , Alex krizi ve Fenerbahçe'nin Uefa'ya odaklanması sebebiyle şampiyon olamadı Fenerbahçe ama Galatasaray'a dur demek gerekiyordu şebekenin emrindeki Terim de görevini gayet iyi yerine getirdi.... Simdi Fenerbahce icin bahane mi üretmeye basliyorsun ? Eger bunlari organize eden, siyaset ile birlikte el ele vermis bir sebeke olsaydi, ozaman bunlarin hepsi faso fiso olurdu zaten.

Yabanci siniri

Sike yaptigi halde halen düsmemek

Play-Off

Bunlar Fenerbahce´nin saha disindaki güclü lobisinden kaynaklaniyor. Sen saha icinde yendigin sürece bunlar yinede fasa fiso. Bu Lobby´nin el birligi yapip sampiyonluk getirecek hamleleri olsaydi, ozaman bunun enazindan kokusu cikardi 2011 tapelerinde. Ama okuyunlarin, sikenin ne türlü gerceklestigini iyi bilirler.

Oysaki hersey okadar rahat ve basit. Kumpas, mumpas komplo teorisi artik bir gecin bunlari. Fatih Terim takimi okadar kolay ve basit sampiyon yaptiki, Ünal Aysal ve tayfasi (Hatta senin gibiler) gittikten sonrada böyle basit basarili olunacagini düsündü. Ama yanildilar, yani yanildiniz. Bunu kabul etmemek icin, kendiniz kafanizin icinde kurguladiginiz bir dünyada bir kacis ariyorsunuz, ve ben gercekten bu duruma kaygi ve endise ile bakmaya basliyorum.

Ligde 8. lige oynayan, Avrupada mazluma donmus, diger branslarda oylesine oynayan, hic bi beklentisi olmayan bi takim tutmak istiyosaniz Karabuksporu onerebilirim.

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bu sezon takımın forvet hattını Burak-Umut ikilisine bırakacaksa hemen istifa etsin.

Takım tutar gibi adam destekleme yapmayın.Kendi adıma konuşacak olursam Ünal Aysal bugüne kadar yaptıklarıyla kulübün çitasını yukarıya taşıdı.Doğru yaptığı işlerde oldu yanlış yaptığı işlerde. Ancak bu onun kulübün menfaatlerini zedeleyecek kulübe zarar verecek hareketler yapmasını eleştirmeyeceğimiz anlamına gelmiyor.Şuan lig başlamadı ve ligin sonunda ne olacağı hiç belli olmaz.Belki ligi şampiyon bitiririz.CL de gruplardan çıkarız.Başarılı bir sezon geçirebiliriz.Yada bunun tam tersi olur kimse bilemez.Zamanı gelince bunun tartışması yapılır zaten ama şuan ne yeri nede zamanı.Bu konuların şuan konuşuluyor olması kulübe zarar verir.

53602_m.jpg

İstifa etme hakkı yok şu an. Önce bizi soktuğu bu kaostan kurtarmalı.

Her şey rayında giderken Ali Dürüst, Adnan Öztürk, Abdürrahim Albayrak ve Fatih Terim'i kovarak içine etti gayet iyi güden bir düzenin.Bu tuhaf hareketi yapmasaydı geçen sene %100 şampiyon olacaktık, şu anda da gayet keyfimiz yerinde olacaktı, kombine almak için birbirimizi yiyecektik vs. Bu hareki yaptıktan sonra rezil olmamak için paniğe girdi; Mancini ve bir sürü rezil futbolcuya inanılmaz paralar harcadı. Zaten sıkıntılı olan para durumumuzu daha da beter bir hale soktu. Hajrvoic gibi büyük bir skandala imza attı. Daha fazla saymak istemiyorum...

Yukarıda da dediğim gibi, Ünal Aysal şu an istifa edemez, böyle bir hakkı yok!!

Not: Fatih Terim'den kovulduktan sonra yaptığı rezillikler yüzünden nefret ediyorum ama bu o dönemde kovulmasının yanlış olduğunu değiştirmiyor.

Kusura bakmayın fatih terimci krolar.

kaybettiniz artık anlayın.

bu takımda fatih terim gibi krolara ve onu destekleyen krolara ihtiyaç yok...

yaşasın ünal aysalın diktatörlük düzeni.

yaşasın fransız galatasaray.

yaşasın galatasaray lisesi.

kalmalı ancak bir an önce toparlanmalı gecen sene başından beri skandal

Ben bir taraftarım . Futbolculardan,yönetimden çok daha fazla heyecanlı ve duygusal bakarım Galatasaray'a . Futbolu bir kenara koyarsak yönetim olarak bazı zamanlar heyecanlanıp benimsediğimz zamanlar oldu. Benim en büyük hayalim Abdurrahim Albayrak, Ali Dürüst , Haldun Üstünel , Hakan Üstünberk, Adnan Öztürk gibi isimlerin yönetime girmesi. Tamam bir sürü arkadaşım benden çok daha iyi biliyor profesyonellik falan filan ama Candan Erçetin nedir ya. Bir de basketbolun başına getirmişler. Arkadaş sırf bir liseden mezun olması onun her işi başarıyla yapacağı anlamına. Gelmez. Her neyse umarım ünal başgan taraftarın Adnan Sezgin, Şükrü Ergün, Candan Erçetin ve özellikle de Bülent Tulun gibi adamlar varken her an takımın başına bir şey geleceğinden korktuğunu biliyordur..

3 yılda 2 şampiyonluk+ cl de ki 2 yılda da gruptan çıkma ve birinde çeyrek final, drogba-weley gibi all star ları alabilme, muslera-melo-selçuk (alındığı dönemdeki etkisi)-burak-hamit gini transferler, geçen ocak ayına kadar shaqiri hariç çok az yanlış vardı, kesinlikle istifa etmeli bu tablo hiç iyi değil.

hagi-popescu-tafarell-filipescu-ilie-jardel gibi oyuncuları kazandıran süren başkanıda böyle yediler işte, aynı oyuna gelirsen adnan bros lara laf etmeyeceksin.

Burası bir forum diyerek karşıt görüşler olmalı mutlaka diyerek sadece 1 kişiyi engelledim ama artık ben de sıkıldım bu bir takım Terimci tafyadan...

Zaten birkaç kişi sürekli burada yancılık yapıyor ve birbirlerinin saçma sapan mesajlarını beğenip duruyor...

Maalesef bizim taraftarımız hem tinercilerden hem şikecilerden daha kötü...Geçen fenerli bir arkadaş dedi ben Gs kadar takımına sahip çıkmayan kulüp görmedim diye... Düşündüm forumdakileri hakikaten adam haklı..Ulan tamam borç var transfer hatası var şu var bur var..Ünal Aysal geleli 2 şampiyonluk 2 süper kupa 2 Şl grubundan çıkma 1 çeyrek final 1 ZTK 1 lig 2.liği ,basketbolda hem kadın hem erkekte şampiyonluk görmüşüz sadece 3 sene gibi kısa bir sürede Allahtan belasını isteyen arkadaşlar var..

Geri
Üst Alt